Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1605
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk Telekom Ankastre Arızası Yalanı
_
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

15 gündür internetim aşırı derecede yavaşladı türk telekomdan onlarca kez arıza kayıtları oluşturduk çözülmedi. en sonunda müşteri temsilcisi ekipler kontrol etti arıza sizin iç tesisatta isterseniz 50 tl karşılığında ekipler eve gelsin halletsin dedi iyi gelsinler bakalım dedik randevu aldık. Ama randevu kuralları falan da nasıl katı eve gelecekken telefonu açmazsak evde olmazsak vs. işlem yapmasalar eve gelmeseler dahi bedeli faturaya yansıtacaklarmış ben de ya biz hazır olup sizin ekip gelmezse ne olacak dedim o da ekip kesin gelir dedi. ve ne oldu dersiniz ekip falan gelmedi. Aradım sordum müşteri temsilcisi arıza ankastrede eve elektrikçi çağırıp yaptırmanız gerek dedi. Telefonda sinir harbi yaşayp müşteri temsilcisine patladım. Bana ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz diyorum müşteri olarak siz takip etmelisiniz diyor çıldırmamak elde değil. Neyse ben bu ankastre yalanına inanmıyorum. Sözleşmenin bitmesine 1 ay var. Burada hukuksal olarak yapabileceğim birşey var mı ?



T
4 yıl
Yüzbaşı

Hukuksal olarak hiçbir sey yok yapabileceginiz. Gidip ankastarede modemi baglayip bakin değerlerde iyilesme var mi yok mu. Eski veya cok ekli hatlarin sorun cikardigina cok rastliyoruz hakli olabilirler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: think impossible

Hukuksal olarak hiçbir sey yok yapabileceginiz. Gidip ankastarede modemi baglayip bakin değerlerde iyilesme var mi yok mu. Eski veya cok ekli hatlarin sorun cikardigina cok rastliyoruz hakli olabilirler.
Müşteri temsilcisi bana elit ekibimiz ücret karşılığı sorunu çözer diyor sonra da arıza ankastrede bizim ekipler yapamaz diyor. Burada yalan beyan ile tüketiciyi oyalama yok mu ? Perşembe günü bu işlerden anlayan arkadaşım ile kendi yapabileceğimiz şeyleri yapacağız görücez bakalım ankastredemi değilmi.

Kızdığım nokta teknik ekipten biri gelip kapıyı bile çalmıyor. Yahu arkadaş adam gibi bir firma olsan yollarsın birini durumu A dan Z ye müşteriye izah edersin bak şu olay şöyle oluyor benim yapabilecğeim burda şudur budur bu değildir. danışma ücreti adı altında da ücreti alırsın.

Eğer ülkede hukuk olsaydı da bilirkişi eve gelirdi sorunun kimden kaynaklandığını söylerdi türk telekomdan ise türk telekom da beni boş yere maddi manevi uğraştırdığından dolayı bedelini öderdi.



E
4 yıl
Yarbay

yoğun bölgelerde bu sorun var malesef çalışanlar kafalarına göre takılıyor,bizim burada ekiplerde hiç sorun yok 10 senedir neredeyse aynı çalışan bakıyor bölgeye, tanımadiği insan yok ve işini düzgün yapiyor, bizim burda sıkıntı elektrikçilerde gelip eve kablo çekmiyolar çok para alamayacaklari için, geçen arkadaşım internet bağlatmıştı elektrikçilere gittik çekmedi hiçbiri gelip yalan atip durdu yok işim var yok kablom yok eve dönerken dolap başında duran tt çalışanı gördük ona söyledik kablo çeker misin diye çekerim dedi üstelik portu 300 metre aşşağidaki dolaba bağlamışlar yanlışlıkla yukardaki evin önündeki dolaba aktarttı ve kabloyu bağladilar gittiler çalışanların insafı şu iş tamamen kötü bir durum bazı tt çalışanları kendi firmasıymış gibi savunuyor, övüyor firmayı,bölgede elektrikçi varsa elektrikçiye yaptirin sizin bölgede çalışanlarda sorun var belli oluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.