Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1204
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Proxy ip için server kurmak istiyorum
M
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

suan yaptıgım bir kaç iş için bol miktarda proxy ip satın alıyorum. Fakat artık proxylere odedegım mıktar cok fazla olmaya basladı bunun ıcın kendım proxy satıs yapabılıcek kadar proxy uretmek ıstıyorum ama bilgim nerede ise hiç yok bu konuda beni bilgilendirebilicek varmı aranızda( çok zor iş çok para gider tarzında seyler yazmazsanız sevınırım)
sırası ıle fiziksel sunucu kiralak sanal sunucu olusturmak vs. konular ı adım adım anlatabılırsenız cok sevınırım hatta en temel konuyu bıle derin bir biçimde anlatabılırsiniz ( elimde bulunan e5 işlemcili kasa ile mini bir sunucu denemesı yapacagım sizin verdıgınız bilgiler ile eğer olumlu sonuclar alırsam daha buyuk mıktarlarda uğraşlara girişeceğim)
Şimdiden yazdıgınız tüm yorumlar ve bilgiler için tesekkur ederim iyi forumlar....



C
4 yıl
Yüzbaşı

Selamlar ,

Tam olarak ne istediğinizi anlayamadım Profesyonel Danışmanlık mı istiyorsunuz ? yoksa eğitim almak mı? ya da ücretsiz olarak birisinin size saatlerce ( yeterli olmayacaktır bir kaç gün ) sizin işiniz için uğraşmasını mı istiyorsunuz.

İnternet üzerinde network teknolojileri konusunda oldukça fazla eğitim bulunmakta bunlardan başlayarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Udemy platformu üzerinde de oldukça yeterli gelecek türkçe eğitimler de mevcut.



T
3 yıl
Teğmen

konu sahibi izniyle ben de konuda ücretli destek arıyorum
istediğim tam olarak şu , kendi evimde proxy adresi üretmek istiyorum oyunlar tarafından engellenmemiş proxy adresi bulmak zor.
kısacası evimde ip adresi üretmek istiyorum ki aynı oyuna farklı iplerden baglanabilmek için.

ilgilenenler varsa özel mesaj atabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Binbaşı

Evinizde proxy sunucusu ile farklı IP'lerden Internet dağıtmak için o IP'leri kullanabiliyor olmanız gerekir. Bireysel Internet hizmetlerinde birden fazla IP adresi tahsisi de yapılmadığı için bunu eve kurulacak bir sistemle yapamazsınız. Ip tahsisi konusunda ihtiyacınızı görebilecek bir sağlayıcıdan sanal sunucu ..vb hizmet alıp orada proxy kurup evden bu proxy'ler üzerinden bağlantı kurmanız gerekiyor. Bunun ne olduğu konusunda teknik bilginiz yoksa forumda ücreti karşılığı yardımcı olacak birisinden destek alırsanız hızlıca halledebilirsiniz. Bunun her ay sanal sunucu ..vb tarafında da maliyeti olacağını unutmayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @torturer33
T
3 yıl
Teğmen

vınn modem aldım ip içine bimcell hat takıp ip adresini bu şekidle sağlayacağım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Pablo Vader
P
3 yıl
Binbaşı

Mobil Internet hizmetinde gerçek ip ile mi hizmet veriyor Bimcell?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @torturer33
T
3 yıl
Teğmen

sorunun cevabını tam bilmiyorum ama şöyle açıklayayım, bahsettiğim sistemi kullanan birisi var ve onda düzgün çalışıyor ben de bu yüzden bu yolu tercih etttim, gerçek ip vermese olmazdı sanırım bu yüzden evet gerçek ip veriyor diyebilirim. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.




Bu mesajda bahsedilenler: @Pablo Vader
S
3 yıl
Er

Peki sanal sunucuyu sağladık ip adresimizde var o sunucuyu proxy olarak tanımlamak için bildiğiniz bir program varmı ccproxy ve proxyfile başka



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.