Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
5880
Cevap
234559
Tıklama
16
Öne Çıkarma
Cevap: World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (270. sayfa)
S
5 yıl
Er

Arada chill ve eğlenceli farmlarada başvurmak lazım
< Resime gitmek için tıklayın >

Mazi kalbimizde Azrael yolunda
< Resime gitmek için tıklayın >



S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Pers Kaplanı'nı aldım yanıma, düşmanları çatır çutur...

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 21 Şubat 2019; 0:37:52 >

S
5 yıl
Er

Bu günkü eventten bir görüntü. Event gerçekten harikaydı..
< Resime gitmek için tıklayın >


Eventi kısaca anlatacak olursam:
2 köyde birer boss kesme yarışı içerisinde. Archer guardiandan Garden Of Wodners'a girip 2 adet neredeyse size tek vuruşuyla 100k vuran boss ile karşılaşıyorsunuz. Danaya girer gibi tüm köy bu bosslara saldırıp öldürüyorsunuz. Bosslar savaşçı akrakterinden esinlenerek yapılmış devler Birisi bedsensel skilleri ile diğerisi ise zihinsel skilleri ile içinizden geçiyor diyebilirim.

2 köyden hangisi bu bossları daha kıs asürede alt ederse o köy kazanıyor ve ödül oalrak gerçekten güzel düşünülmüş ve tasarlanmış bir mapte 1.Lv dan 105.Lv a akdar metin taşları ve boss lar bulunmakta. Herkes kendi seviyesine göre güzel paralar kazanıp dönüyor Ayrıca o kadar çok metin ve boss varki ben şahsen birbirine ks atanı görmedim.

Serverda gerçekten eventler hızlanamya başladı ve bizleri şaşırtıyorlar diyebilirim.

Aramıza katılmak için: WoM2 Join us !



T
5 yıl
Çavuş

Silinen hesapları kurtarma gibi bir durum mevcut mu? Uzun bir süre oynamadım, serverda oldukça eski hesaplarım var ve kaybolan itemler, şuanda bu konudaki birçok kullanıcıyı zengin edebilecek ölçüde değerli.

Oyunu uzun zamandır oynamamış olmak ve yapılan değişikliklerden habersiz olmak, hiçbir zaman oynamayacağımız anlamına gelmez diye düşünüyorum ve bu yapılan hesap silme işleminin de oldukça mantıksız olduğunu düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Blasie
C
5 yıl
Onbaşı

Eğer amaç sadece kullanılmayan nicklerin tekrar kullanılabilir hale getirilmesi olsaydı bunun için hesap silmelerine gerek yoktu bence. Oyuna ara verenlerin nicki sıfırlanırdı, yıllar sonra tekrar girdiğinde karakterine yeni bir nick koyardın. Keşke böyle bir sistem getirselerdi oyuna. Silinen hesabı, itemi geri getirebileceklerini sanmıyorum. Tr'de güncelleme sonrası birçok oyuncunun simyası kayboldu, 1 aydan uzun süre geçmesine rağmen hala simyaları geri getiremediler. Demek ki kolay değil bu işler.




Bu mesajda bahsedilenler: @teliganli61
B
5 yıl
Onbaşı

oyuna yebi baslayanlara kolaylik mevzusu biraz karisik. Aslinda o kolaylik 105 level olup paranin icinde yuzup dusuk level hesap acip 62-75 farmi yapanlar icin var. Yeni baslayanlar icin hic kolaylik yok.

