Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
4452
Cevap
332555
Tıklama
15
Öne Çıkarma
Cevap: HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (65. sayfa)
S
5 yıl
Yarbay

Apple in gelismis ve guclu islemcisi hicbir Andorid cihazi yillardir gecemedi ki.. Resmi satislarin kalkmasi ikinci el satma hesabi yapanlari dert etmez aksina karaborsaya duser misali alicisi da artabilir fiyati da elbette asiri dusuk olmasa da alani olacaktir sonucta tasarimi ayni arz talep dengesi hep olacaktir yine .


Huawei in P20 Lite filan bircok cihazi da kaldirildi ... P20 PRo da sanirim oyle ! Belki elinde kalan birileri sifir olarak satabilir ama Huawei fiyatlandirmada indirime gidilmesin diye hem yeni modellere gecisi dayatmak icin ozellikle cokt esasli artisi faydasi olmayan yeni modellerin onunu acmak dayatarak sattirmak icin onceki modelleri de piyasadan satisini kaldirmaktadir Huawei ...


Ben olsam ekrani bariz sorunsuz P20 Pro alirim illa Turkiye garantili olacaksa ...

Galaxy S7 Edge de guzel ama yazilimsal destegi bitmistir :/


Tekrar ifade edeyim Apple in islemcileri hangi acidan eskiyor ? Performans olarak mi rakipleri geciyor. Belki bugunun amiral cihazlari yillar oncesine ait Iphone larina anca gecebilir ama ayni yil cikan hicbir Android cihazi da Apple in islemcisi gpu su filan kadar basarili da degildir. Apple IOS fani fanatigi filan degilim ama artilari da ortada kimse inkar edemez.


Cevabiniz cok absurt siritmaktadir haberiniz olsun . Disardan oyle gorunmekte ifade etmek bilmeni de istedim .


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NARSİL_BERKAY
S
5 yıl
Yarbay

Kimse bahsetmiyor ilginc pek hevesli olan ozellikle cihaz sahibi gelismeleri de takip eden yok anlasilan . Gelismeler :

https://9to5google.com/2019/01/04/huawei-mate-20-pro-update-face-unlock/

Kamerasinin yapay zeka li cekimi daha dogal renk tonlamasi gelistirilmis dedikleri gibi mi yoksa yine sorun devam ediyor ama ufak iyilestirmelerle dolu bir kamera yami sahip birileri teyid etmeli objektifligi yani sira dikkati de sart kiyaslama icin .

< Resime gitmek için tıklayın >

9.0.0.171 (C185E10R1P16)

.171 guncellemesi alanlar neler iyilesmis paylasimlarinizi da yaparsiniz artik . Yoksa klasik yabanci forumlardaki kullanici yorumlarini mi paylasayim kaynaklarini da vererek ?

Neden Aralik guncellemesini Ocak guncellemesi alan SAmsung cihazim Note9 gibi hizli degil ?

Yine biliriz ki Huawei in bu tur guncellemeleri es zamanli vermiyor. Bircok guncelleme bazi ulkelere veya kullanicilara da gelmiyor. Kendiniz yuklemeye kalksaniz ya uyari alirsiniz ya da imkansiz .

Sanirim cihaz sahibi olmak ile olmamak arasinda forumda paylasim yapmakta bir farki yok hatta cihaz sahibi olmadan da pekala daha fazla paylasim bilgi analiz farkindali olusturabiliyor olmasi da irono ve dumur detayi olsa gerek :/



Klise camur atmalar polemik yapmalar birseyleri yaftalama filan ile nereyde kadar genel olarak ifade etmek isterim herhangi bir konu icin de gecerli ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ü
5 yıl
Çavuş

Evet arkadaşım bu sürümdeki fark ettiğim artı ve eksi yönleri paylaşayım, ama lütfen hangi cihaz olursa olsun karalamaktan vazgeçelim. Herkesin parası,zevki ve tercihi kendine. Note9 alanlar lütfen kendi konusuna dönsün orada tartışsın. Eminim ben ve benim gibi bir çok arkadaşım burada teknik olarak konuşulmasını istiyor.



Gelelim x...0171 güncellemesine;

Yüz tanıma kararlılığı önceki versiyona göre gerçekten daha kararlı ve stabil, süre kısalması bariz belli. Önceki sürüme kıyasla hareket halinde iken algılama güçleşiyordu ve bazen açılmıyordu. Ayrıca yüzün farklı yönlerinde açılmasıda bence bu sürümde daha iyi.



Kamera konusunda aynı pozitivitede konuşamayacağım malesef, gece çekim modunda yeşil renkler aşırı baskın ve renk patlaması var. Florasan gibi beyaz ışık yayan nesneleri 4000-4500 Kelvin'e ayarlamasi gerekirken bu nesneleri gordugunde aşırı maviye vurarak 6000 Kelvinmis gibi gösteriyor. Dileyen gece apartmanlardaki beyaz ışıklı camlara bakarak anlayabilir mavilik çok baskın.



Aşırı keskinlik halen devam ediyor, kısaca kamera tarafında aman aman diye tabir edebileceğim olumlu yönde değişiklikler gözüme çarpmadı. Tabiki bu testleri renk modlarının tamamında denedim.



