Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
33018
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: İzmir İngilizce Kursu Önerisi? (3. sayfa)
B
3 yıl
Yüzbaşı

ingilizce kurslarında istediği kadar yada yakın istediğini alabilen var mı? Tecrübeleriniz aktrabilir misin?



R
2 yıl
Er

Alsancakta Akademik dil kursundan genel ing eğitimi almıştım. İngilizcemin ilerlemesine önemli katkıda bulundu sonrasında çalıştığım kurumda dil tazminatı için ielts skoru istenmişti, sınava hazırlık noktasındada aldığım hızlandırılmış özel ders desteğiyle başarılı sonuca ulaştım. kurs araştıran arkadaşların görüşmesini tavsiye ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Er

Denedim ingilizce kurslarını bana göre değil.
Buna göz atmanı tavsıye ederım.

https://forum.donanimhaber.com/ingilizce-ogrenmek-istiyorsan-tek-bir-yolu-var--152309326



E
2 yıl
Yüzbaşı

 Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları'na mülakata gitmiştim, satışçı olarak. Bana ingilizce mülakat yapan ''hoca''nın ingilizcesi benimkinden kötüydü. Sanırım iranlıydı.
İsminde Amerikan, British, İngiliz olan tüm kurslar çöp. Kursa gidip 4-5 bin lira bayılacaksanız sağlam bir yere 7-8 verin çok daha mantıklı.



G
2 yıl
Er

Arkadaşımla Alsancakta İngilizce kursu araştırması yaparken bulduğumuz Akademik dil kursu farklı eğitim sistemiyle bize çok katkı sağladı. gerek hocaları gerek kendi yayın evinden kaynaklarıyla seviyemizi baya ilerlettiler, katkılarından dolayı özellikle Yücel hocama çok teşekkür ediyorum. kurs arayan arkadaşlarada gönül rahatlığıyla önerebilirim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.