Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
440
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ZTE Blade A5 (2020) canlı olarak görüntülendi
M
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

ZTE Blade A5 (2020) canlı olarak görüntülendi


ZTE'nin yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Amerikan Federal İletişim Kurulu'nun (FCC) veritabanında ortaya çıktı. ZTE Blade A5 (2020) olarak adlandırılan cihazın canlı görüntüleri de yayınlandı.


Ayrıca Bkz.Microsoft, VR için titreşimli halı patenti aldı
Akıllı telefon geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürülen Blade A5 (2019)'in devamı olarak gelecek. Önceki model 18:9 en boy oranına sahipti. Damla çentikli bir ekran taşıyan Blade A5 (2020) ise daha uzun bir en boy oranı sunabilir.

ZTE Blade A5 (2020) canlı olarak görüntülendi


Yüz tanıma özelliği ile gelecek


Telefonun arka panelinde dikey çift kamera sistemi bulunuyor ancak parmak izi tarayıcısı yok. Bu da cihazın biyometrik tarama teknolojisi olarak sadece yüz tanıma özelliği sunacağını gösteriyor.


ZTE Blade A5 (2020) canlı olarak görüntülendi


Akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi mevcut değil. Bilinen tek şey 5W şarjı destekleyen 3.200 mAh'lik bir pile sahip olduğu. Cihazın üst tarafında 3.5 mm kulaklık girişi, alt kısmında microUSB bağlantı noktası bulunuyor.


 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.