Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
5817
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1000 TL ile en iyi 2.el telefon
C
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar.Xiaomi 5x 4 ram 64 gb telefonu satıp.1000 TL ile en iyi hangi telefonu alabilirim.Sıfır düşünmüyorum çünkü telefonlar dahada düşücek.Xiaomi'yi aratmayacak bu fiyat ile ne önerirsiniz ?



Elindeki ni nie satcan
Yoruma Git
canezixx - 6 yıl +1
L
6 yıl
Teğmen

1000 tl ikinci ele verilmez hocam. satma bence. illa satacaksan da 1000 tl ye mia1 veya redmi 5 plus falan al. en olmadı gm5plus ya da 8 al. şu zamanda telefonunuza sahip çıkın. yüzde 20 zam gelecek telefonlara artı dolar kuru malum. zorunlu olmadıkça değiştirmenin alemi yok. hele 5x gibi bi teli bırakmaya hiç gerk yok.



C
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

a1 aynısının android one versiyonu.Onu almam zaten de.Red mi 5 plus aldırmıştım arkadaşa.Belki o olabilir.3000 mah belki de benim telefonumun en büyük dezavantajı.Yoksa gayet memnunum cihazdan.General mobile aman aman! Samsung Note 5 alınır mı acaba biraz eski ama yurtdışı sıfır satanlar var.



A
6 yıl
Binbaşı

RED Mİ 5 PLUS 1350 OLDU BEYLER


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
6 yıl
Teğmen

işte o yüzden şu zamanda çok büyük arızası yoksa telinizi değiştirmeyin dedim. note 5 önermem çok eski tel. hem touchwwiz arayüzü hem samsung s6 lara s7 lere bile güncelleme vermezken saatli bomba olur note5. ki fiyatı da pahalı benve haletmiyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @aahastra
G
6 yıl
Binbaşı

Başka markaya geçerseniz Xiaomi'yi ararsınız, o arayüze alışınca diğerlerini biraz yadırgayabilirsiniz. 1000 liraya ikinci el alacağınız cihazın şuankinden pek farkı olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Biraz daha kalacağım Xiaomi de herhalde.Geçen sahibinden de meizu pro 7 vardı 1000 TL kaçırdım,iphone se 64 gb bakıyorum o da 1300-1200 bandında



C
6 yıl
Teğmen

Elindeki ni nie satcan



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.