Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
211
Cevap
9903
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Watch_Dogs Legion (2020) [PC ANA KONU] (11. sayfa)
İ
2 yıl
Yüzbaşı

7.90 liraya amazon üyeliği almayıp hâlâ forumda kod isteyenler var hocam o yüzden 28 liraya şaşırmayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Terminator T-800
F
2 yıl
Yarbay

Ooo merhaba hocam. Evet evet hatırlıyorum, ücretsiz mi aldım başka bir yerden mi geldi tam hatırlamıyorum ama Ubiconnect'de var görünüyor. İlk oyunun kasvetli havasını çok sevmiş birisi olarak ikinci oyuna şüpheyle yaklaşıyorum. Yine de hatırınız için oynayacağım. Bu aralar GoW için yer açılsın diye Vampyr oynuyorum. Ama her karakterle konuş, her yan görevi yap derken sanki bitmeyecek gibi. Elde kaldı 3-4 gün.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @psycho90
R
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İlk oyunun kasvetli atmosferinden sonra aynı tedirginlik ile başlamıştım fakat ters köşe etti Ubisoft beni 2.oyunda.Son 10 yılda Ubisoft'un yaptığı iyi 2-3 oyundan birisi.Çok nadir görülen bir durum bu.Hatta şaşırdım Ubisoft'un böyle bir oyunu yapması imkansızdı.Yaşayan bir şehir var.Atmosfer oldukça başarılı.Yan görevler çok güzel baştan savma değil.Ana görevlerde oldukça eğlenceli.Bu sefer ilk oyunda ki gibi kısıtlı değil mekanikler geliştirilmiş ve daha detaylı olmuş.Sadece karakterler biraz sönük kalmış,Aiden gibi değil.Genel olarak güzel bir oyun olmuş.Kısaca mutlaka deneyin hocam,bahsettiğiniz sebepten dolayı ötelemeyin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 9 Ocak 2022; 11:8:38 >


Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
P
2 yıl
Yarbay

R-10 hocam da çok güzel anlatmış zaten, mutlaka şans ver pişman olmazsın GOW’dan hemen önce Vampyr’e girişilir mi hocam ne yaptın, büyük hata etmişsin Ben 1-2 haftadır uzun soluklu hiçbir şeye başlamıyorum, indie’lerle vakit geçiriyorum GOW’u engellemesin diye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
D
2 yıl
Yarbay

Çoktan bitirdik 20-25 liraya mı ne almıştım ilk çıktığında ama kırılması iyi oldu. 245924 tane koruma koymuş bu çöplüğe shittysoft. Böyle oyunlar kırılınca daha güzel oluyor oynamayan da oynasın mis gibi korumasız.

Kırılmasına, herkesin oynayacağına üzülen varsa hatırlatayım kimse kırılmasını beklemeden bedavadan az pahalı fiyata oynayabiliyor zaten oyunu, Legion'ı da oynadık kırılmayan her oyunu da oynuyoruz şu anda. 10-20 lira gibi fiyatlarda offline activation alarak çatır çatır oynayabilirsiniz. Hani kuduracaksanız buna kudurun bence en azından boşa gitmemiş olur :))) Kırılmasını bekleyemeyen ama hayvan gibi para da vermek istemeyenler için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Ocak 2022; 17:36:14 >

F
2 yıl
Yarbay

O zaman oynanacaklar listesine alalım hocam. Bildiğim kadarıyla ilk oyunun ek paketi kıvamında bir ek paketi de yoktu. Season pass almak gerekmez sanırım.

@psycho90 Valla hocam yer açayım diye girişeyim dedim ama bayağı uzun soluklu olmuş. Hoş zaten GoW'u Gamebillet üzerinden aldım, keyin gelip indirilmesi falan derken çıkış günü sanmıyorum oynayabileceğimi.




Bu mesajda bahsedilenler: @psycho90
H
2 yıl
Yarbay

Artık güzel bir indirim alsa da kütüphanemize eklesek Gold olarak. Sırf Aiden hatrına onunla oynamak istiyorum zaten.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogs_Legion_Artik_Guncelleme_Almayacak-112654.htm



F
2 yıl
Yarbay

Biz oyunu daha kuramadan adamlar desteği kesti.



