Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1486
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TV+'mı TivibuGo'mu ?
T
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kullanan var mı ikisinden birini
Film ve belgesel önemli benim için.
Hangisini almalıyım?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yüzbaşı

ben tv plus derim hocam ikisini de kullandım deneyimledim, tv plus dan baya memnun kaldım ve hala kullanıyorum. Tv plus belgesel kanalları bence daha iyi. Viasat History, Viasat Explorer, Love Nature gibi güzel belgesel kanalları var. Ancak nat geo ile nat geo people yok. O iki kanal hemen hemen her yerde olduğu için bence eksiklik değil ama Fox Life kanalı olmaması büyük eksiklik. Onun yerine Epic Drama kanalını koydular. Güzel diziler var ama bir Fox Life değil. Tivibu Go'nın ikisi arasında tek artısı Fox Life kanalı olması.Onun dışında sinema kanalları aynı (Sinema Tv kanalları var iki platformda) ama Tv plus da artı olarak Filmbox ve Filmbox Arthouse var. Filmbox iyi değil ama Arthouse kanalı özellikle kıyıda köşede kalmış ve sanat filmleri ağırlıklı ve bence çok başarılı. Bir de Tv Plus da Sen Seç film kategorisi var Tivibu go da ise Seç İzle adı altında. Ben Tv Plus film kategorilerini daha zengin ve kaliteli buldum. Kısacası hem filmde hem de belgeselde tv plus daha iyi. Ayrıca dizi konusunda kendini daha da geliştiriyor. Sadece tv plus da olan diziler ekliyor. Son olarak spor ile aranız nasıl bilmiyorum ama Tv Plus da Alman ligini yayınlayan S Sport 2 var. Tivibu Go da ise Tahincioğlu Basketbol Ligi.



B
3 yıl
Teğmen

TV+ Ready cihazıyla ağız tadıyla TV izlemek mümkün değil. İnternet hızım net 19-20 MB. Görüntü net iken birden çamurlaşıyor. Bu ortalama 5 dakika da bir oluyor. Bir haber izleme keyfimiz var onu da mahvettiniz, paramızla rezil olduk. Ücretsiz iptv uygulamalarıyla izleyin kardeşim TV nizi filminizi. Hem bedava, hem daha stabil ve net. Aldığıma alacağıma bin pişmanım lanet olsun. Öyle ahım şahım film dizi içeriği falan yok ayrıca. Kanal zaping yapacaksın mesela ( kumanda çalışmıyor ) telefondan indirdiğim kumanda uygulaması ile önce aşağı oka bas, sonra kanalı bul sağ-sol yaparak sonra tekrar ok tuşuna. Bir zaping için bile 4 tuşa basıyorsun.
Evet kumanda çalışmıyor dedim yukarıda. Bir de kumanda rezaleti var ki aldım alalı kullanmak hiç mümkün değil. Takılıyor, donuyor %99 hiç işlemiyor, algılamıyor. 4 haziranda güncelleme gelecekmiş de kumandayı öyle kullanabilecekmişiz güya. Müşteri hizmetleri uygulama indirtti telefonuma kumanda yerine akıllı telefondan değiştirmeye mecbur bıraktı. Mecbur muyum kardeşim kendi telefonumla kanal değişmeye. Tüm Forum sitelerine ve alakalı her yere yazacağım. Almayın kardeşim TV+ falan. Ben düştüm siz düşmeyin. Benden söylemesi.



P
3 yıl
Yarbay

tivibugo kullaniyorum memnunum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1
3 yıl
Er

2019 Eylül ayından beri Superonline fiber ile kullanıyorum 25 Mbps internet Turkcell TV+ yan oda aboneliği ve Voip ile birlikte kullanıyorum memnunum Nat Geo ana kanalda geldi belgesel spor film yetiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 yıl
Yüzbaşı

Bizde TivibuGo var ve kanal sayısı gayet de yeterli.. Ve bütün kanalları da açık durumda..



@
3 yıl
Yarbay

Tivibugo görüntü kalitesi çok dandik.Vodafone tv kesinlikle yayin kaliteli olarak tivibu go ya göre çok daha iyi.Tv+ kullanan varsa vodafone tv ye görüntü kalitesi nasıl?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Onbaşı

TV+ görüntü kalitesini asla rakip olamaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
@
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: epicmusic

TV+ görüntü kalitesini asla rakip olamaz.
Kesinlikle katılıyorum.Son olarakda tv+ smart üyeliği aldim.suan yeni üyelere ilk 3 ay 4.99 tl .Görüntü kalitesi ve menü kullanımı kanal geçiş süresi olarak kesinlikle rakibi yok.Bu durumda kesinlikle tv+ varken diğer yayınlara hiç bulaşmayın.Vodafone tv yine kabul edilebilir görüntü kalitesi var ama ozelikle tivibugo smart kesinlikle uzak durun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.