Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
1672
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: Ekrem İmamoğlu nun sağ kolu Canan Kaftancıoğlu (2. sayfa)
K
4 yıl
Yarbay

sana tek cümleden fazlası israf oluyor, milletin iktidar yolunu kapatması zaten bunun en büyük ispatıdır.




Bu mesajda bahsedilenler: @Vanished Man
K
4 yıl
Yarbay

sizi acıtmıyor onu biliyoruz. başkan diyarbekire neden koştu umarım anlamışsındır.. eyleme geçen annenelerin değilde hdp binasına.https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001141041008789-imamoglundan-demirtas-aciklamasi-benim-esim-nereye-gidecegini-bilir/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 16 Ocak 2020; 6:0:12 >


Bu mesajda bahsedilenler: @tekkral34
K
4 yıl
Yüzbaşı

Ya bu ülkede tek sorun pkk mi onu cozunce bitiyormu ulke refahami kalkıyor anlamadim eger oyleyse 80 milyon girelim silelim kandili ama bence sorun pkk degil sorun vatandaşın artik durdurulamayan fanatik partilesmesi ve asiri bölünmesi bizi pkk bolemedi ama sağolsun iktidar 20 senede bizi çok güzel böldü teşekkürler



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

F
4 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Ortada bir şeyi kabullenme durumu gereği yok. Mesele bu ülkeye bizzat ve yüzlerce kez ihanet edenlerin, söz konusu siyasi çıkarı olunca FETÖ ve PKK ile iş yapmaktan utanmayanların kollektif siyasetine destek olanların, başka partinin bir üyesinin bir olay hakkındaki şahsi görüşüne tahammül edemezken bundan bin kat daha rahatsız edici şeyi yapanlara sevdalanmadı.

Önce riyakar olmayı bırakmak gerek.

Kaftancıoğlu Ermeni meselesini soykırım olarak görebilir kendi görüşüdür. Ülkede milyonlarca insan bu konuda farklı düşünüyor. Bundan sen ben rahatsız olabiliriz. Ama bundan rahatsızım deyip ülkenin milli servetlerinin tamamını satana, çözüm süreci ihanetini yapana, fetöyü ülkenin başına sardırıp hala Fetttlahçı terör örgütü üyelerini belediye başkanı MV vs yapanlara sevdalanırsan önüne ısıtıp ısıtıp bu meseleler konulduğunda bu ihanete ortak olduğunu yada riyakar olduğunu kabul edeceksin.

Alıntıları Göster
Chp'lilerde mide ve omurga kalmamış. Şahsi görüşüymüş vay be...
Fesli Tanzimat zamparası gibileri de alın o zaman Chp'ye. Hatta IŞİD sempatizanlarını da alın. Ne de olsa onlar da şahsi görüş. Her görüşe yer vermek, her kesimi kucaklamak lazım değil mi?

Ermeni soykırımı diye bir olay yaşanmamıştır. Atatürk düşmanı Canan isimli terör sempatizanı ise bilerek ve kasıtlı olarak 24 Nisan'da değil, 23 Nisan'da sözde soykırımı anıyor. Yani Ulusal Egemenlik Bayramı'nın olduğu gün.

Senin Canan, PKK'nın kurucu üyelerinden Sakine Cansız'ın hayranı. Ondan 'devrimci kadın' diye bahsettiği tweeti de var.

Ama ben kime anlatıyorum ki? Nasıl olsa cevap hazır: "Akp de şunu demiş, şunu yapmış..."



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
4 yıl
Er

Ne Akp'liye ne Chp'liye laf anlatamazsınız arkadaşlar. Daha doğrusu parti tutan herhangi birisine laf anlatamazsınız.

Türkiye'deki bütün politik tartışmalar ad hominem to quoque denen meret üzerine kurulu. Türkiye'de hiçbir kesim yapılan eleştiriye cevap veremiyor, onun yerine "Senin partin de şöyle yapmıştı..." şeklinde cümleler kurar. Nasıl Akp'liler "Chp döneminde şöyleydi, Shp döneminde böyleydi, koalisyon zamanı öyleydi..." türevi cümlelerle kendini avutuyorsa aynı şekilde Chp'liler de kendini Habur, Oslo ve Barzani ile avutuyor senelerdir.

Dün Akp Pkk ile kol kolaydı, şimdi de Chp Pkk'nın siyasi ayağı Hdp ile kol kola. Aksini söyleyebilecek var mı?

Habur rezaleti sizin şu Canan'ın rezilliklerini aklamaya yetiyor mu?

Akp'nin 12 sene Fetö ile beraber hareket etmesi, 2014-2016 arasında da Dersimli Kemal ve püskevitçi Devlet'in Fetö'yü desteklediği gerçeğini değiştiriyor mu? Veyahut Meral'in yıllarca Fetö'yü yağladığı gerçeğini?

Atatürk'ün kurduğu partinin vatanseverliği zaten Akp ile kıyaslanabilecek hale geldiyse, Atatürk'ün kurduğu parti artık anca Akp'nin geçmişteki pislikleriyle savunulabilecek hale geldiyse zaten Atatürk boşuna bu ülke için ömrünü adamış demektir.

