Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
11870
Cevap
547796
Tıklama
70
Öne Çıkarma
Cevap: 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (3. sayfa)
T
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba, telefonda görüştüğünüz veya bize ulaştığınız zaman arızanızın hemen giderildiğini mi düşünüyorsunuz? Eğer böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz... Çağrı merkezi çalışanları sorunu çözmüyor hatta çözüm süresini uzatabiliyorlardı. Biz bu engeli kaldırdık ve yaşadığınız sorunu bizzat kendi kelimelerinizle bize OİM, MOİM veya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden ilettiğiniz zaman direkt olarak sorununuz için açtığınız destek kaydı arkadaşlarımın önüne düşüyor ve işlemlerinize hemen başlanıyor.

Eğer bir sorun yaşıyorsanız ve hala çözüme ulaşmadıysa bana PM üzerinden ulaşın. Ben size yardımcı olmaya çalışayım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ldr1907
O
5 yıl
Yarbay

bu post tamamen bilgi dezenformasyonu dolu. bu işten hiçbir çıkarı olmayan bir kuruluş olan steamin verileri en temiz verilerdir. altta link ve fotoğraf paylaşıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
https://store.steampowered.com/stats/content/

türkiye kısmına bastığınızda güncel veriler görünmektedir.

30 Kasım 2019 güncel veriler

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 30 Kasım 2019; 13:56:5 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Yüzbaşı

Yav he he

Biraz siz de ben de birer ay kullanalım dilencisi pompalasaydınız foruma şu yalandan daha çok abone kazandırırdı size



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Binbaşı

Dolandırıcı gelmiş iptal ettiğim aboneliğimden aylar sonra fatura çıkarmışsıniz bunu banada bildirmiyorsunuz

Herkes eğer önceden abone olduysa kontrol etsin aboneliğin sizede fatura çıkarmış olabilirler



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yüzbaşı

Superonline hepsini oper atar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
5 yıl
Binbaşı

Kardeşim derdimizi anlatamıyoruz ki bir arayın görüşelim. Çözdük diyorsunuz 3 gün sonra yine aynı.




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
N
5 yıl
Yarbay

Gönderdiğiniz sayfaya ben 2017 yılında da bakmıştım çok bir yol ilerleyememişsiniz.

Ülkemiz de bulunan İSS firmaları ortak altyapı üzerinden hizmet veriyor olabilir.Bir çok firmanın zaten fiber altyapısı var Türkcell Süperonline , Vodafone Fibermaxx , Türksat , Türk Telekom ama ne yazık ki Türknet'i göremiyorum.

İnşallah fiber altyapı hakkında çalışmalarınızı hızlandırırsınız yoksa Türk Telekom sağolsun baya kazı çalışması yaparak binamıza fiber'ini çekti malesef siz bu altyapıdan hizmet veremiyorsunuz.

Kocaeli/Darıca/Bayramoğlu santraline YAPA getirdiniz malesef Adsl ile rezalet hızlarda hizmet verdiniz şu ana kadar en eski müşterilerinizden biriydim.Baktım olacak gibi değil türknet'i iptal ettirdim.Kuş bakışı santrale 500 metre , Google maps ile yol boyunca 700 metre mesafemiz var ama rezil hızlar sundunuz sağolsun Türkcell Süperbox'a geçtim 200 mbps'e 50 mbps upload hızı alıyorum para benim içim 3.cü planda yeterki İSS'ler düzgün hızları versinler.

Siz altyapısını kullandığınız İSS'lere yüksek indirme ve yükleme hızını sunun fiyatı ne ise verelim yeter ki adam gibi hizmet alalım benim altyapım GPON 2.5 Gbps'e kadar hız alabiliyorum ama ne yazık ki maksimum 100 mbps öteliyorlar bize Türknet eğer kendini geliştirirse söz veriyorum size abone olacağım.