P
2 yıl
Yarbay

Geçen Epic indirimlerinde 80 TL civarına Season Pass sürümünü almıştım. Az önce 45 saatte Bloodline DLC'si ile birlikte, sonsuz devam eden yan görevler dışında bütün yan görevler dahil bitirdim. Öncelikle seriye olan fikrimi kısaca açıklarsam ; ilk oyunu hype trenine binerek oynayanlardan değildim. Ana senaryoyu severek oynamıştım o yüzden. Açık dünya görevleri vasattı ama Aiden'ın karanlık hikayesini ve hack olaylarını beğenmiştim. İkinci oyunsa beni çok şaşırtmıştı çünkü hiç Ubisoft oyunu gibi değildi. Yaşayan açık dünyasıyla, eğlenceli ve kendini tekrar etmeyen ana görevleri ve yan içerikleriyle, oynanış çeşitliliğiyle ve ilginç aktiviteleriyle beni kendine son derece bağlamıştı. Bence hala Ubisoft'un son 10 yıldaki en iyi birkaç işinden biridir. WD Legion'a gelirsek oynarken genel olarak zevk almış olsam da ilk 2 yapımın gerisinde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Artı ve eksilerine geçeyim hemen :



++ Ubisoft'un bana kalırsa oyunlarında yaptığı en iyi şey olan atmosfer ve ambiyans Legion'da da harika. Fütüristik bir Londra'da olduğumuz hissini vermekte son derece başarılı. Girdiğiniz mekanlarda ve açık dünyada gezinirken içine çekmeyi başarıyor.
++ Grafikler gayet iyi (saçlar hariç, karakter saçlarını doğal ve gerçekçi yapmayı yıllardır beceremiyorlar hiçbir oyunlarında niyeyse). Oyunu 3060Ti - 5600X ikilisiyle 1080p ultra'da, RT ve DLSS kapalı bir şekilde akıcı deneyimleyebildim. RT çok ciddi bir görsel getiri sağlamıyor, fps olarak ciddi götürüsü var ve DLSS'i kalite modunda bile bulanıklığa sebep oluyor. Bu sebeple bu ayarları açmadan oynadım. Özellikle gece ve güneşin tam tepede olduğu öğlen saatlerinde tam bir görsel şölen oluyor diyebilirim.
++ Hikayesi çok ilgi çekici olmasa da sürüklemeyi başarıyor. Bazı görevler akılda kalıcı
++ Oynanışta yönettiğiniz karakterlere göre güzel çeşitlilik sağlanmış. Aiden, ajanlar ve hitman karakterler aksiyon ve gizlilik anlamında tatmin ediyor. Özellikle gunkata ile John Wick gibi ilerleme olayına bayıldım. Normalde oyunlarda olabildiğince stealth kasan biriyim ama sırf bu sebeple Legion'da çok sık aksiyona da girdim.
++ Ana kötümüz dışındaki diğer yan kötülerin hikayeleri hoş. Güzel alt metinlere sahipler.
++ SEASON PASS. Bunu özellikle büyük harflerle yazdım çünkü oyunu vasat bir yapımdan oynanabilir ve eğlenceli hale getiren en önemli şey kesinlikle bu. Season Pass alırsanız tüm ana hikayeyi ruhsuz, içi boş, iğrenç sesli sıradan NPC'ler yerine Aiden, Wrench gibi sevilen karakterlerle bitirebiliyorsunuz (ki ben öyle yaptım, neredeyse tüm oyunu Aiden ile bitirdim). Onun dışında ekstra birkaç görev ile ekibinize katılan bir Assassin karakter var ki görevlerini yaparken arkada çalan AC2 tadında müzikler olsun, Syndicate göndermeleri olsun, karakterin modern bir suikastçi gibi hissettirme açısından başarısı olsun çok hoşuma gitti. Onun dışında Bloodline DLC'si de her açıdan ana oyundan ve hikayeden katbekat üstündü. Wrench'in yan görevlerine de bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Hani Ubisoft Bloodline'a bi 3-4 saatlik ana, 2-3 saatlik de yan görev ekleyip direkt 3.oyun olarak çıkarsaymış kesinlikle Legion'dan çok çok daha iyi bir iş ortaya koymuş olurmuş.


