Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1040
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BlackBerry neden kullanılmıyor neden bu kadar kullanışsız
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar size bir sorum var BlackBerry neden bu kadar kullanışsız?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan Öztürk -- 22 Ekim 2019; 22:41:3 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Aslında Blackberry'nin cihazları çok güzel ama bilinmediği için tercih edilmiyor.

Mesela Blackberry'nin Motion diye bir modeli var. Tasarım harikası. Almayı o kadar isted...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Leon FR - 4 yıl +3
D
4 yıl
Binbaşı

öyle çünkü. kullanışsız yani. bu donanımhaberde bile her blackberry haberinin altına romantikler damlar asla laf ettirmezler o leş tasarıma kocaman klavyeye vs. yok şöyle iyi böyle kaliteli falan diye. bi tanesini de gidip para verip alırken göremessin. alayı şov.
klavye çok kullanışlı vs. derler iş adamlar falan için ama kardeşim zaten tam ekran telefonlarda da var klavye. hem de sadece klavyeye ihtiyacın olduğu zaman. ihtiyacın yoksa kocaman ekranı mis gibi kullanabiliyorsun film izlerken oyun oynarken vs. kısaca blackberry bu seviyede kalmak istiyorsa satış anlamında kendi bilir. aynı bu şekilde devam eder. yok artırmak istiyorsa amerikayı yeniden keşfetmeyecek ve normal telefon üretimine başlayacak.



L
4 yıl
Yarbay

Aslında Blackberry'nin cihazları çok güzel ama bilinmediği için tercih edilmiyor.

Mesela Blackberry'nin Motion diye bir modeli var. Tasarım harikası. Almayı o kadar istedim ki. Ne yaptım ettim, bu cihazı bulamadım. Blackberry'nin en yakışıklı telefonu.

İnsanımız ot gibi yaşamayı marifet sanıyor: Değeri düşmez deyip iPhone alıyor (özelliklerini bilmeden), güneş yanığı olur diye bozdolabı beyazı arabaya biniyor, hızlı satılır diye popüler olan markalara yöneliyor vs... uzar gider.

Ülkenin insanı ne ki ne olsun.

Eğer kapalı kutu bir Blackberry Motion bulabilirseniz sizden satın alacağımı garanti ederim :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 25 Ekim 2019; 15:2:54 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Sizlerin bu mesajı okuyupta paylaşmasını istiyorum. Hepinizin çoluk çocuğu var değil mi? İleride nasıl biri olmasını istiyorsunuz? Başarılı okumuş ahlaklı etrafındakilere ve millete hayırlı olan biri değil mi? Şahsen ben öyle olsun isterim. Bu yüzden sosyal medyaya savaş açıyorum. Eğer sizde çocuğunuz ileride akrabalarına bağıran biri olmasın istiyorsanız, etrafındakilere saygılı olmasını istiyorsanız bana destek olun. Sosyal medyada bazı kanallara savaş açıyorum, bana destek olun. Bu kanallardan bazıları:
Mesut TV, Enes Batur , Semih Uyulgan gibi daha saymakla bitiremediğimiz bu kanallar evlatlarımızı gün geçtikçe helak ediyorlar. Bu saydığım kanallarda cinsel içerik, hakaret, çocuklarımızın beynini sulandırma ve daha sayamakla bitiremediğimiz bir çok şey mevcut. Böyle kanallarda yaş sınırlaması olmasını istiyorum. Örnek vermek gerekirse Mesut TV diye bir kanalda sürekli cinsel sorular soran bir reporter mevcut ama yinede burda bir yaş kısıtlaması mevcut değil. Çocuk kanallarıda aynı şekilde örneğin Salih Reis'in dünyası kanalı değişik hareketler sergileyen bir kanal. YouTube kapatmasına rağmen yeniden açmışlar bu kanalı ,daha çok çocuklarımızın zekasını etkileyen kanallar bunlar. Tepkisiz kalmamanızı rica ediyorum. Böyle kanallar çocuklarımızın gelişmesine büyük engel oluyor. İstesekte durduramaz hale geldik artık, lütfen destek olun. Şikayet edin. YouTube'a geri bildirim gönderin. Destek olursanız sevinirim....



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Leon FR
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Evet var buldum:
https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/blackberry/motion-32gb-p388767529/?utm_medium=organic&utm_source=google



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Leon FR
H
4 yıl
Yüzbaşı

Hocam ülkenin insanı neki ne olsun demişin ama BlackBerry Türkiye'de satmadiği için böyle olmadı bütün dünyada satışları kötüydü kendi ülkesinde bile tutunamadı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Leon FR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.