Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Müzikten bateri sesini silmek
L
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Müzik parçasındaki davul bateri sesini silmek istiyorum bunun için en kolay basit program önerebilir misiniz? Adobe Audition içinde Center Channel Extractor var ama vokalleri silip arttırabiliyoruz sadece.



T
4 yıl
Teğmen

Elektro bateri çalmaya başladığım için bu program bana da gerekiyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi? Konuyu yukarı çıkaralım şöyle bir:)



P
4 yıl
Binbaşı

Izotope RX gibi spectral editing yapılabilen yazılımlarla veya Melodyne ile istenen sesleri manuel olarak silmek mümkün fakat diğer sesler de bundan etkilenir.



T
4 yıl
Teğmen

@poko001

Dostum çok teşekkürler. Yardımın üzerine hemen programları inceledim. Sayende bir yaşıma daha girdim :) Melodyne yerine Izotope işime daha çok yarayacak gibi. Yalnız uçuk fiyatı varmış, denemek için bir şekilde demosuna ulaşmam gerekecek.



N
4 yıl
Binbaşı

Uzun zaman önce çok nadir kullandığım bir plugin tam senin istediğini yapıyordu. Müzikteki tüm sesleri ayrı ayrı ayırıp istediğini kullanabiliyordun ama bir sorun var ki pluginin ismini hatırlamıyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @takipci
T
4 yıl
Teğmen

@n0fx sağolasın hatırlarsan bilgi verirsin :)

bu arada izotope da müthiş bir programmış. Bir kaç kişi birleşip almak lazım çünkü bin doların üzerinde ;)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.