Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
9505
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GS Store mağazalarında isim numara yazdırma
C
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Beyler Mağazalarda isim numara kaç paraya baskı yapıyorlar. Gsstore.org tan yeğene Futbolcu forması aldık seçtik Falcao yazsın numarasıyla diye oyuncu seçimi yaptık. Boş forma göndermişler. 1-2 aradım ama geri dönüşte yapmıyorlar.

Gsstore mağazalarında fiyatlar nedir isim ve numara yazdırma işlemi için bilen paylaşırsa sevinirim.



S
5 yıl
Yarbay

20 civarı bir şey olması lazım.



-
5 yıl
Binbaşı

Eskiden store dan forma alırken yan tarafta seçenekler vardı ozamanki parayla yanlış hatırlamıyorsam isim 10tl numara 10tl idi. İnternetten forma almayı dene bakalım o seçenekler duruyor mu hala.



-
5 yıl
Binbaşı

Ek olarak;
Yeğen istiyorsa eyvallah da şahsen isim numara yazdırmanızı tavsiye etmem. İnşallah olmaz da mesela Gomis adam bir sene sonra gitti bütün Gomis formaları yalan oldu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Valla o Gomis muhabbetide geçti mönceki sene, dedim gomis yerine senin adını yazdıralım, öylelikle kabul etti. Bu senede bir Falcao gazı almış çocuk lafta anlatamıyorsun kalbi kırışmasın diye taam dedim yapacak birşey yok.

Bu arada musteri hizmetleriyle görüştüm formaya futbolcu secip isim yazdırma muhabbetini kaldırmışlar. Artık orda ismime ozel kısmını kullanın diyorlar, illa futbolcu ismi yazdıracaksanızda ordan siz yazdırın diyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @-RAUL
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.