  • Gelelim eksilere :

-- Hack olayını ve çeşitliliğini 2.oyunda ciddi geliştirmişlerdi ama Legion'da yine ilk oyunun sığlığına geri dönmüşler. Kovalamacalar esnasında şehirde kaos çıkarma olayını bile neredeyse tamamen kaldırmışlar.
-- Görevleri hep aynı mekanlarda yaptırıyor. Hani yasak bölge olarak oyunda onlarca yer var ama görevlerde sürekli aynı 4-5 tanesinde bir şeyler yapıp duruyoruz.
-- Oyunun reklamını yaptığı 'herkes ile oynayabilirsiniz' mottosu gerçekten uygulanıyor fakat ilgi çekiciliğini birkaç saatte yitiriyor. Hele Aiden ile ilerlemeye başladıktan sonra diğer çoğu karakterin yüzüne bile bakmadım zaten, ihtiyaç da duymuyorsunuz ayrıca
-- Toplasanız 5-6 tip araç var açık dünyada. Araba çeşitliliği konusunda gördüğüm en kötü open-world yapım olabilir. Kullanması zevkli 1-2 tane araba var sadece ama onlar da çok az spawn oluyorlar gezerken. Sürüş dinamikleri ise seride hep zayıf halka olmuştu zaten ama 2.oyunda biraz toparlamışlardı yine. Bunda ise ilkinden bile kötü, o kadar diyeyim.
-- Fizik motoru rezalet.
-- Animasyonlar ilk 2 oyunun çok gerisinde. Özellikle 2.oyunda parkur yapmak çok eğlenceli ve akıcıydı. Legion'da ise bırakın eğlenceli ve akıcı olmayı, düzgün bile değil. Yüksekten düşerken, tırmanırken, cisimlerin üzerinden atlarken falan yönettiğiniz karakter gerçekçilikten o kadar uzak ve kalas gibi hareket ediyor ki anlatamam. İlk AC oyununu bugün açın oynayın, animasyon anlamında Legion'ın fersah fersah ötesindedir.
-- Aiden'ı iyi güzel geri getirmişsiniz de adamın en önemli olayı olan trençkotuna zerre önem vermemişsiniz be Ubisoft yapımcıları. Koşarken ve motorda giderken trençkotun dalgalanıp hareket etmesi gereken kısımları kalas gibi duruyor. Aiden'ın koşma animasyonu bi tuhaf. Tipi deseniz o da tam benziyor diyemem. Yani bunlar 2014'te çıkan ilk oyunda bile son derece güzel uygulanmışken 6 yıl sonra nasıl yapamadınız anlamadım.
-- Son olarak bu çok genel bir eksi, üstte de bahsettim ara ara ama oyunda bi özenilmemişlik var, oynarken ciddi şekilde hissediyorsunuz. Hani sanki biraz daha uğraşsalar ortaya mükemmel bir iş çıkacakmış ama pat diye yarım bırakıp piyasaya sürmüşler gibi.



İşte böyle. Sonuç olarak bi puan vermem gerekirse 100 üzerinden 75 verebilirim. Burada ilk 2 oyunu da kendi konularında incelemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam ilkine 80, ikincisine 86-87 gibi bir şey vermiştim. Dediğim gibi maalesef ilk 2 oyunun kalitesine ulaşamayan ama düşük beklentiyle başlarsanız kendi içinde eğlenceli, çerezlik bir yapım olmuş WD Legion. Ha 75 dedim ama bu puan oyunun Season Pass haline, sakın ola ki normal sürümünü almayın. Düz halini oynasam herhalde 60-65 falan verirdim. Bir de Season Pass'in ayrı bir olayı da önceki oyunlardan çok fazla unsur barındırması. Yani ilk 2 oyunu oynamamış olan biri için özellikle Bloodline DLC'si neredeyse hiçbir anlam ifade etmez, onu da belirtmiş olayım