Ben yebi basladim. Blraz yesil bonus da para kastiktan sonra artik herkes 62 level olup deceit ve simya farmima gecmemi soyledi. 62 level oldum. Iyi kotu item yapip deceit farmina giristim. Bir giriste 50-60 deceit kesiyorum. 5-6 kaos metni dahil dusen 2 tane lilac changer. yani 10m . Herkes full dropla kesmemi soyluyor fakat full droplu itemleri takinca metni kesemiyorum. Dropsuz itemlerle hicbisey atmiyor. 2 saatlik eldiven 7.m ben 60 metinden 10m kazaniyorum o parayida ona harciyorum yine bisey atmiyor. Neymis droplu itemler olnadan atmazmis. 105 level adamlar yan carla full p full drop itemlerle metin birakmiyor biz yeni baslayanlar hic para kasamiyoruz.

ayni sey simya icinde gerekli full dropsuz 2 orumcek zindani odasinda 1 dss atar mi?

ben blr adet droplu sce almak icin gunde 15m kasa kasa 30 gun bekleyemem.

Oyuna yeni baslayan biri olarak oyuna gercekten zaman ayiran biri olarak soyleyebilirim ki oyuna yeni baslayanlar icin para kasmak kabir azabindan beter.

Bunlar sadece benin fikrim degil oyuna yeni baslayanlarla iletisim halindeyiz surekli kimse para kasamiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Blasie
K
5 yıl
Er

Farm itemlerini 62 olmadan tamamlamanız gerekiyordu.1-2 yıldır girmediğim için son updateleri bilmiyorum ama bir kaç öneri verebilirim.

5/5 farm itemleri aşırı pahallı olduğu için sura tercih edebilirsin.Skilleri g olunca çok rahat deceit farmlayabilirsin.Book day kaldırılmadıysa 15 gün map2 farmlasan savaşçı tomelerini satıp çok rahat Enc. Blade fear g açabilirsin.Bir kaç idarelik itemin yanına 40 yang 60 drop diz.Ben 2 saat deceit 1 saat kule farmıyla günde 40-50 kk arası kasıyordum.Zaten peti, şamanın liderliği, bineği falan halledince 15 saniyede patlatıyorsun metinleri.

Benim dediğim farm yollarını öldürdülerse balık ve madenle bile ufak itemler dizip g açabilirsin.Önemli olan lvl almadan önce item dizmek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 22 Şubat 2019; 14:27:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Er

Oyuna yeni başlayanlar eminimki ilk günden veya ilk haftadan deceit, sd2-3 te farmlamıyor
Zamanında ilk levellar mini boss kesip, +basma itemları düşürüp bir şekilde para kasmaya çalışıyordu. Şimdi ise yeni başlayanların hızlıca gelişebilmesi için birsürü update mevcut.
Oyuna yeni başlıyorum diyipte deceit farmlamaya çalışmak ütopyadan başka birşey değildir bence
0 dan başlayarak deceit kesebilecek hale zaten kimse birkaç günde gelemez, minimum 1-2 ay gerekir.
Mid level hesabına direkt olarak deceit itemları almak oyunu 4-5 senedir oynayan birisine bile zor gelir. Fakat 0 dan başlayıp mid levela kadar adım adım para biriktirerek gidilirse deceit kesebilecek levelda item bulmak çok daha kolay olur

Evet hesapların silinmesi gerçekten saçma bir durum ama epostanızada bangır bangır alert geliyor acclarınızı oynamasanızda merge etmeniz gerekir bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar man -- 22 Şubat 2019; 17:17:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
5 yıl
Çavuş

Eposta falan geldiği yok dostum. Onlarca hesabım olduğundan en azından bir tanesininkini görürdüm gelseydi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sugar man
S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: teliganli61

Eposta falan geldiği yok dostum. Onlarca hesabım olduğundan en azından bir tanesininkini görürdüm gelseydi.
Hocam sanırım gözünden kaçmış e-postalar.

