Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
172
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vodafone Net İmzaladığımız Sözleşmedeki Ücreti Artırmak İstiyor
E
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz ağustos ayında eve vodafone net internet bağlattık. İmzaladağımız sözleşmedeki şartlar 24mbps, 50 mbit akk, ilk sene 49.90 tl ikinci sene 59.50 tl ve ilk ay ücretsiz(bu maddeyi uygulamadılar,burasıda ayrı bir rezillik)
Şimdi bu arkadaşlar beni aradı, akk kalktı fiyatlar iki katına çıktı size özel ilk sene 64.90, ikinci sene 74.90'lık 50gb kotalı internete geçiriyorum uygundur değil mi diyor. Tabiki hayır dedim. Karşıdakide yok akk kalktı yok fiyatlar yukseldi diye ötüp durdu. Sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi?



C
5 yıl
Teğmen

kesinlikle kabul etmeyin eğer böyle bi pakete onayınız dışında geçiş olursa mahkemeye verin kazanırsınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
5 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

19 Aralıkta bizzat Vodafonenet'in bana atmış olduğu mesaj:

Değerli müşterimiz, 31.12.2018 tarihi itibariyle Adil Kullanım Noktası uygulamasına son veriyoruz. Mevcut hızınız değişmeden ve ek ücret ödemeden paketinizi taahhüdünüz boyunca limitsiz kullanmaya devam edeceksiniz. Limitsiz paketinizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Şaka gibi ya. Koskoca Vodafone'un giriştiği işlere bak.



Y
5 yıl
Onbaşı

Az önce beni aradılar 50 mbit paketinizi 100 mbit sınırsız yapalım 2 sene taahütle 69 TL yerine 84 yapalım dediler, kabul etmedim ve devamında 74 tlye 100 mbit sınırsız teklif etti (1 senelik taahhüt ile) kabul ettim. Umarım bir sorun çıkmaz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.