Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2006 Mazda 1.6 Acil cevap
P
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Araç hakkında düşünceleriniz nelerdir 200 bin kilometrede 5000 tl civarı hasar kayıtlı değişensiz otomatik bi mazda 48 bin tl ye almak uygun olur mu? Otomatik tercih etme sebebim annem. Manuel araç kullanamıyor. Bu yüzden uzun vadede bize sorun çıkarmayacak bir araç aklıma mazda geldi ve yazdığım özelliklerde bir araç buldum alınır mı?



P
4 yıl
Er
Konu Sahibi

up!



E
4 yıl
Binbaşı

Eski arabam mazda 3 2006 otomatik di.Öncelikle vitese takılmazsanız alın.Bu araçlarda turbo yok.Vites 4 ileri otomatik taş gibi ama 100 km hızdan sonra araç vites ister.LPG yoksa hayvan gibi yakar.10 litre altına düşmez.LPG de 11 litre görmen çok normal.

Motor mekanik olarak 3 sene kullandım tık demedi araç.Baya sağlam.Süspansiyonları sert.İç konfor süper.Zamanının ötesinde bir araç.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yarbay

sorunsuzluğuyla ünlü bir araç, eğer sahibi aracı haşat etmediyse günümüz şartlarında o fiyata alınabilecek en iyi araçlardan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.