Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
167
Cevap
24643
Tıklama
25
Öne Çıkarma
Cevap: Yakuza Kiwami Türkçe Yama (v1.2) (9. sayfa)
F
3 yıl
Yarbay

Yama ile oyunu bitirdim. Hoş ana hikayedeki ara sahnelerde ve ana görevde ilerlerken çevrilmiş yerler var tek. Keşke teknik sorunları çözülse de bu oyunun da çevirisi tamamlansa. Zero ve Kiwami 2 arasında üvey evlat gibi kaldı. Arkadaşımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Credits ekranı da güldürdü. Oyun için nacizane düşüncelerimi Oyunun ana konusunda yazdım.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148694306





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 12 Nisan 2021; 21:22:52 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Onbaşı

Kanka ana oyunu çevirdim demişsin de alakası yok.Sadece sinematikler çevrilmiş başka yok.



K
3 yıl
Er

Kusura bakmayın ama tekrar konuyu canlandırıyorum oyunun başında sinamatikden sesli metin konuşmasına geçtiğinde çevrilmemiş bu normalmi



H
3 yıl
Yüzbaşı

Bune la yama linki 1.8 gb diyor. Virüs falan mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Binbaşı

Kullandım, virüs yok.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @harunefetr
B
3 yıl
Onbaşı

Çok teşekkürler böyle güzel ve köklü bir seriyi çevirdiğiniz için. Umarım diğer çevirilmemiş oyunları da Türkçe oynayabiliriz.



M
3 yıl
Er

yama ne durumda oyunu alacağım. sadece arasahneler mi türkçe çevrili? yan görevler çevirili mi? Zero'nun yamasını çok beğenmiştim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert8543 -- 19 Ekim 2021; 4:13:17 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
2 yıl
Teğmen

sadece ara sahneler :D başka hiç bir şey yok. kesinlikle bu yama ile oynanmaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @mert8543
R
2 yıl
Teğmen

merhaba dostum, ben de bu indirimde yakuza serisini almayı düşünüyorum ama yama kalitesi nasıl acaba ? sadece ara sahneler mi çevrili, yoksa başka çevirilerde var mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
F
2 yıl
Yarbay

Merhaba hocam,

Mesajımda yazdığım gibidir hocam. Tam hatırlayamadım. Ama eksik bir yamaydı. Özellikle Zero'da yan görevleri ayıla bayıla oynayan birisi olarak bu oyunda biraz sıkılmıştım. Bunda çevrilmemiş olmaları da etkiliydi diye hatırlıyorum. Seriye devam etmek için hızlı geçilmesi gereken bir oyun bence. Aşağıdaki mesajlarımdan daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148694419
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148694306


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @R7Game
T
2 yıl
Yüzbaşı

yakuza 0,kiwami 1 ve 2 yi türkçe şekilde bitirdim,umarım ileride bi grup 3.oyunada el atar,çok keyifli oyunlar



R
2 yıl
Teğmen

cevabın için teşekkür ederim. ben oyunlarda kronolojik değil de çıkış sırasına göre oynamayı daha çok seviyorum. bildiğim karakterlerin geçmişine gitmek daha çok hoşuma gidiyor. bu sebeple ilk yakuza 0 değil yakuza kiwami oynamayı düşünüyorum. şu anlık başka oyunlar oynuyorum ama ileride oynamayı düşündüğüm de yeni bir yama çıkmamışsa veya başlanmamışsa bu yama ile oynayacağım mecbur :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
F
2 yıl
Yarbay

Sizin tercihiniz tabii. Ben kronolojik sırada severim. Orta Dünya filmlerini bile aralarında kaç yıl olmasına rağmen artık kronolojik sıraya göre izliyorum. Keza Star Wars.
Bu seride ilk iki oyun Remake olduğu için içeriğinde ne kadar değişiklik yapıldı bilemiyorum. Belki de Zero'ya ayak uydurmak için özellikle ilk oyunda fazla değişiklik yapıldı ama tutmadı. Kiwami 2'ye ise Türkçe Yama ile başlamış, ikinci veya üçüncü bölümünde bırakmıştım. İlk oyuna göre daha iyi duruyordu içerik olarak. Tabii yeni nesil Motorun da etkisi. Bir ara devam edeceğim, umarım yaması da duruyordur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @R7Game
R
2 yıl
Teğmen

filmleri bende kronolojik sıralamaya göre severim. star wars'ı da kro. sıralamaya göre izledim tabi ki. ama oyunlarda durum farklı. yakuza 0 serinin 6.oyunuyken, yakuza kiwami serinin ilk oyunu. şimdi ilk 0 ile başlasam; cok daha gelişmiş,çok daha derin yan görevler ve açık dünya olacak ve yakuza kiwami'ye dönerken oldukça geri gitmiş olacağım.yakuza kiwami ile başlarsam; ilk once kötü olandan iyi olana doğru yükseleceğim için çok daha tatminkar olacak. oyunlarda geriye gitmek sıkabiliyor insanı. oyunlar film gibi değiller. bundan 20 yıl önce çıkmış bir filmi bugünkü heyecan ile izleyebilirsin. ama bundan 20 sene çıkmış oyunu bugünkü heyecan ile oynayabilir misin ? hic sanmıyorum... bu sebeple yakuza kiwami ile başlamak istiyorum seriye. yakuza 0 ve yakuza kiwami 2 türkçe yaması var ve gayet güzeller. ama serinin ilk oyununu tr yaması yok ve üvey evlat gibi kaldı ortada. seriye başlayacağım ama hep bu yarım yamalak yama ile boğusuyorum. artık son beklemelerim. şu an listemdeki oyunlar bittiğinde güzel bir tr yama hala çıkmadıysa, mecbur bu yama ile başlayacağım seriye.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
F
2 yıl
Yarbay

