Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
769
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Spor yapamaz komando olamaz raporu
A
4 yıl
Er
Konu Sahibi

(başlık tam açıklayıcı olmadı kusura bakmayın) Merhaba arkadaşlar Nisan'da Askere gidiyorum ve aklımda bir soru var cevabını bulmak için konu açayım dedim. Şimdi ben muayene olurken doktor spor yapamaz komando olamaz raporu verdi ama benim acemi birliğim Manisa Merkez 1 inci komando eğitim tugayı komutanlığı'na çıktı şimdi burada er'lere komando eğitimi mi veriliyor eğer öyle ise benim spor yapamaz komando olamaz raporum var bu iş nasıl olacak aklım ermiyor. Cevaplarınızı bekliyorum. (6 ay normal gidiyorum)



T
4 yıl
Binbaşı

Askere giderken güncel bir rapor alırsın, gittiğinde komutana "başvururken raporum vardı, işte hala durum aynı, ben spor yapamam" dersin, komutanlar da ona göre hareket eder.

Ha, nisan ayına daha var, bir dilekçe ile falan şimdiden çözüm olur bulunur mu bilmem. Şansını öyle dene bir de.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 5 Şubat 2020; 18:19:9 >

S
4 yıl
Er

Askerlik sistemi tamamen sistem üzerinden isliyor. Başvurulara onay veriliyor geçiliyor falan filan. Sen evraklarını yanına al eski de olsa yeni de olsa al. Arkadasin dediği gibi gitmeden önce güncel bir evrak al eskisi de olsun yanında sunarsin ordakilere. Sana yardımcı olacaklarını düşünüyorum eğer ki olmazlar ise ilk hafta sonu izninde Cimer e yaz sorununu çözerler. Ama riskini kabullencen. Genelde askeri birlikler hakkında cimer yazdığın şikayet bölük astsubayina gider ilgilenilsin diye o durumda isminde çıkar. Şikayet gibi algılanır ise canını sıkarlar uğraşırlar senle. Karar senin ;)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.