Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1302
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TOSHIBA 46SV685 (Full Array Led Local Dimming)
Şehir : #Adana
I
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı: Forum dışında
Panel ;

- "RGB" Full array Led + Local Dimming'tir.

- S_PVA bir paneldir.

-Siyah üretimi mükemmel seviyededir,Plazma Pionner Kuro kalitesinde siyah renk üretir.Black Level<0.01 cd/m2 (LED Baclight Control;ON konumundayken)

-Doğru renk üretir , motionhandling sorunsuzdur.

-Backlight scannig olarak gerçek 100Hz dir.

-Oyun performansı için Input-LAG sorunu yoktur. Game Mode ;15/16ms, Game Mode haricinde 45/47ms

İlandaki resimler, anlık tv kanalları ve zidoo x9s ile beraber iphone 6s’de çekildi,nette daha ayrıntılı resimlerini görebilirsiniz. Kozmetik olarak çok iyi konumdadır.Herhangi bir problemi yoktur. (Işık sızması, ölü piksel, vertical banding, blooming, halo effect vs gibi)


Fiyat : Forum dışına satılmıştır.


ilan :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-toshiba-46sv685-full-array-led-local-dimming-656501237/detay/

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 29 Mayıs 2020; 16:28:16 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.