Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
402
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İŞ İLANI | C# Bilen Yazılımcı Aranıyor - Archlord Adlı Oyun İçin Private Server
F
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar.

Yıllar önce kapanmış bir MMORPG oyunun private serverini açmak istiyorum.
Oyun resmi olarak kapandığından beri birkaç private server açıldı, hepsi ciddi paralar kazandı.
Fakat ufuklarının darlığından ve idare kabiliyetlerinin zayıflığından dolayı istikrar sağlayamadılar.
Bahsettiğim oyun Archlord. Türkiye'de pek de meşhur olduğu söylenemez. Bir Knight Online, Silkroad ve Metin2 ile kıyasladığınızda hayranı yok denecek kadar azdır.
Fakat bu oyunu bir oynayan bilinçaltından çıkaramıyor. Oyunun da içinde geçtiği Ben X filmini izleyen varsa, tabiri caizse bu oyunu oynayan o filmin kahramanına dönüşüyor :)
Halihazırda aktif 2 private server var. Biri bir Çinliye, diğeri de bir Sırbistanlıya ait. Bu serverlarda hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi mevcut. (Neredeyse tamamı yabancı).
Ben de hem bu çocukluktan kalma hevesimi tatmin etmek, hem yazılım-oyun dünyasına bu şekilde giriş yapmak, hem de para kazanmak istiyorum.
Ben Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Fakat 10 yıldır da ailecek ticaretle uğraşıyoruz. İşimiz telekomünikasyon sektöründe, e-ticaret şeklinde ilerliyor. Haliyle vaktimin çok büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçiriyorum. Bu ilgi ve merak beni kodlama öğrenmeye itti. Şu an C# dersleri alıyorum bir hocadan. Bu işi tek başıma başarmam epey zaman alacak. O yüzden, bu işe ilgi duyabilecek, emek verebilecek yazılımcılara ihtiyacım var. Bu işin içinde ne kadar olmak istiyorsanız o kadar geri dönüşünü alırsınız. İster gelin ortak olalım, bu işi beraber yapalım, ister gelin birkaç aylığına para kazanın.

Peki ne yapacağız?
Bu işe tam olarak hakim olmadığım için teknik olarak %100 isabetli açıklamayı yapamıyorum.
Fakat araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla olayımız şu:
- Elimizde Client dediğimiz oyun dosyaları var. Biz bu Client için bir Server yapmalıyız ki oyunumuz aynı anda birkaç bin insan tarafından oynanabilsin.
- Bir de işin "Reverse Engineering" denen kısmı var. Ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Encrypte edilmemiş dataları crypte ederek Server yapabilmemizi sağlayacak sanırım.

Eğer bu projeye katılmak istemiyorsanız fakat ne yapılması gerektiğini biliyorsanız, bana yol gösterecek birine çok ihtiyacım var. Gerek C# özel dersi, gerek hedefime yönelik neyi öğrenmem neyi yapmam gerektiğine dair bilgiler, dersler çok işime yarayacaktır.

Ankara'da yaşamaktayım. Ankara'da herhangi bir yere görüşme/ders için gelebilirim.
Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes71 -- 4 Şubat 2020; 10:52:42 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.