Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
5296
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung TV Ses Gecikmesi Ayarı Hakkında
N
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Samsung 2017 model tv'nin ses > uzman ayarları bölümünde ''ses gecikmesi'' diye bir ayar var ve bu fabrika çıkışlı -70'de konu hakkında bilgisi olan var mı? Neden ses gecikmesi -70'de, 0 olması gerekmez mi?



H
6 yıl
Yarbay

Yeni nesil TV'ler görüntüyü ekrana verene kadar o kadar işlem yaparlar ki SES çok önce gelir. SAMSUNG Bu görüntü işleme zamanını ses ile senkronize edebileceği süreyi 70 milisaniye olarak ölçmüş demek ki. Eğer dudak ve ses senkronunuz tutmuyorsa ayarla oynama imkanı vermesi en azından bu ayarın eklenmiş olması güzel.



E
4 yıl
Onbaşı

aynı sorun bendede var ama sadece sinema sistemim bağlıyken ses gecikmesi yaşıyorum ve benim samsung tv de ses gecikmesi ayarında 0 dan başlıyo yukarı doğru gidiyor yani eksi kısmı yok 10 20 30 diye gidiyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yarbay

Bizdeki Samsung TV optik çıkışına anfi bağladım, TV ile ses farkı oldu, ,, ses ayarlarından ses gecikmesi ile oynayınca düzeldi, buda başka bir durum ..
Normalde tv ye exra hop bağlı iken, tv sesi kullanılmaması en iyisi,,





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 6 Mart 2020; 18:17:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @enjoythelife34
E
4 yıl
Onbaşı

Yurtdışında da bu sorunu yaşayan çok insan var ve geneli yüksek çözünürlüklü görüntüler izlerken yaşıyorlar. Yeni ses sistemleri ve tv lerde otomatik lip sync ayarları varmış. Bu ayar ile anlık düzeltmeler ile başarılı oluyormuş. ve bende yaptım başarılı oldu uzun zaman sonra çözdüm sorunu . ev sinema sistemimde bu sync ayarı buldum ordan değerlerle oynayarak tv deki konuşan kişi ile sinema sisteminde ki sesi eşitledim çok mutluyum sonunda :)



B
4 yıl
Çavuş

çözüm bulabildiniz mi acaba ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.