Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
230
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sadece wot için sistem önerisi
M
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar elimde ryzen 3 1200 işlemci ve gskill 8 gb ddr 4 3000 mhz ram var.


Bilgisayarı wot oynamak ve internette gezinmek haricinde kullanmıyorum. Parçaları ikinci el tercih ediyorum eğer sıfırı ile aralarında çok bi fark yoksa sıfır alıyorum.

Nasıl bir sistem önerirsiniz wotu sd işlemcide full ayarlarda oynayım full olmasa bile yüzde 90 oynayım ama cebimdende olabildiğince az para çıksın istiyorum.

Mesela ryzen 3 1200 işlemcilerin ikinci eldeki fiyatlarına baktım 350 liralarda dolanıyodu 329 liraya sıfırını aldım. İkinci elde tercih edebilirim sıfırda tercih edebilirim ekonomik olsun ve oyunu oynatsın bana yeter.


Anakart ?
PSU ?
Ekran kartı ?
Monitör ?

Önerilerinize ihtiyacım var. Sistemde bütçem kalırsa 240 gb ssd kullanıcam hdd takmadan. Kalmazsa bütçe 500 gb felan bi hdd bulup takıcam.



O
4 yıl
Binbaşı

R
4 yıl
Yarbay

Anakart A320 serisi işini görür, ekran kartı RX570 ile hd sürüm full ayarlarda oynarsın ama fiyat farkı çok değilse 1650 de alınabilir...Psu da 400w yeterli olacaktır ama markalı sertifikalı tabiki...Monitörde ne kadar ekmek o kadar köfte, 21" 60hz sıradan monitörler 500tl civarı...Ama ssd 120gb ta olsa olmalı, wotta oyuna girişte filan çok fark ediyor...Kesene göre karar vereceksin...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.