Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
130
Cevap
6607
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Vestel Venus Z20 Türkiye'de satışta! İşte fiyatı (7. sayfa)
M
6 yıl
Teğmen

Dostum takıldığın orası mı? Kaldı ki sen beni anlamamışsın. evet opet istemedi (bende seni onay veriyorum anlamında istemedi dedim) ama Vestel istedi yani paragrafı bütün olarak okursan anlarsın. Sen günah keçisi yaptılar demişsin bende onlar günah keçisi olmak istediler diyorum kısa ve öz.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EKE58
A
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ohmygod.gif

Bu mesaj silindi.
Ben o olaydan bahsetmiyorum. O olayı milletvekili sayesinde hallettik. Ben o olaydan sonra çıkan "Kota gelecek" olayından bahsediyorum. Hatta Twitter'da kişisel olarak bu olayın üstüne düştüm. Mesut Çevik'e Twitter yoluyla ulaştım ve haber ettim. O da sessiz kalmadı. Mesut Çevik'in bu dediğin yorumlarından haberdarım ve katılmıyordum zaten. Kendi görüşüdür bir şey diyemem. Ama bana yardım ettiği günü hatırlıyorum. Bu da bir gerçek.



E
6 yıl
Binbaşı

Hocam bir dünya yazıldı hala bu düzenlemeyi vestel getirdi sanıyor insanlar. Biraz da suçlu teknoloji siteleri oldu. Tamamen cephe aldırdılar bu markaya karşı. Hepi topu bir tane telefon üretimi yapan markamız var. İyi ya da kötü. Zamanla iyi olur. Hyundai de rezildi. Zamanla iyi oldu. Zaten yazdım. Donanım istiyorsa kişi gitsin xiaomi alsın. Xiaomi karşısında bırakın vesteli, babatorik markalar bile duramıyor. Ne samsung ne sony ne lg. Bunların hiçbiri xiaomi gibi agresif fiyat politikası gütmüyor. Xiaomi ama kameraları tırt, malzeme kalitesi zayıf, servisi yok gibi bir şey. Aslında sadece donanım satıyor. Ucuz olması da normal. Bu fiyat seviyesinde bu işlemci ile z20'yi topa tutuyorlar. Neden ki? 2300'dem gelecek zenfone 5'teki işlemci sd636. P20 lite, honor 7x vs işlemcileri kirin 659. Bunlar hep benzer fiyat skalasındaki ürünler ve işlemciler hep aynı görüleceği üzere. Note fe'yi buraya hiç dahil etmeyin çünkü samsung elinde patlayan note 7'leri düzelterek piyasaya sürdü ve satabilmek için ucuza vermesi lazımdı. Yani aslında kaç yıllık bir amiral gemisi satıyorlar. Dolayısıyla stok eritmek için ucuz. Tasarım ve çerçeveler 2018 yılı çizgilerini taşımıyor. Bu yüzden note fe'yi ayrı tutuyorum. Z20'nin kusuru ne ki burada. Xiaomi gibi ucuza donanım satmaması mı? Diğer markalar da satmıyor. Tablo çok açık yani. Vestel yazılım ve fiyat çalışacak. Hepsi bu. Ya adam gibi bir arayüz tasarlayacak ya stok android arayüzü kullanacak. Fiyat olarak yurtdışı menşeili benzer özellikteki rakiplerinden ortalama 100-150 lira avantajlı olsa bu işi bitirir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mlhkhy
M
6 yıl
Teğmen

Vestele bir ton yazılmasının sebebin daha önce yazdım. Onlar ağladı öyle böyle de ağlama değil. Bağıra bağıra ağladı. Vestel ile birlikte bir kaç yerli firma koruma adı altında ithal ürünlere ek vergi talep etti ve bakanlar kurulu da kabul etti zaten dünden razılar. niye bu konu da haddinden fazla polyanna gibi düşüyorsun. Vestel fitili ateşledi millet iptal için imza kampanyası ve boykot etti. Ama olmadı yasadan geçti. Senin anlayacağın öncülük ettiler mi bu kadar net. Xiamo konusunda da onun kadar olmasada Çinli firmalar var. One plus, meizu, vivo, Oppo gibi bir çok firma var. kaldı ki Vestel kasa Oppo ile aynıdır. benim derdim Çin yada Kore değil onlarda babamın firması değil Vestel de ama beni kızdıran benim yerli milli diyeceğim firma böyle basit ve ucuz politikaya alet olması. Hem Xiamo ürünleri incelememişsin kamera her model de değil ama fotoğraf özellikle bir mi6, bir redmi note 4, bir mi note 3, bi mi mix ve 2.serisi ve 2s'deki kasa kalitesi bir çok model de yok. Arayüzü MIUI zaten birçok firma kopyalıyor. Son çıkan chipset donanıma ekliyor ee daha ne... Şimdi sen Vestel olarak telefon satmak istiyorsan Xiamo gibi agresif fiyat politikası uygulayacak son kullanıcıya hitap edeceksin. 2bin bandının altına konumlandırma yapsa kullanıcı için potansiyel alternatif bir telefon olur. Daha alınırlığı güvenirliliği yok adamlar 2bin barajı üstünde fiyat konumlandırıyorlar. Kaldı ki Xiamo, honor, meizu Türkiyede teknoloji mağazalarına girdi sen bu durumda nasıl pazar payı elde edeceksin demezler mi adama..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EKE58
E
6 yıl
Binbaşı

