Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
2207
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SBOT - Dummychar sorunu YARDIM !
A
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu; Arkadaşımla ortak bir sbot üyeliği aldık ancak o bilgisayarında giriş yaptığında herhangi bir sorun ile karşılaşmadı. Durum bende biraz farklı en son 1.5 yıl önce sbot kullanıyordum ancak hiçbir sorunla karşılaşmıyordum yeni sürümü (SBot_2.1.6) indirip kendi bilgisayarımda denediğimde ise ilk denemede açılan client henüz login vermeden kapanıyor ardından otomatik giriş açık olmadığı halde 2. bir client açarak dummychar nickinde 1Lv bir çin spearına giriş yapıyor.. SBOTUN hiçbir özelliği kullanılamıyor veya oyundan sbot kapatılmadığı takdirde çıkılamıyor. Ek char açılamıyor hiçbir fonksiyonu kullamıyor. Eğer ki aranızda benim yaşadığım sorunu yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun çok sinir bozucu bir durum.


Triggered startup of dummy client. Please wait...
Startup of dummy client is still in progress. Please wait...
All is fine! Continuing login process...
Warning: DEP is set to 'OptOut'. If you didn't exclude "sro_client.exe" from DEP, the bot may not be able to start the client!
Info: Trying to disable DEP now. If client doesn't start, please exclude "sro_client.exe" from DEP manually!
Info: Disabling X-Trap now.
Info: Successfully disabled X-Trap.
Waiting for client...
Finished





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arewz -- 9 Temmuz 2017; 21:38:13 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.