Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
907
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BENDELLİ VELVET MARKA MOTOSİKLET HAKKINDA ACİL BİLGİ TALEBİ LÜTFEEENNNN
S
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar benelli velvet diye bir motor almak üzereyim 250cc lik.Yamaha motor kullanılıyormuş ama bu bilgi bana yetmedi.Bilen birileri varsa yardım rica edeceğim.Syg.



A
17 yıl
Binbaşı

motor sitelerine de takılıyorum, ismini hiç duymadım, servisi yaygın mı, kaça mal olacak, kaç hp, titreşim olayı nasıl, uzun yola gelecek cinsten mi, eğer motorunun adı sanı duyulmamışsa (ben duymadım, belki itibarlı bir motordur) 2.elde satman çok zor olur emin ol...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Açıkçası ben de ilk defa duydum ve inceledim.Benelli velvet 250 yazınca google dan çıkıyo.yamaha majesty motoru kullanılıyormuş.bu link i tıklarsan daha hoş modelleri bile var, üstü kapanan filan...
http://www.cyberscooter.it/modelli/benelli/lettori/velvet250.htm

yukarıda modelli yazan yerden çıkıyor.Ben pek anlayamadım çünkü italyanca.İlgine teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Binbaşı

benelli 1911 de italyada kurulmuş köklü ve kaliteli bir firmadır. satman zor olmaz, çünkü her adam gibi motorcu benelliyi bilir. kesinlikle öneririm . şuan yalnız çinli QJ group tarafından işletiliyor. firmanın aptalca poliitiları yüzünden 2001 satıldı. fakat kalitede sorun yok. sadece sahipleri çinli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Binbaşı

o kadar paraya daha güzel motorlar alınabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Syn. REBER, AMDFANATİC bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.Pazar günü gidip motoru da göreceğim.Biraz daha pazarlıkla bu işi bitiririm sanırım.Acaba bu motor ile şehirlerarası da gidilebilir mi 2 kişi olarak ve rahat rahat.Tek kaygım bu ne yazık ki. Syg.

NOT: Bu paraya daha iyisini inanın bulamıyorum çok araştırdım ama yok piyasada.Çünkü motor 300 km de ve 4.250 ytl(bu rakam iyi mi????)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVASAHISHALI -- 13 Nisan 2007; 14:07:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Binbaşı

gidersin. ama motorunun yamaha olduğunu zannetmiyorum zira çok eski ve teknolojiye sahip firma benelli. baktığımda biraz motor küçük gibi duruyor ama. hiç korkun olmasın motor için. biraz daha fiyat kır. birde needen 300 km de satıyor onu bir araştırın. sorun çıkmasın sonra. hatta bulabiliyorsan bir usta al yanına yada adama söyle birlikte tanıdık bir ustaya gidin. kullanmayı biliyorsan sen kullan. motoru dinle aragazı ver ve biraz da zorla. sen eşeğini sağlam kazığa bağlada. markadan korkun olmasın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.