Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1241
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vodafone'un kendi fiber altyapısını farklı sağlayıcılardan alıp yarı fiyata sunması
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Vodafone'dan bir danışman eve geldi, binadaki fiber altyapısını superonline'dan alıp 90 lira ödediğimiz 50mbitlik interneti, 100mbite çıkarıp 49tl lik bir paket halinde almak istermisiniz diye teklif sundu. Ayrıca superonline'ın da kendi altyapısında olan bölgelerde de fiber interneti 39tl ye geçirdiğini söyledi. Bilgisi olan varmı?

NOT:Kilit noktayı atlamışım. Danışman dedi ki yeni 24 aylık taahhut bile yapmış olsanız tamamını biz ödüyoruz, çünkü superonline bizim altyapımızı kiralayıp size sunuyor, böyle bir hakkınız var diyor. Başka bir konu da da bazı internet sağlayıcıların taahhutunuzu ödeyeceğiz diyip ödemediklerini yazmışlar. Böyle bir oyun olabilir mi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serusvon -- 20 Aralık 2019; 18:8:50 >

Bir ara forumda bir başlık vardı, yine Süperonline satan birisiydi galiba hatırladığım kadarıyla, 35 Mbps internet satıyormuş ve evdeki herkes 35 Mbps kullanacakmış aynı anda, garanti veriyordu v...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Charmlander - 4 yıl +3
S
4 yıl
Yarbay

cayma bedelini sen superonline ye ödüyor onlara sana 500 TL indirim olarak veriyorlar bununda koşullar var



L
4 yıl
Binbaşı

Bana katakulli geldi



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ekrem İmamoglu'nun vaadiymiş istanbul içinde internet sağlayıcıların kendi altyapıları üzerinden kaliteli ve düşük bütçeyle hizmet vermeye başladıgını da söyledi, hem ikna edici hemde çok cazip bir şekilde anlattı. Doğru olsa bile Vodafone'un 100mbit interneti yurtdışı testlerinde 30 40mbit veriyormuş tavsiye etmiyoruz diyende var. Öbür taraftan hem istanbul için hemde internet kullanıcıları için bu kadar önemli bir gelişmeden belediyeler ve internet sağlayıcıları neden bahsetmiyor?




Bu mesajda bahsedilenler: @luzumsuzdur
L
4 yıl
Binbaşı

En ucuz internet 24 mbps 60 lira 6 ay sol altyapısında 100 kendi altyapısında 500 veriyor 6 ay sonra hız 24 fiyat 70 lira oluyor.Söylenenler laflar yine bir bayi çarpması gibi geliyor bana kanmayın.Ama yukarıdaki teklif cazipse online olarak başvuru yapabilirsiniz.Ben 100 mbps kullanıyorum ancak yurtdışı 40 mbps geliyor yani yalandan 100 gerçekte 40 gibi malum yurtiçinde ulaşabileceğimiz bir servis bulunmuyor.Bu arada bana 100 veriyor diyenler yarım saat indirmeden sonra hızları halen 100 mü 40 mı baksınlar bende de hız 80-90 başlıyor sonra 20-40 arası gidip geliyor solda iken de 15-25 arası gidip geliyordu onuda ayrıca belirtirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 21 Aralık 2019; 11:50:42 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

Kapına gelip bir şey satmaya çalışan hiç bir kimsenin, hiç bir dediğine inanmayın! Sakın ola ki bu tiplerin söylediklerine inanarak bir yere imza atmayın, sözleşme vb. imzalamayın!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Adam tribe girdi bir ara, ben biraz düşüneyim araştırayım diyince nerde hata yaptık acaba dedi Herşey çok iyi olduğu için şüphe çekiyor dedim ama bi yandan da aklıma yatıyordu numarasını aldım belki dogrudur değerlendireyim diye ama bakıcaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Charmlander
C
4 yıl
Yarbay

Bir ara forumda bir başlık vardı, yine Süperonline satan birisiydi galiba hatırladığım kadarıyla, 35 Mbps internet satıyormuş ve evdeki herkes 35 Mbps kullanacakmış aynı anda, garanti veriyordu vs.
İnanmayın bu pazarlamacılara.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @serusvon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.