Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
182
Cevap
22895
Tıklama
88
Öne Çıkarma
Cevap: Vodafone Limitsizde Gizli Kota (10. sayfa)
T
5 yıl
Binbaşı

Bir sorunum var daha doğrusu sorum.

Şimdi ben 29 aralıkta biten superonline sözleşmemden dolayı vodafona geçmiştim. 100 mbit hıza sahibim. Telekom veya diğer yurt içi hız testi sitelerinde 50-60 mbit civarı oluyor yukarısı hiç yok. Fakat speedtest sitesinde yapınc hız testini 90 mb civarı alıyorum bazen 95 bazen 92 vs.. Şimdi sorun turk telekomdamı neden böyle bir saçmalık oluyor? Hızım 100 mbit bundan eminim. Misalen büyük boyutlu bir dosya indirirken 12 mb/sn ile indiriyorum bu da hemen hemen 100 mbite denk geliyor. Şu 400 gb mevzusu 2019 yeni üyeler için diye duydum. Şuan 398 gb civarındayım 1-2 film sonra belli olur.



E
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-907EA767C

Kullanım eşiği ne la
ne ve eşik aşılınca internet duruyor mu ? hız düşüyor mu ?

AKN den farkı ne.

kafamda deli sorular


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
5 yıl
Teğmen

Konunun önceki sayfalarında @burakkosucu durumu açıklamıştı. Herhangi kota, akk uygulaması ile alakası yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @etimonster
A
5 yıl
Yarbay

Geçemediğim için üzülüyordum, iyi ki geçememişim.



T
5 yıl
Yarbay

Vodafone sapığım oldu sürekli arıyor TTNET den daha pahalıya internet satıyor bu fiyata geçmem Türk Telekomdan memnunum 100 mbit ver 80 tl ye hemen geçeyim dedim karşımdaki kız ne derse beğenirsiniz birde vodafone deneyin diyor 3 -4 kere aradılar son 5 günde ucuz internet alcaz diye sapık edindim



B
5 yıl
Yarbay

Vodafone Fiber ve VDSL2'de upload 4 mü



T
5 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

yılbaşından önce geçtiğim vodafonda aklıma 400 gb mevzusu takılmıştı. hem upload hemde downloadı denemek amacıyla zorladım herhangi bir kısıtlama olmadı. Downloadları yaklaşık 12 mb/sn ile upload da ortalama 550 kb/sn

Forum üzerinden bir arkadaş yardımcı olmuştu abonelik için fakat sözleşme ve taahüt imzalamadım. Arkadaş göndereceğim dedi bekliyorum bakalım. Bunun dışında bir sıkıntı olmadı. Birde o 400 gb 2019 yeni üyeleri içinmiş. Ne derece doğru göreceğiz.

Aynı zamanda turknet 35mbit e kadar olan abonelikte başlattım. ondada yaklaşık 32-33 mbit alabiliyorum modemden baktığımda hattım 106 mbit e kadar destek verebiliyormuş.
Aysonunda turkneti iptal edebilirim veya vodafonu.



V
5 yıl
Yarbay

2 Yıl kontratım bittikten sonra 1 yıldır kontratsız olarak Vodafoneun otomatik tanımladığı Adslmaxlı evler 16mpbse kadar paketini kullanıyorum.Normalde 11-12 mb olan hızım 1 Ocaktan beri sabit 5mb.3-4 kez arıza kaydı bıraktım,ekipler gelecek,modemi kapatıp açın,modemi değiştirin vs yalanlarla hiçbir gelişme yok.Çözüm bulamadım.Jetfatura.comdan şikayet oluşturdum tekrar ama o da ayın çoğunda sadece fatura ödemesine açık diğer linkler çalışmıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.