Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46
Cevap
4152
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Far Cry New Dawn (2019) [ANA KONU] (2. sayfa)
T
5 yıl
Yarbay

Oyuna başlamadan önce açıkcası Far Cry 5 in bir ek paketi düşüncesine sahip olsamda oyuna başladıktan sonra bu düşüncem tamamen değişti.Oyun önceki Far Cry oyunlarına benzer bir açılışta başlıyor ve ardından ilk görevi tamamladıktan sonra tam anlamıyla kontrolü size bırakıyor.Oyun ilk görevi bitirdikten sonra sizi ana base ulaştırıyor ve oyundaki en değerli şey olan etanol yardımıyla burayı geliştiriyorsunuz.Oyunda daha önce belirtildiği gibi hafif rpg ögeleride yer alıyor.Örneğin hem kullandığımız ekipmanların hemde düşmanların seviyesi bulunuyor.Bu seviyeler normalden elite kadar değişiyor.Sadece insanlarda değil açık dünyada karşılaşacağımız her canlıda aynı durum bulunuyor.

Oyunda toplamda 22 adet ana görev,8 adet yan görev ve 30 Outpost görevi bulunuyor.Outpostlar ilk olarak en düşük seviyede oluyorlar ve etanol elde etmek için zorluğu artırarak tekrar oynanabiliyor.Bunların dışında ise Far Cry 5 den tanıdığımız Guns For Hire yani yanımıza aldığımız Specialistlerin görevleride bulunuyor.Far Cry 5 oynayanlar açık dünyada gezinirken oyunun sürekli bir aksiyonda tutma girişimini gözlemlemişlerdir.Bunda ise aynı sistem korunurken ek olarak belirli sürelerde düşen Supply Droplar iyi loot imkanı sağlıyor fakat droplara npcler giderse onlarda açabiliyorlar.Yeni eklenen bir görev çeşidide bulunuyor.Expeditions adı verilen bu görevlerde toplamda 21 adet olup oyunun ana haritası dışındaki yerlerde geçiyor.Daha çok co-op oynamaya yönelik olsada yinede yanınızdaki specialistler yardımıyla bitirebiliyorsunuz.Kısacası oyun içerik olarak epey aktivite sunuyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Şubat 2019; 4:18:5 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Yarbay

Oyunun ilk 15 dk lık açılış bölümünden hazırladığım oynanış videosunu paylaşmak istiyorum.





T
5 yıl
Yarbay

K
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Oyunun grafikleri güzel fakat şu gökyüzünü bir türlü yapamıyorlar. Bulut yok hareket yok. Çizgi film gibi dümdüz zemin.

O konuda pubg çok başarılı.

< Resime gitmek için tıklayın >



M
5 yıl
Yüzbaşı

Far cry 5 ten daha kötü geldi bana açıkçası. Oyun oynanış olarak başlarda zorluyor sonra her şeye tek atar duruma geliyorsun. Ne cephane sıkıntısı nede başka bir dert oluyor.,özelikle eden powerla tam bir overpowered oluyoruz. Son olarak araçlar kullanışsız çünkü hep sürmesi zevksiz hem de her yere fasttravel yapabiliyoruz...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
5 yıl
Yarbay

Farcry ı farcry yapan bilinmeyen gizemli bir adada geçmesi 5 ile bozdular bunu şuan fc3 ü oynuyorum farkettimki fc5 den aldığım zevk 3 ün yanında 5de1 miş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: SpacePirate


V
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba oyunu oynuyanlara sormak istediğim bir soru var. Daha önceki oyun olan Far Cry 5 oynarken atıyorum npc bana bir bölgeyi temizlememi söylüyordu. Ben bölgeyi temizlemeye gittiğimde eğer ölürsem tekrar dirildiğim oyun kaldığı yerden değilde o bölgeyi temizlemiş de almışım gibi davranıyordu.Ben bir yerde mi hata yapıyordum yoksa oyun bu şekildemiydi bilmiyorum çözümünü bulamamış ve oyunu aldığım gibi silmiştim. Acaba bu oyunda da aynı sistem mi var?



K
5 yıl
Yarbay

100 lira bile etmeyecek oyun.



T
5 yıl
Yarbay

Expedition görevlerinden Seviye II zorlukta kaydettiğim oynanış videosunu paylaşmak istiyorum.Videoyu 4K olarak izleyebilirsiniz.







< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Şubat 2019; 18:3:15 >

T
5 yıl
Yarbay

I
5 yıl
Yarbay

Ubisoft AC ve FC icin her sene oyun cıkarıyor ısıtıp ısıtıp koyuyorlar genel olarak. Mesela AC Odyssey de yaptıkları gibi bu seride de böyle bi oyun tutturmaları gerekiyor. AC Odyssey mesela cok güzel yapılmış, ilgi çekici hikayesi ve uzun bir oynanışı var. Mesela seneye bir daha AC oyunu yapmalarına gerek yok, AC:O yu geliştirsinler yeterli. Ama FC de henüz bunu yapamadılar. Hala yeni oyun cıkarıyorlar her sene. AC:O da yaptıkları gibi bunda da yaptılar mı güzel bir oyun mis.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 20 Şubat 2019; 18:18:38 >

W
5 yıl
Yarbay

Hadi şimdi fiyatı indirme bakalım ubi efendi metro gitti sıra bu oyunda sanki sıfırdan yeni bir farcry oyunu yapmış gibi 200 lira nedir 89.99tl lik oyuna.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 20 Şubat 2019; 18:57:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: SpacePirate