Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
EVKURDAN TELEFON ALMAK
X
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar merhaba evkurda telefon almayı düşünüyorum
Vestel z10 peşin fiyatına 10 taksit yapılıyor bu şekilde alınırmı?
149tl x10 şeklinde



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

B
6 yıl
Binbaşı

Fiyat iyimiş.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

0
6 yıl
Yarbay

Alınmaz. O paraya Xiaomi Mi5S falan alın.



E
6 yıl
Yüzbaşı

Hocam z10 hepsiburada da yanlış hatırlamıyorsam 1300 tl. Ben evkurdan moto g4 plus almıştım 6 ay kullandım sorun çıktı para iadesi aldım. Alırken iyi güzel de aldıktan sonra ben pişman olmuştum. Bi daha alır mıyım ordan bisey asla. Bir kötülüklerini gördüm mu hayır ama kendi düşüncem başka bir yerden almanız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 yıl
Çavuş

Daha ucuz olan kaynaklarda direk taksit imkanınız yok malesef.

Aldığınız fiyat gayet uygun.

Xiaomi nin ürünleri de güzeldir ancak internet aleminin güvenilir kaynaklarını biraz araştırınca, Türkiye'de değil Xiaomi; Samsung, LG, Asus gibi markalardan bile garanti/servis yaklaşımlarından dolayı uzaklaşmanız olası.

Halbuki Venüs'te olası bir sorunda birebir cihaz değişimlerinden bahsediyoruz.

Herkes s435 işlemciye takmış. Kağıt üzerindeki verilere aldanmayın. İşlemci/ram/bellek/ekran yonga seti vs. gayet güzel optimize edilmiş. Önemli olan da bu. Telefonun akıcılığı güzel. Ram'in bir kısmı neredeyse sürekli boşta.

Otomobillerden örnek verecek olursak, nice kağıt üzerinde yüksek beygir otomobiller var, şanzımanın motor performansını baltalaması ya da tork eğrisinin düşüklüğü gibi handikaplardan mütevellit düşük beygirli araçlar kadar performans vermeyen...

2 ay olacak yakında, 2 tane aldık. Telefon hakkında sormak istediğiniz bir şey olursa kullanıcı olarak yorumlayabilirim. Eline bile almamış katalogtan görmüş ya da sadece meraktan mağazalarda kabloyla bağlı olarak eline almış biri olarak değil.

Eğer 3000-3500 TL üzeri telefon alacak bütçeniz yoksa ya da telefona o rakamları vermeyi gereksiz görüyorsanız kesinlikle alınır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.