O yüzden bulduğum ilk fırsatta bu ülkeden gideceğim. Bu ülkenin sağcısı da solcusu da, muhafazakarı da seküleri de tamamen aynı. Hiçbir cacık olmaz bu halktan ve ülkeden.

Atatürk fazla iyi niyetli davrandı ve bu ülkenin adam olabileceğini düşündü. Ama yanılmış. Bu ülke ve halk Atatürk'e layık değildir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMete -- 16 Ocak 2020; 14:12:2 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yarbay

Önemli olan partinin bu meseleye nasıl baktığı, nasıl tavır takındığı. Akp de şöyle yapmıştı demekle Akp’nin bir il başkanının falanca açıklaması oldu demek aynı şey değil. Kaftancıoğlu bir il başkanı ve açıklaması da şahsi görüşü. Bunu parti çalıştayında açıklamıyor. Türk soyunun düşmanlığını parti politikası haline hangi parti getirirse getirsin onun yaptıkları her durumda hatırlatılır nokta.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FatihMete
F
4 yıl
Er

Canan gibi Atatürk düşmanlarına kucak açacaksanız o zaman ya partinin ismini değiştireceksiniz ya da kendinize yeni bir parti kuracaksınız. Öyle işinize gelince Atatürk'ün partisiyiz ayaklarına yatmayacaksınız yani.

Siz sosyal demokratlar-liboşlar, Atatürk düşmanı olduğunuz halde Atatürk'ü maske olarak kullanıyorsunuz. Bu kirli düşüncelerinizi Atatürk ve CHP maskesi olmadan savunduğunuz takdirde dalga geçtiğiniz Vatan Partisi ile yarışır hale geleeceğinizi bildiğiniz için CHP'li olmadığınız halde CHP'ye yamanmışsınız.

Şahsi görüşüymüş... Sanki müzik zevkinden bahsediyoruz burada. Burada Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü çok yakından ilgilendiren bir meseleden, Türk düşmanlarının uydurduğu ve savunduğu soykırım yalanından bahsediyoruz.

Her görüşe yer verelim, herkesi kucaklayalım ayağına Atatürk'ün partisini dingonun ahırına çevirdiniz. Sayenizde CHP Atatürkçüler hariç herkesin partisi oldu. İpini koparan CHP'de at koşturuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @K.chaLi
K
4 yıl
Yarbay

Ben mi yapmışım bunları kardeşim bir soluklan. Ermeni soykırımının varlığı da yokluğu da yahudi soykırımı gibi uluslararası anlamda kabul görmüş değildir. Bu konuda görüş bildirirsen şahsi görüş olur kimin hangi gerekçeler ile kabul veya inkar etmesi gerektiği sana da bana da kalmaz. Almanlar yahudilere yaptıklarını inkar ediyor mu? Etmeyince vatanı mı bölünüyor? Ben ısıtıp ısıtıp Kaftacıoğlu üzerinden aktrollerin Ekrem başkana saldırmasına dikkat çekiyorum. Sen konuyu nereye çekiyorsun. Ben soykırım vardı demiyorum. Kaftancıoğlu var diyorsa onu partide görev veren de ben değilim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FatihMete
F
4 yıl
Er

Başkası ne yapıyormuş, aktroller ne diyormuş orası beni ilgilendirmez. Ama Canan'ı savunan bir adam Atatürkçü falan olamaz.

Ha ben de Canan'a rağmen Ekrem'e oy verdim. Ekrem'in sağ kolu olduğunu ve hatta istifa etmek isterken bizzat Ekrem tarafından istifasının engellendiğini bildiğim halde. Tamamen ehven-i şerdir yani Ekrem'e oy vermiş olmam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @K.chaLi
K
4 yıl
Yarbay

"Kendi ışığına güvenen başkasının ışığından korkmaz."

Viktor Hügo



İ
4 yıl
Teğmen

ben bir havelim kucah kucah gezmeyim. pkk nın kucağından şimdi de eko nun kucağına. normel dir.



G
4 yıl
Binbaşı

İkisini birden reddedemez misin? Hiçbirini tutmadan olmuyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @K.chaLi
G
4 yıl
Binbaşı

+1
Hay ağzına sağlık forumdaşım. İşte bunlar yüzünden teröre bulaşmamak için oyu bıraktım. Bir Atatürkçünün dağdaki teröristlerin şakşakçılarıyla işi olmaz. Bunları diyene ak troll diyorlar ama gerçek bu. AKP'nin yaptığını yaparak seçim kazanacaklarını falan sanıyorlar.
Şimdi bana da ak troll diyecekler. Belki de ceza verilecek ama susmayacağım. Kanas CK'den, SD'den, KK'den, Eİ'den, ST'den ve türevlerinden nefret ediyorum. Terörü destekleyen, mesafe koymayan herkesten nefret ediyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Ocak 2020; 22:19:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FatihMete
G
4 yıl
Binbaşı

+1923



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FatihMete
P
4 yıl
Yarbay

Önce dön kendi pisliğine bak, yönetimde olan insanları eleştir.
Sonra bu adam başkan olup da yanında o kadını barındırırsa söylersin derdini tamam mı??
Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.