Eclipse'in duyurusu:

< Resime gitmek için tıklayın >

Aurora'nın duyurusu:

< Resime gitmek için tıklayın >


Ben de çok rahatsız oldum merge edilmeyen hesapların silinmesi konusunda. Belki ileride çözüm getirirler çünkü ne de olsa şu anki server 6 yıl önce açılan server ile aynı. Şimdiden oyuna başlayıp bir hesap dizsen tahminimce en kötü 5-6 ay içinde önceki varlığının daha fazlasını kasarsın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 22 Şubat 2019; 20:1:22 >

B
5 yıl
Er

Öncelikle merhabalar,
e-posta konusuna şöyle açıklama getireyim;

Eğer hesaplarınızı oluştururken size oyun haberleri ve duyurular ile ilgili e-postalar gönderilmesini onaylamadıysanız, sizin onayınız olmadığı için sizin tarafınıza hiç bir e-posta gönderemiyoruz. Sunucuların ilk birleşmesinden sonra oyuncularımıza hesaplarını yeni sunucuya aktarabilmeleri için bir buçuk yıl gibi bir vakit verdik. Bilgilendirme e-postası almayı kabul eden oyuncularımıza bu süre içerisinde defalarca bilgilendirme postaları gönderdik. Kaybınızdan dolayı gerçekten üzüntü duyuyorum, fakat oyuncularımız da madem o kadar emekleri, o kadar eşyaları var, kendileri de biraz dikkatli olmalıdırlar diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Çavuş

Bende eposta konusunda şöyle bir açıklama yapayım(hatta döktüreyim); ilk mesajımda serverda eski olduğumu söylemiştim ve servera kayıt olduğum tarih 2013, serverin açılışından yaklaşık 1-2 ay sonrasıydı. Ve peşi sıra açtığım onlarca hesaplar. O zamanlar eposta bilgilendirmesinin aktif edildiği bir seçenek vardı veya yoktu desem yalan söylemiş olurum çünkü hatırlamıyorum. Ancak o zamanlardan beri(eposta bilgilendirmesi açıktı veya değildi) kayıtlı eposta adreslerime mailler geliyordu. Gördüğüm kadarıyla bu hesap silme işlemi yönetim tarafından fazla ciddiye alınmamış, yoksa eposta onayı olmasa bile böylesine önemli bir durumda kayıtlı eposta adreslerine yinede bir bilgilendirme mesajı atılabilirdi. Kişisel görüşüm, bu söylediğinizi açıklama olarak kabul etmiyorum.

Dediğim gibi wom2yi açıldığı tarihten beri uzun yıllar oynadım, hatta serverin en tatlı zamanlarını da biz yaşadık(Anlatılmaz, yaşanır dedikleri bu olsa gerek). Hatırladığım onlarca GM’ler geldi geçti. Hayatımda oynadığım en kaliteli metin2 serveri burasıydı bunu açıkça belirtiyorum. Benim burada sorguladığım şey hesapların silinme nedenine ait mantıklı bir sebep bulamamış oluşum. Sizi hiçbir şekilde suçlamıyorum çünkü öncesinde de aynıydı bu işler.

Server güzel... herşey güle-oynaya devam eder... GMlerle de iyi geçinilir... bir sıkıntı olduğunda herkes yardımcı olur, sağolsunlar... Ancak bir güncelleme gelir sıkıntılar yaşanır, işte o zaman derdini anlatacak birisini bul bulabilirsen! Bulsan bile eski GM’ler için konuşuyorum, derdini dinler teselli verir ama sonuç yok. Sanki yetkiler kısıtlı yada bazı çözüm yolları uygulanmak istenmiyor. Zaten bizi ve haricimizdeki yüzlerce, belkide binlerce kullanıcıyı da bu gibi büyük güncellemeler sonucunda oluşan büyük problemler yüzden kaybetti wom2. Daha buraya başımdan geçmiş olan ne olaylar yazarım da uzatmanın bir anlamı yok. Çünkü herzamanki gibi; “bir sonuca varamayız...”