Hocam telefon almasam bile sürekli modelleri takipteyim. Xiaomi kullanıcılarının ortak bir yorumu varsa kameranın tamamiyle vasat olduğudur. Gerek mi note 3 gerekse mi 6 da. Tabi s3 mini'den geçen adam anlamaz bunu. Üst seviye telefon kullanan anlar. Genel kanı şu şekilde ; kamera öncelikse xiaomi'ye bulaşma. Kasa kalitesi tartışılır ama elime aldığım ön arka cam olan xiaomi'ler hep çıt kırıldım algısı yaratmıştır. Komple metal kasa olanların aluminyumu o kadar kalitesiz işlenmiş ki yüzeyin dokusundan bile belli. Fırçalanmamış gibi. Bunlar benim görüşlerim. Daha kullananların birçok yorumları var ses konusunda cihazların kötü olduğu, çekim gücünün sorunlu olduğu, bataryalarının gerçek değerini yansıtmadığı gibi. Bu yüzden ben xiaomi almıyorum. Yoksa çoktan almıştım bi tane :)

Vestel'e gelince yapması gerekenler aşağı yukarı belli işte. Ama xiaomi ile yine kapışacak gücü yok. Neden derseniz xiaomi mesela qualcomm'dan yüz bin sd660 sipariş ediyorsa bizimkiler olsa olsa 5 bin ancak sipariş edebilirler. Yani maliyeti aşağı düşürüp sürüm yapacak kadar bir talep söz konusu olamaz. Ha belki o günler de gelir bilemem. Ama bu haliyle zor. Mesela ben daha z20'yi kimsenin elinde görmedim. Sonuç olarak ne kadar çene patlatırsak patlatalım şirkette önemi yerlerde görev alan boğaziçi ya da galatasaray işletme vs. mezunu 25 yaşındaki gençler toplumu okuyamıyor. Ya da 60 yaş üzeri amcalar var bilmiyorum artık :D vestel'in de kamuoyu araştırması yaptırması lazım kesinlikle çünkü departmanların aktif çalışmadığı belli rakamlardan :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mlhkhy
A
6 yıl
Yarbay

Tasarim olarak yalan yok begendim.



Ama bu telefona yerli diyorsan kendini yerli olarakta benimsiyorsan ulkenin gecim durumu ortadaysa sen bu telefona 2 bin lira diyorsan kusura bakmada kimse almaz bu telefonu 500-800 dese ozaman devir degisir iste.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yüzbaşı

ilk sayfayı okudum fiyatı görünce koptum...

dünyadan bi haber bu vestelin yöneticileri nasıl bir hayal dünyasında yaşıyor arkadaş..



E
6 yıl
Binbaşı

500-800 fazla olur 350 lira desinler ya :D



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
C
4 yıl
Yarbay

1150 TL ye 4GB RAM, 64 GB depolama Vestel Z20 aldım. Üstelik dandik plastik kasalardan değil metal çerçeve. Gayet memnunum.




7
4 yıl
Teğmen

Telefonu begenerek aldim ama uretimden kaynaklanan bir problemi mevcut ve servis hizmeti gercekten cok kotu. Umarim kronik bir agriza degildir. Problem konusu icin --> Vestel Venus Z20 Siradisi Ses Sorunu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 740turbowagon -- 30 Kasım 2019; 15:25:1 >

F
3 yıl
Teğmen

Telefon htc u ultra gibi bir amiralden daha iyi
Çünkü baksanıza ne bataryası bitmiş güncellemelerden sonra ne ekranını yakmış snapdragonu üstelik bu tel bence gayet ucuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.