Eski forumcular hatırlar belki biz bu kıyasları zamanında Sony ericsson k850i ve Nokia N82 arasında yapardık. Yine yeşile vuruyor modlayalım vs. Vs. Tıpkı o yıllarda gibiyim, gözümde canlandı koskoca mazi



Standart mod ve portre modunda bir kaç hissedilir düzeltme var noise düşmüş ve karanlık bölgeleri siyaha çekerek noise azaltılmış gibi geldi,Umarım ocak-şubat güncellemesiyle bu kamera konusunda huzura ereriz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @smart1978
S
5 yıl
Yarbay

insanlar kuru kuru iyi veya kotu denilmesinden gina geldi bikti pek sempatik bakmiyor. Varsa artilari veya eksileri kanitlari ile yani kiyaslamalarla ifade edilir. Kiyaslama sartlari da mumkun oldukca dikkat edilmesi gerek. Ustun koru gorsel kanitlar kaynaklar da bazen pek anlami kalmiyor.

Ilginc olan su uygulama Huawei P20 Pro da bile calismiyor :
https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.ibb.ibbceptrafik

Pixel 2 XL Android 9 var sorun yok. Note9 Exynos ANDROID 9 lu sorun yok calismakta ...


Bence sikayette bulunun Huawei ye bu tur sorunlar varsa benzer sorunlar baska uygulama ve oyunlarda da olabilir. Neyse sorunun kaynagi cozsunler ... Gerci burada birkac kisi bahsetmisti hatirlatmakta fayda var ...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 6 Ocak 2019; 13:56:30 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ümit_uyar
V
5 yıl
Yüzbaşı

Yönetim benim mesajlarımı neden siliyor acaba ?
Hakaret ya da küfür mü var, hayır, o zaman sebep nedir, rica etsem söyler misiniz.

"Mate 20 pro konusundayız ama bu arkadaş telefona sahip olmamasına rağmen konudaki toplam mesajların neredeyse 4/1 ini tek başına yazmış.
Hatta bazen hızını alamayıp 3-4 mesajı ard arda yazıyor :)
Ve yazdığı bütün mesajlar üç aşağı beş yukarı aynı.
Adam Mate 20 pro konusunu rezil etmiş resmen, aynısını P20 pro konusunda da yaptı, o telefona da sahip değildi ama gelip gelip saçma sapan mesajlar yazıyordu.
Çok şükür artık oraya uğramıyor, kurtulduk.
Allah P30 Pro kullanıcılarının yardımcı olsun diyorum :)
Bu nasıl bi acizliktir anlamak mümkün değil.
Sizde benim gibi bloklayıp sorunu kökten çözebilirsiniz :)"





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 6 Ocak 2019; 14:39:10 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Aslanhan.

Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

Karakter meselesi.. Adam yüzsüz tonlarca laf ediliyor kendisine ama sümsük gibi yapışıyor.
Sal gitsin bizde gülüyoruz 14 yaşındaki çocuğua




Bu mesajda bahsedilenler: @Aslanhan.
M
5 yıl
Binbaşı

Hala güncelleme yapmadı 108 deyim. Biliyorum yaptıkça daha da kötü olacak o yüzden ne zaman dört dörtlük bir güncelleme geldi kurarım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
5 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar cihazı alıp yeşil ekran sorunu yaşayıp çözemeyen var mı ? Bilgilendiren hiç yok almayı düşünüyorum satıcıya soruyorum media markt ve teknosadaki görevliye sordum öyle bir şey yok diyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl
Binbaşı

Sizi okudukça paragraf sorusu çözme yeteneğim gelişiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @smart1978
A
5 yıl
Binbaşı

Fotoğraflarınızı bekliyorum

https://forum.donanimhaber.com/mate-foto--132845039-7#136605917



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ü
5 yıl
Çavuş

Arkadaşlar ben downgrade yapmak istiyorum fakat yöntem bulamadim bilginiz var mı nasıl yapıldığına dair....? 171den donmek istiyorum suan icin fotoğrafta en stabilize sürüm hangisi?



Teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Yüzbaşı

Merhaba arkadaşlar; çinden aldım bende; root atmam gerekiyor ancak pek bir kaynak bulamadım veya bu işi yapan biri var mı istanbulda ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
5 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar benim de arkadaşım çinden huawei mate 20 pro getiricek bana ama Turkiyede kullanmada sorun çıkıyor mu?Global olmadığından nasil bir yol izlemem gerekiyor?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

Hıawei ye room atamıyorsun sistem kapalı kutu. Sadece yetkili teknik servisler bildiğim kadarıyla yapabiliyor.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @bloyjack
G
5 yıl
Yarbay

Hocam arkadaş baksın Türkçe dil seçeneği var mı? Yoksa kullanamıyorsun çünkü samsung telefonlar gibi farklı ülkelerin roomu atılmıyor



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Daywalkerrr
B
5 yıl
Yüzbaşı

Ben çinden aldım ; türkce dil seçeneği var kullanılıyor;menü tamamen türkçe ama bazı çinçe yazılı uygulamalar mevcut. Kayıt için rom atmak istedim ancak olmuyorsa ne yapacağımı bilmiyorum.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Daywalkerrr
M
5 yıl
Binbaşı

Aşağıdaki linkte tarif edilenleri yap homca. Bu şekilde downgrade yapabilirsin..
https://forum.donanimhaber.com/huawei-p20-pro-surum-dusurme-downgrade--135491054#135494163




Bu mesajda bahsedilenler: @ümit_uyar