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
N
5 yıl
Er

quote:

Oyuncular için iyi haber: TurkNet’in Ping değeri, Türkiye’nin en düşüğü

TurkNet, nPerf’un son bir yıl verilere göre sadece Türkiye’nin en yüksek hız sağlayan operatörü değil, aynı zamanda en düşük ping değeri sunan operatörü oldu. Ortalama 48.86 milisaniye Ping değeri ile TurkNet rakiplerini geride bırakarak adını ilk sıraya yazdırdı.


Yurtdışı çalışmalarınızı takdir ettim gerçekten. Ortalama düşmesin diye 3500km mesafedeki ada ile yurt içi pingini aynı seviyede tutan koca yürekli ISS.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



N
5 yıl
Onbaşı

Hıza birşey diyemiyorum da müşteri hizmetleri komedi

Netim kesilmişti 3 gün dönüş yapan olmadı sonunda döndüler görüştüğüm temsilci yaptığı işi bilmiyordu. Hemen iptal ettirip başka servis sağlayıcıya geçmiştim.

Yorumlara bakılırsa hala müşteri hizmetleri diye birşey yok, sorun olduğunda muhattap yok. Sırf bu yüzden ayda 20 lira fazla veririm kafam rahat olur.



A
5 yıl
Yüzbaşı

VDSL2 alt yapim 144MBTS destekliyor ancak telekom kaynakli bir kisitlama oldugu icin sadece 85MBTS hiz aliyorum yani 100MBTs hiz sadece YAPA alt yapisinda bulunuyorsaniz destekleniyor. Bu kisimda biraz sorun var ancak onun disinda 4 aydir gayet memnunum tabi fiber stabilitesinde bir hiz beklemeyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
5 yıl
Yarbay

ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr ye mail atın. Dslam hız kilidimin kaldırılmasını ve hızımın 100/4 yapılmasını istiyorum turknet müşterisi de olsa mail üstünden yardımcı oluyormuşsunuz diye yazın

maile devre no ve iletişim bilgilerinizi ekleyin hattı 100 e çıkarsınlar

(tt kaynkalı problem)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AcetoBalsamico
Y
5 yıl
Yüzbaşı

Millenicom ve özellikle Netspeed varken size hiç bulaşamam kusura bakmayın.



Z
5 yıl
Yüzbaşı

Evet kesin öyledir 125478541 defa kayıt oluşturmama rağmen bu sorun asla çözülmedi. Ben de artık kapattırdım. Nperf de ki kendi sunucunuz ile testler yaptırmaya devam edin siz.




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
3
5 yıl
Yarbay

Türknet kullananlara Allah sabır versin. Kendi koyduğu kuralı uygulamayı bile reddeden bir firma. Yurt dışına çıkacağım için internetimi kapattırmak istedim. Beni 1 hafta peşlerinde koşturdular. Sayısız kayıt oluşturdum m.h. ilgilenmedi. Gitmeden 1 gün önce m.h. çalışma saatlerinin son dk'sı iptal işlemimi gerçekleştirdi. M.h. şimdiye kadar gördüğüm en kötü firma. 1 yıl kadar önce akşamları 1mbit hız veriyordu onuda unutmamak lazım.



K
5 yıl
Yarbay

istanbul kağıthane de oturuyorum yapa gözüküyor ama hizmet vermiyolar leventde de var sultan selim mahallesinde var mı yok mu nasıl öğrenirim? eski adıyla sanayi mahallesi



G
5 yıl
Yüzbaşı

Lay Lay Lom...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED991BF3 -- 12 Aralık 2019; 19:24:49 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
V
5 yıl
Yüzbaşı

Ölçümleri baz alarak kendi alt yapınızı mı aldınız?
Yoksa çok idaalı başlık olmuş. Misal Adsl'de ana omurga Turk Telekom.
Nasıl olacakta ondan hızlı vereceksiniz interneti?

Sizi 2.5 yıl kadar kullandım." Müstakil evde, türktelekom kablo değişmeli 16 mbit alabilirim" dediğim halde "santrale uzak 8 mbit verebiliyoruz " dediniz bende başka bir servis sağlayıcıya geçtim.

kendileri geldi kabloyu değiştirdi ve 16mbit kemiksiz internetim var. Bu durumda sizin istatistikler bana göre farazi kalıyor