Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
391
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ağ grafiği yorumlama
R
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Xbox one S ile Bf1 oynuyorum, bu ağ grafiğini yorumlayabilecek biri var mı ?
Fps drop ve aşırı takılma, yavaşlama yaşıyorum, belki çözümünü bilen vardır diye bir umut paylaşıyorum :)
SSD Hdd'ye aktardım oyunu, modemi değiştirdim, adsl'den vdsl bağlantıya geçtim ama sorun xbox'ın kendisinden mi, internet bağlantımdan mı çözemedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdmytm -- 31 Aralık 2019; 12:6:55 >

İ
4 yıl
Yüzbaşı

Dostum sorunun, ağ bağlantısından ziyade XBOX kaynaklı. One s de fps düşmeleri, frame loss'lar, donma, kasma vs. vs. olayları zaten herkesçe malum olan bir durum. Ağ bağlantısının da etkisi var elbette. Vdsl, Adsl'e nazaran daha iyi sonuçlar verir ancak modem ile alakalı pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Modemin bildiğim kadarı ile xbox üzerinde ki tek etkisi NAT OPEN/CLOSE meselesini çözmektir. Tabloda gözüme çarpan en büyük sorun ise ağ değişimi ve packet loss'un. Bu değer sıfıra yakın ancak bu seni yanıltmasın sıfır olmadığı sürece dalgalanmalarında stabil olmayan durumlar yaşamaya devam edersin. Hangi ISS kullanıyorsun bilmiyorum ama değiştirmende fayda olabilir. Belli ki CGN NAT ve yurt dışı çıkışlarda blok yiyor gibisin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iaaynaci -- 31 Aralık 2019; 16:1:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yanıtınız için çok teşekkür ederim,
Fps dropları anlayabilecek kadar oyun tecrübem yok çünkü bunun için yaşlıyım sanırım :) Fakat daha önce böyle sorunlarım yoktu. Son 2 aydır başladı ve çıldırmak üzereyim. Daha önce çok net olan görüntüler çamur gibi olmaya başladı, kasması da bariz şekilde oyunu oynanmaz hale getirdi.
ISS'mi değiştiriyorum bunun için başvuru yaptım, belki aşırı ısınmadan kaynaklıdır dedim, xbox'ı söktüm fan tertemiz, belki daha iyi soğur diyerek kapaklarını kapatmadan oynadım ama yine aynı yine aynı.




Bu mesajda bahsedilenler: @iaaynaci
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.