Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
2880
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: 2009 THY Amsterdam kazası ile ilgili skandal gelişme (2. sayfa)
G
4 yıl
Yüzbaşı

Dikkat edersen 2.dunya savaşıydi evet kesiyordu



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tersosmos
S
4 yıl
Yarbay

Katılmıyorum. Eğer 2. dünya savaşı almanlar tarafından kazanılsaydı da aynı görüşte olunurdu. Yani illaki bu savaşlar bitecekti. Bu seferde alman baskın çıkmış olacak, dünyaya yön veriyor olacaktı. Ha muhtemelen insanlık şu an geldiğinden daha gelişmiş teknolojik seviyeye dahi gelirdi. Zira her nasılsa o dönemdeki alman bilim adamları kısa sürede inanılmaz teknolojiler geliştirdi. Öyle ki, hala daha adamların o zamanki teknolojilerinin hepsi çözülemedi. Zaten Rusya'da Amerika'da yine bugünkü teknolojilerinin bir çoğunu savaş sonrası oradan kaçırdıkları alman bilimadamlarına borçlular. Atom bombası da dahil.

Bir de kazanan her zaman haklıdır. Eğer almanlar kazansaydı, bu sefer onlar ingilizlerin, fransızların tüm dünyada nasıl sömürgecilik yaptığı, nasıl insanları köleleştirdiği ile ilgili haberler yapacaktı. Amerika'nın da aynı şekilde hem nasıl yerlilere soy kırım yaptığı ve resmen amerikayı siyahi kölelik sayesinde kurup geliştirdiği ile ilgili haberler yapılacaktı. Kahraman almanların nasıl buna son verdiği, dünyaya demokrasi getirdiği ile ilgili haberler yapılacaktı. Kimse gaz odalarından bahsediyor olmayacaktı.

Siz de burada Almanya olmasaydı millet ortaçağdaki gibi köleliğe devam ederdi. Almanyanın salladığı atom bombası tüm köpekleri deliklerine soktu yazardınız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 21 Ocak 2020; 13:24:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sacred Spirit
G
4 yıl
Yüzbaşı

Evet çok doğru.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Spider_hip
E
4 yıl
Çavuş

Nat geo da uçak kazalarını gösteren bir program var hep pilotaj hatasına bağlıyorlar kazaları ne motor ne teknik bir sorun



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Çavuş

S
4 yıl
Yüzbaşı

mercedes zamaninda hatali (yangin cikacak yeri avrupada izoleli malzeme, turkiyede ahsap) 403 uretiyor Turkiye'ye Kaza olunca bunu ortaya Odtude makine muhendisliginden bir hoca ortaya cikariyor. Adami olumle tehtid etmekten, siyasi baskiya herseyi yapiyorlar ama hoca davayi kazaniyor, rapor da yayinlaniyor. Kapitalist olup da pust olmayan olamaz avrupasi, amerikasi, cini, hepsi bir, hepsi ruh hastalikli.



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @koyunsayar
T
4 yıl
Binbaşı

Arada küçük bir fark var Mercedes o otobüsü sadece Türkiye'de köstürdü ama uçakları her devlet kullanıyor yani turkiye ye özel değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @spenx01
E
4 yıl
Yüzbaşı

Amerikan Sivil Havacılık İdaresi (FAA) tarafından Amerika havalimanlarına uçan bütün uçaklara haberli/habersiz uçuş güvenliği denetimleri yapar. Herhangi bir uçakta uçuş güvenliğini tehlikeye düşürecek bir bulgu bulunursa, ilgili operatörün bağlı olduğu ülkeye ait hiçbir uçak Amerika'ya uçamaz. Sizce THY Boeing almıyorum dese FAA'in bu bulgu yazma ihtimali nedir?




Bu mesajda bahsedilenler: @clb12
L
4 yıl
Teğmen

Boeing neden böyle yapıyorsun kardeş



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

THY Markasına alenen karalama kampanyası vardı bir zamanlar. Şimdi şimdi azaldı hatta firma isimleri kullanmak sanırım yasaklandı. Bundan çok uzak değil bir sene öncesinde filan her tür uygulama ve haberde sürekli THY uçağı türbülansa girdi, yok kuş sürüsüne girdi, yok fazla fren yaptı, yok tekeri kaydı filan fistan. Her gün sanki THY uçakları güvenilmez ve sorunlu imajı yaratılmak için sürekli haber ediliyordu. Sanki dünyada hiç bir firmanın uçağı bunları yaşamıyor gibi sadece THY uçakları haber ediliyordu. Geçen Pegasus uçağı pisten çıktı ama haberde asla Pegasus uçağı denmedi ama THY uçağı olsaydı manşet THY uçağı pisten çıktı diye atılırdı. THY'nin onca milyar dolar reklama vermesinin yanında o paranın milyonda birini bu tür karalama haberleri engelletmeye verse keşke. Ben olsan 50 tane yazarı maaşa bağlar her tür mecrada markamın savunuculuğunu yaptırırdım günümüz internet ve algı dönemi çünkü, bir twit ile milyar dolarlık markanı karalıyor troller. Onlar da rakip firmalardan paralı eleman çünkü.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.