Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
481
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sürekli kopma problemi!
P
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sürekli internetimde kopma yaşıyorum. Gidiyor 15 dakika sonra geliyor. Dün akşam gitti 1 saat gelmedi. Çağrı merkezini aradım sistem gönderdik modeminize yarım saat sonra modemi kapatıp açın gelicek dediler. İnanmadamda böylr saçma birşeye hadi bekleyeyim dedim. Sanki gelip modeme yeni arayüz yükleyecekler . Tabiki yarım saatı geçti vakit modemi resetledim yine internet yok. Birdaha aradım arıza kaydı oluşturdular (başka yapabildikleri birşey yok) birde benim iç tesisatımda arıza olabileceğini söylüyorlar. 1 saat önce 70 80 mbit arası internet gelen hattım bir anda bozuluverdi demek!! Sürekli kopma yaşayacaksam, internet acaba gittimi yine diye korka korka internete giriceksem ne işe yararsın sen millenicom!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Alper Karaer - Millenicom
A
5 yıl
Yüzbaşı

“Millenicom” destek hesabına PM atabilir misiniz. Arkadaşlarım hızla ilgilenecektir



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Whatsapp üzerinden yazdım, çağrı merkezini aradım. Kaç gün içinde hallolur diyorum gün veremiyorux diyorlar. Bu ne iştir kullanamıyorum internet yok mu bi çözümü bu işin??



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.