Son olarak şunu da belirteyim. Bu son mesajım için cevap verirsiniz veya vermezsiniz hiç önemli değil, öyle bir beklentimde yok. Zaten bu konu ana başlığına da öylesine(tesadüfen) geçerken uğradım. İtemlerin silinmesi umrumda değil. Yanlış anlaşılmasın; ağlamıyorum, sızlamıyorum. Anlam veremediğim saçma bir sebepten ötürü hesapların(emeklerin) sinilip yok olmasına sinirlendiğimden dolayı bu konuya bulaştım. İnanın; hesaplar soyulsa üzülmezdim, etik bir durum olmasada en azından birilerinin işine yarardı. Ama bu durum herzamanki gibi gerçekten çok saçma...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Blasie
B
5 yıl
Onbaşı

Hocam oyuna ben baslayali 40 gün civarı oldu zaten hemen 1-2 gün de geçmedim yanlış anlaşılma olmasın. Ama şundan bahsediyorum. Deceit i full dropsuz itemlerle kesmeyince hicbirsey atmiyor onu gözlemledim kendim. Full droplu itemler dizmek 1t den cok daha fazla para ediyor. Simdi yeni baslayan birinin 1t kasmasi mumkun mu sadece yesil changerler le?

Eskiden nasıldı bilmiyorum. Ben yeni basladim servere gayette sevdim hala da oynuyorum. Fakat şu an yeni baslayan adamlara para kasmak aşırı zor.

GM ler ya da oyun updatelerine karar verenler ya da para kasmak kolay diyenler bi açsınlar bakalım 1 level hesap 1 ayda 1.5 ayda droplu deceit hesabı kasabiliyorlar mı?

ha kasmak uzun sürsün falan bu güzel birşey zor server. Ama ondan önce para kasma yolu da sadece yesil degistirici. Yeni baslayanlarin birbiriyle yarışmasını geçtim yeşil değiştirici de biz Bera yı bile zor kesiyoruz adam 21 level hava G hesapla gelip berayı tekleyip kutusunu alıp gidiyor.

Yeni baslayanın halini yeni baslayan anlar. Bana attan düşeni getirin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benjack -- 23 Şubat 2019; 14:47:53 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sugar man
K
5 yıl
Er

Sanırım artık 43 lvl altı itemleri basmak için eşyalara ihtiyaç duyulmuyor.Bu bile low lvl farmı ne kadar kolaylaştırdıklarını gösteriyor.Deceitten önce balıkçılık,maden,42 metin farmı(vadide ve snakefield'de yerleri sabittir.),map2 farmı,evlilik yüzüğü farmı onlarca para kasma yolu var.Haklı olduğun ve bana da serveri bıraktıran neden ise orta seviye farm itemlerinin zor bulunması ve çok pahallı olması.Oyunu aktif oynayanların %80'i 105 lvl ve yenileri kazıklamayı çok seviyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @benjack
B
5 yıl
Onbaşı

beni eleştiren kısmından hak veren kısmına kadar katıldğım bir yorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benjack -- 23 Şubat 2019; 17:7:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kateujanod
K
5 yıl
Er

Ortak noktada buluşabildiğimize sevindim.Son olarak yan charlarıyla öylesine farm yapan adamlarla ne kadar az mücadele edersen o kadar az sorun çıkar.Çünkü yatırır yatırmaz maymun zindanına bile 105 lvl char getiren psikopatlar var




Bu mesajda bahsedilenler: @benjack
S
5 yıl
Er

< Resime gitmek için tıklayın >

Buda bizim earth run takımı.
2008'den beri Tr serverının ilk zamanları hariç bu kadar keyif aldığım bir server oynamadım buraya tekrardan başlamak çok güzel geldi bana.
Join Us! WoM2



S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Saat 23.30'da loncadaki online sayısını ekrana zor sığdırdım. Başlamak veya geri dönmek istiyorsanız buyurun gelin oyun şuan on numara.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Er

Sığmaz tabi. Tüplü monitör forever



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SequentiaL
S
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Loncamızın gurbetçi oğlanı Manybloods'un videosu, ilerde ben de bir kaç video yükleyebilirim. Şu anda oyunun en güçlü PvM loncasıyız 4 Earth takımımız var. :)


Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.