Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
714
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PROMODS ARTIK M.P. DE
M
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhaba!

Birkaç hafta önce ProMod'u modumuzla uyumlu hale getirmek için son çalışmayı yaptığımızı açıkladık. Bugün, beklediğiniz günün sonunda uyumlu halde olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Şu an itibariyle ProMods'u çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla tam olarak keyfini çıkarabilirsiniz!

< Resime gitmek için tıklayın >

Duyurular sırasında neler olduğuna dair kısa bir özet okumak istiyorsanız, burada tüm yayın akışının bir özetini bulabilirsiniz .

ProMod'ları TruckersMP ile çalışmak üzere nasıl kurarım?
TL; DR: ProMod'u, tek bir oyuncu için alışık olduğunuz şekilde ETS2 mods klasörünüze kurabilirsiniz. Tek fark, tüm mod dosyalarının oyun içi mod yöneticinize girmesine gerek kalmamasıdır (varsa, bu bir problem değildir).

ProMods'ların nasıl kurulacağına dair adım adım kılavuz burada bulabilirsiniz.

ProMods sunucusuna nasıl katılırım?
ProMod'ları doğru bir şekilde yükledikten sonra, sunucu tanımındaki ad ve ProMods simgesi ile tanınacak özel ProMods sunucusunu seçerek katılabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız


TruckersMP ekibi

Ana Konu



PROMODS KULLANIMI

Aşağıdakiler, ProMods sunucusunda oynayabilmek için ProMods değişikliklerinin nasıl kurulacağına dair adım adım kılavuzdur.

Daha önce singleplayer'da ProMods oynadıysanız, en yeni sürüme sahip olduğunuzdan emin olmak için bir şey yapmanız gerekmez. Aksi takdirde, bir ProMods sunucusuna bağlanmaya çalıştığınızda değişiklik olan dosyaların eksik olduğunu bildiren bir hata mesajı alırsınız.

Aşama 1
Adres satırınahttps://www.promods.net girip bir hesap oluşturabilir veya elinizde bir tane varsa, hesabınıza giriş yapın.
< Resime gitmek için tıklayın >

Adım 2https://www.promods.net/setup.php adresine gidin. Sizden bir dil seçmeniz ve ardından bir "def" dosyası yaratmanız istenecektir. Tanım dosyasındaki tüm seçenekler multiplayer olarak kullanılamaz.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Aşama 3
ProMods'u nasıl indirmek istediğinizi tercih ettiğiniz seçeneği seçin. Ücretli (hızlı) seçeneği, tam modu tek bir arşive, ücretsiz (yavaş) seçeneğinden daha yüksek bir hızda indirmenizi sağlar. Yavaş seçeneğini seçtiyseniz, tüm dosyaları birer birer indirmeniz gerekecektir.

Lütfen dikkat, Orta Doğu Eklenti Paketi desteklenecektir. Bu treyler ve Şirket Paketi için geçerli olmayacaktır. Yine de bu ileride desteklenebilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

4. adım
Sisteminizde tüm ProMods dosyalarınız olduğunda, Euro Truck Simulator 2 dizininizdeki mod klasörüne gidin ve tüm dosyaları bu dizine taşıyın. Başlatma seçeneklerinde aksi belirtilmedikçe oyun verileri klasörü genellikle Belgeler'de bulunur.

ETS2 dizininin mod klasörünü almak zorundasınız.

ProMods dosyasının adını değiştirin, başka olanlar TruckersMP tarafından tanınmaz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Adım 5
TruckersMP başlatıcısını çalıştırın, ETS2'yi başlatma seçeneğini seçin ve ProMods sunucusunu seçin. Lütfen yükleme ekranını geçmenin biraz zaman alabileceğini unutmayın.

ProMods sunucusunu seçtiyseniz ancak bir hata alıyorsanız, bu hatayı okumanız ve düzeltmeniz gerekecektir. Hatayı düzeltemezseniz,https://truckersmp.com/support/ticket/create adresinden destek ekibimizle temas kurmaktan çekinmeyin.

< Resime gitmek için tıklayın >

EKLEME: MOD sıralama şöyle olacak.

  • promods-def-v242
  • promods-media-v242
  • promods-map-v242
  • promods-model1-v242
  • promods-model2-v242
  • promods-model3-v242
  • promods-assets-v242

    < Resime gitmek için tıklayın >





  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Ekim 2019; 4:1:34 >

    M
    4 yıl
    Yarbay
    Konu Sahibi

    DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.