Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çift ekranlı Nubia X'in 5G özellikli versiyonu çıktı
M
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


Nubia geçen yıl çift ekranlı Nubia X akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Çinli şirket şimdi de cihazın 5G versiyonunu çıkardı. Ancak ne zaman satışa sunulacağı konusunda bir bilgi verilmedi.

 

Snapdragon 855 yonga seti ile güçlendirilen Nubia X 5G, aynı zamanda X50 5G modem içeriyor. Telefonun diğer özellikleri ise henüz açıklanmadı ancak Nubia X ile benzer olması bekleniyor.

 

Ayrıca Bkz.Boeing 737 Max tipi uçaklarda yeni bir hata tespit edildi
Akıllı telefonun 5G bağlantısını desteklediğini göz önüne alırsak 5G antenleri ve modifiye edilmiş bir anakarta sahip olacağı için orijinal modelden biraz daha küçük bir pil içerebilir.

 


Çift parmak izi tarayıcısı var


Nubia X geçtiğimiz yıl Ekim ayında duyurulmuştu. Çentiksiz tasarıma sahip telefon 6.26 inç IPS LCD ekran taşıyor. Arka tarafında ise daha küçük 5.1 inçlik OLED ekran var. Ayrıca biri sol diğeri sağ tarafında olmak üzere çift parmak izi tarayıcısı mevcut.

 

Snapdragon 845'ten güç alan telefon 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunuyor. Cihazda microSD kart yuvası ve ön kamera yok. Arka paneldeki 16 megapiksel + 24 megapiksel sensörlü çift kamera sistemi normal çekimler ve selfiler için kullanılabiliyor.

 

Son olarak cihazdaki 3.800 mAh'lik pilin 18 W hızlı şarj teknolojisini desteklediğini belirtelim.

 Haberi Portalda Gör

S
5 yıl
Yarbay

Renkli e-ink olsaymis arkasi ...




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.