Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
453
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Westworld mobil oyunu kapanıyor
E
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Henüz indirmeye sunulur sunulmaz Bethesda tarafından izinsiz kod ihlali davası açılan Westworld mobil oyununun macerası kısa sürdü. Warner Bros. oyunu yayından kaldırma kararı aldı.


 


Aynı kaynak kodu


 


Bethesda, Westworld oyununun kendi kaynak kodlarını birebir kopyaladığını ve tasarımı değiştirerek piyasaya sürdüğünü iddia ediyor. Dolayısıyla Bethesda’nın telif hakları ve ticari sırları çiğnenmiş oluyor.


 


Ayrıca Bkz.Cryptopia hacklendi, zarar büyük

Aslında iki oyunu yapan da Behaviour Interactive stüdyosu. Muhtemelen stüdyo zamandan kazanmak için ilk oyunundaki hazır kodlarını elden geçirerek Westworld için uyarladı. Tabii bu hazır kodların kullanım hakkının Bethesda’ya ait olduğunu es geçerek.


 


Şikâyet dosyasına ihlal olduğu iddia edilen kodlar ve karakter parçaları eklenmiş. Ayrıca Fallout Shelter oyununda ilk dönemde mevcut olan bir hatanın bile aynen kopyalandığı ifade ediliyor.


 


Bethesda ve Warner Bros. geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Dava öncesinde iki firma ortak bir konuda uzlaştı. Bethesda şikayetini geri çekiyor ve bir daha bu tür bir şikâyette bulunmayacak. Warner Bros. ise oyunu kaldırma kararı aldı. 16 Mart tarihi itibariyle mağazalardan kaldırılacak ve sunucular kapatılacak. Kullanıcıların oyun içi para birimlerini harcamaları tavsiye ediliyor.


 

 Haberi Portalda Gör

"Kullanıcıların oyun içi para birimlerini harcamaları tavsiye ediliyor. "

yani oyuna para harcayanlar da enayiliğine doymasın diyorlar.
Yoruma Git
MacGyver. - 5 yıl +6
S
5 yıl
Binbaşı

Behaviour Interactive stüdyosu işin kolayına kaçıp WB'nin başını yakmış..




S
5 yıl
Yarbay

1 yıl olmadan koyun gümledi.




M
5 yıl
Yarbay

"Kullanıcıların oyun içi para birimlerini harcamaları tavsiye ediliyor. "

yani oyuna para harcayanlar da enayiliğine doymasın diyorlar.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.