Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1507
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ses kartımdan gelen bu rahatsız edici sese bir bakar mısınız?
V
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Bu duyduğunuz sesi ben sürekli duymaktayım. Bugün V-Moda boom mikrofon aldım ve kulaklığıma taktım. Haliyle kaliteli bir ses beklerken bu uyuz ses ile karşı karşıya kalıyorum sürekli. Kulaklık ve mikrofonu gittim kardeşimin apple bilgisayarına taktım,kayıtlar muhteşem hiçbir şey yok. Ama burada bu uğultudan kurtulamıyorum. Onboard ses kartım var, ses kartının bir sürü tıraş özelliğinden bahsediyor anakartım. Hatta üzerinde amfi var, ve her kulaklık taktığımda ölçüm vs yaparak, performans,sıra dışı vs gibi seçenekler sunuyor bana. O ölçüm sırasında bu sinyalimsi sesi çok daha fazla duyuyorum,ama sonra geçiyor o tabi. Ses kartımın sürücülerini sildim,dedim windows yüklesin belki kurtulurum bu sesten,ama işe yaramadı. Girişleri ön-arka hepsini denedim olmadı.
Anakart asus maximus VIII extreme, üzerinde 1tane m.2 sata ssd var, 1tane normal ssd , 1tane de hdd. Acaaba diyorum donanımlardan biri mi bu sese sebep oluyor.

https://soundcloud.com/omryildirim/bu-rahatsiz-edici-sesten-kurtulamiyorume



W
6 yıl
Yüzbaşı

Benim de sürekli arka planda satatic bi ses var. İnternetten baktığıma göre evin elektrik tesisatıyla ilgili falan diyorlar. Usb ses kartı almayı düşünüyorum ben de.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
6 yıl
Yüzbaşı

Bende de MSİ Z270 Gaming G7 Anakart var onda da oluyordu ama hoparlörler imde kulaklık taktığım anda sorun olmuyordu. Aklıma bir birine yakın parçaları uzaklaştırmak geldi. Hoparlörleri harici disk ve kasadan uzaklaştırdım masada yer değiştirdim. Prizi de daha öncekine göre çok daha kaliteli olan apc marka toprak korumalı 5 li ile değiştirdim. Şu an çok şükür tek cızırtı yok böyle durumlar bir dünya para vererek aldığımız cihazlarda olunca gerçekten insanın canını sıkıyor umarım çözebilirsin ama benim size ilk tavsiyem topraklama işi ve arada kullandığınız elektrik kablosuna dikkat etmeniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yaklaşık 10 sene önce eletrikçide yaptırdığım 2 metrelik uaatma kullanıyorum. Çok kalın bir kablo. Bilemiyorum şimdi acaba bundan olabilir mi ki? kardeşimin bilgisayarını bu uzatmaya bağlayıp,bir de öyle deneyecğim. Hiç çözüm bulamazsam da en son olarak usb ses kartı alırım sanırım




Bu mesajda bahsedilenler: @faenal
V
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Sizden sonra yorum yazan arkadaş ta elektrik ile alakalı olabilir demiş. Uzatmalardan bahsetmiş. Elektriği bir kontrol edeceğim


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @WrathChild
W
6 yıl
Yüzbaşı

USB ses kartını aldığımdan beri sıkıntı yok. Rahatladım resmen.




Bu mesajda bahsedilenler: @vicv3ga
G
6 yıl
Yüzbaşı

noise diye bir ayar var onu tıkla o ses gider



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.