Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
291
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Opera, kripto para cüzdanlı tarayıcısını masaüstüne getirdi
E
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Kripto para dünyasına ilgisini saklamayan Opera, bir süre önce tarayıcısındaki döviz çevirici eklentisini güncelleyerek kripto paraları da eklemişti. Sonrasında ise Android için kripto para cüzdanlı bir tarayıcı geliştirmişti. Tarayıcı şimdi masaüstüne geliyor.


 


Opera Labs neler sunuyor?


 


Ethereum tabanlı olarak geliştirilen Opera Browser with Crypto Wallet ya da Opera Labs, entegre cüzdanı sayesinde kolay bir şekilde Ethereum cüzdanı oluşturmanızı ve ERC20 tabanlı paraları saklamanıza olanak tanıyor.


 


Ayrıca Bkz.Intel’den kötü haber: İşlemci fiyatları artıyor

Ayrıca kripto takas platformu Coinbase ile entegre olduğu için de destekleyen tüm platformlarda kripto paralarınızı kullanarak alışveriş yapabiliyorsunuz. Yine Android test kullanıcıları artık masaüstü ile eşleşebilecek ve giriş yaparken parmak izi okuyucusunu kullanabilecekler.


 


Opera Labs şimdilik seçili bir kapalı grup ile testlere başladı. Davetiyeler test kullanıcılarına ulaşmış durumda. Nihai sürüm için ise biraz daha beklemek gerekiyor.


 

 Haberi Portalda Gör

İ
6 yıl
Yarbay

Opera bir çok şeyi dahili sunuyor.
Dahili
WhatsApp, FaceBook Messenger, VK, Telegram
Reklam engelleyici
VPN
Şimdi de kripto para cüzdan




J
6 yıl
Yarbay

53. Sürüm sonrası yavaşladı.




A
6 yıl
Yarbay

Telefonda opera touch resmen uçuyor



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.