Bence hiç beklemeyin, direk başlayın. Yama bir yere kadar işe yarıyor. Kiwami'den sonra Zero'yu oynarsanız yine beğenmeme durumu olacaktır, çünkü gerçekten daha kötü bir oyun. Grafiksel gelişim derseniz Zero ve Kiwami aynı, Kiwami 2 ise yeni nesil bir motorla yapılma. Diğer 3-4-5 ise konsoldan direk port diye biliyorum. Sırıtırsa onlar sırıtır tek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @R7Game
R
2 yıl
Teğmen

yorumlarınız beni etkiledi :) seriye kro. sıralama ile başlayacağım. oynadığım oyunlar bitsin, hemen yakuza 0 ile başlıyorum seriye. cevaplarınız için teşekkür ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
F
2 yıl
Yarbay

Kendinizi benim gibi Pavyonda Hostes levelı kasıyorken bulabilirsiniz, dikkat edin. İyi oyunlar dilerim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @R7Game
R
2 yıl
Teğmen

haha teşekkür ederim. o da bir şey mi, oyunu seversem yüzde yüz başarı almaya calısırken bulurum ben kendimi. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @FORZAFATHER
R
2 yıl
Teğmen

dostum öncelikle merhaba, konuyu hortlattım ama yakuza serisine sonunda başladım. ilk oyunum yakuza 0 ve şu an oynuyorum(30 saatlik bir oynanışı geride bıraktım) açıkçası biraz "kalite" anlamında ciddi hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim. oyun her ne kadar bu jenerasyon oyunu da olsa ,aslında geçen jenerasyon oyunu bu çok belli. oyun motoru falan oldukça eski. bu jenerasyon için yenilenmiş grafikler ve ışıklandırmalar kullanılmış. ama sıkıntı grafik değil tabi ki. animasyon ve fizikler. aman allah'ım onlar ne alemde öyle :D yan görevlerde bırakın sunumu veya animasyonu, seslendirme dahi kullanılmamış. ıkı tane ps2 döneminden kalma karakterin karşılıklı konuşmasından ibaret tüm görevler. enteresan şekilde tüm görevler çok güzel hikayelere sahip. öyle olsun diye konulmamış, baya baya güzel metinler yazmış adamlar. ama insan bunları güzel ara sahneler ile , güzel sunumlar ile verir ki oyuncuya aksın gitsin. ama yine de hiç sıkılmadan tüm yan görevleri yapıyorum o da ayrı mesele. ana görevler yine berbat sunumlara veya animasyonlara sahip olsa da hiç yoktan seslendirmesi falan var. tabi şikayet ediyorum ama hiç sıkıldığımı veya bunaldığımı falan düşünme, sadece "niye abi niye" diye soruyor insan. şu an 5.chapter'a geldim ve emlakçılık açıldı. şu anda emlakçılık yapıyorum. tabi bol bol mini game oynadım o da ayrı mesele. özellikle dans ve karaoke en sevdiklerim oldu. (hepsinde 3 yıldız aldım:). diğerleri pek sarmadı ama dart fena değildi. şu erotik videolar da ayrı olay :D şu an oldukça keyif alıyorum. sabah bir oturuyorum akşama kadar kalkmıyorum. gördüğüm her şeyi yaparak ilerliyorum şu anda ve hiç sıkıldıgımı hatırlamıyorum. hikaye zaten ayrı bir olay. sürekli ters köşe yapıp duruyor. özellikle kiryu ve mijima arasında gidip gelmesi ve dizi gibi en heyecanlı yerinde diğer karaktere geçmesi çok iyi düşünülmüş. kısacası böyle... açık konuşmak gerekirse bu kadar eski gözüken bir oyundan bu kadar keyif alacağımı hiç düşünmezdim. :) tabi zamanında oynasaydık belki bu kadar sırıtmazdı ama şimdi oynayınca çok fazla göze çarpıyor. sırf denemek için yakuza 6'yı kurdum(tam anlamıyla bu nesil için hazırlanmış bir oyun olduğu için) ve oldukça güzel duruyordu. tabi bu animasyon eksikliği ve seslendirme muhabbeti hala devam ediyor ama karakter modelleri bu nesle ait olduğu için pek sırıtmıyordu. baya uzun yazdım ama anlatayım dedim.:) sen ne yaptın ? tüm yakuza serisini bitirdin mi ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.