Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
382
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Stranger Things 3. Sezonundan ilk fragman yayınlandı
L
5 yıl
General
Konu Sahibi

Netflix'in en başarılı dizilerinden birisi olan Stranger Things, üçüncü sezonuyla tekrar hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni sezonundan ilk uzun fragman da bugün nihayet yayınlandı. İşte Stranger Things 3'ün türkçe altyazılı fragmanı:


Stranger Things üçüncü sezonunda bizleri 1985 yılının yaz aylarına götürüyor. Dizinin sevilen çocuk kahramanları yeni sezonda bir yandan ergenliğe girmenin getirdiği duygusal değişimlerle mücadele edecek diğer bir taraftan ise Upside Down isimli paralel evrenin gizemlerini çözmeye çalışacak. Fragmanın sonlarına doğru ortaya çıkan dev canavar özellikle epey ürkütücü görünüyor.

Stranger Things'in üçüncü sezonunda önceki sezonların sevilen karakterleri tamamıyla geri dönüyor. Bununla beraber diziye yeni karakterler de katılacak. Ünlü aktör Cary Elwes, yeni sezonda kasabanın belediye başkanını canlandırıyor. Ayrıca genç aktris Maya Hawke da Robin isimli karaktere hayat verecek.

Netflix'in "Bir yaz her şeyi değiştirebilir." cümlesiyle tanıttığı Stranger Things 3, 4 Temmuz 2019'da yayınlanacak. Dizinin yeni sezonu toplamda 8 bölümden oluşuyor. 

 Haberi Portalda Gör

Bu sezon daha fazla canavar ve daha fazla evrenler arası yolculuk bekliyoruz.
Yoruma Git
Askaparta - 5 yıl +3
K
5 yıl
Yarbay

Merakla bekliyoruz. Dizide kullanılan kıyafetler, renkler harika.



S
5 yıl
Yüzbaşı

Hele bir Behzat Başkomserim de gelsin, yeniden üye olurum artık.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
5 yıl
Yarbay

Bu sezon daha fazla canavar ve daha fazla evrenler arası yolculuk bekliyoruz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
5 yıl
Yarbay

muazzam bir dizi . fantastik dizi tarihinin 1 numarasi hem de tartismasiz . umarim son sezon olmaz




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.