Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi dersler hangi dersler ile çalışılmalı
B
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar sayısalım ve günde 2 ders çalışıcam hangi dersler ile hangi dersleri aynı gün çalışmamı önerirsiniz(Matematik,Fizik,Kimya,Biyo,Geometri,Türkçe şeklinde ders ayrımı)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Onbaşı

Yav hocam sordugunuz soru mu , buna kendiniz karar verin ve nasıl daha verimli hissediyorsanız onu yapın,birilerine bağlı kalmayın



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
5 yıl
Er

aynı gün içinde matematikle biyoloji olmazsa ösym sınavlarında başarılı olamıyosun, ösym kitapçığında dahi yazıyor bu kural. bu nasıl soru lan? ayrıca niye günde 2 ders çalışıyorsun fazla çalışırsan zarar mı edersin? baktın başarılı olamıyorsun daha çok çalışacaksın, başarı için başka kural yok. başarılı olamadıysan yeterli çalışmamışsındır, yarın daha güçlü bir şekilde başlaman gerekir. başarılı olduğun veya olmadığın dersleri bilemediğimiz için bu sorunun cevabını da biz veremeyiz. günde 2 ders çalışma, daha çok çalış hem sıkılmazsın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.