T
2 yıl
Yarbay

Oyun için her ne kadar güncelleme desteği kesilmiş olsada halen ara sıra girip oynarım. Watch dogs oyunlarını bir üçleme olarak kabul edersek bence içlerinde en iyisi bu oyundu ve biraz hakkı yendi. Elbette uygulamada bazı sorunlar oldu ama oyun alanındaki herhangi bir npc yi ekibe katmak ve onunla oynama fikri çok hoş bir deneyim sunuyor. Örneğin ekipte bir avukat bulundurursanız tutuklanan bir karakterinizi gidip içerden çıkarabiliyor. Bu tarz ince detaylar oyunu keyfili yapabiliyor. Bloodlines ek paketi ayrı bir oyun olarak çıksa bile tek başına oynanır kalitedeydi ve açıkçası bir dlc için fazla iyiydi. Elbette ipin ucu bir kere kaçınca insanlar oyunu unutup gittiler ve bloodlines içeriğide kurtarıcı olmadı. Aiden Pierce gibi bence ikonik bir karakteri oyun Dünyasına kazandıran ve hack mekanikleriyle bence eşsiz bir seri, özellikle Legion grafikleri ve Ray Tracing gibi teknolojileri çok iyi kullanan bir oyun fakat bu seride düzelmeyen tek şey araç sürüş mekaniğinin çok kötü olması Legion' dada durum aynı olunca tüm şehri yük dronları üzerinde geziyorum. Genelde 2. oyun daha çok beğenilsede ben Londra' nın tasarımına ve bu oyunun açık Dünya kısmını çok sevdim. Aiden Pierce ve diğer operatörler nedeniyle artık npc aramayada gerek kalmadı, bu durum biraz oyunun üzerine kurulduğu mekaniği öldürsede Aiden ve diğer özel operatörlerle oynamak gerçekten çok keyifli oluyor.



A
2 yıl
Yarbay

Oyuna 4.kez başlayışım mı artık hatırlamıyorum fakat sonunda ısınmaya başladım oyunda ana görevler olsun yan görevler olsun diğer aktiviteler olsun hiç biri wd 1 gibi keyifli değil ama her bölgeyi arındırdığınız da size verdiği ajan görevlerini sevdim bulmaca içeren aksiyonlu kafa dağıtmayı içine çekmeyi başaran görevler olmuş terminatör hocam sayesinde karakter ekibe katma olayını da çözdükten sonra eli yüzü düzgün 1 ajan 1 de seri katil ekibe kattıktan sonra artık ana hikayeye oyunu bitirebilirim diyordum fakat yukarı da ki yorumda arkadaşın tüm oyunu aiden ile bitirdim yorumunu görünce ki bunu terminatör de söylemişti diye hatırlıyorum perşembe günü başlayacak yaz indirimin de season pass alıp aiden ile hikayeyi bitirmek istiyorum bakalım belki bu sayede finalde oyun bnm için daha akılda kalıcı olur



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
2 yıl
Yarbay

Nexus da bütün prestij operative leri offline ekleyen mod, open world de p.o.swapla ft her göreve farklı özelliklerle başlama ve trafikten kurtulma imkanı veriyor.



V
4 ay
Yüzbaşı

Oyun şu an epicte 40₺. İlk iki oyunu bitirmiştim. Bu fiyata Legion da oynamaya değer mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
4 ay
Yarbay

Oyunun düz hali oynamaya değmez bence hocam. Oyunu eğlenceli ve oynanabilir hale getirmek için Season Pass ve Bloodline da almanız gerekiyor. Season Pass sayesinde Aiden ile tüm hikayeyi oynayabiliyorsunuz ve güzel yan görevler ekleniyor. Bloodline ise hikaye olarak ana oyundan çok daha kaliteli bir ek paket ve ilk 2 oyunla güzel bağlantıları var. Hepsini toplu alırsanız 125 TL civarı ediyor. Bana kalırsa ya dediğim gibi hepsini alın ya da hiç almayın





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 3 Ocak 2024; 19:6:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Venom59
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.