Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
674
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASAHI SP168 IPOD-PSP-MP3 PLAYER DOCK ????
İ
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Beyler selamlar. ya bende ipod video var 30gb. bu aletin alarm özelliği de var bildiğniz gibi çok önemli bi özellik ya Çalışan kesimden olduumuz için sabah kalkmak hep dert oluyo. Ya bu ASAHI dock yapmış IPOD, PSP ve MP3 PLAYERlar için, entersan olan aletin usb girişi var ve aynı zamanda telefon da bağlanabiliyormuş. Bu alet hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Sesi nasıl çıkıo (çok fazla bi beklentim yok) ? pille mi çalışıo ? KISACASI NECİDİR BU ALET ????

- ASAHI SP168 -



S
17 yıl
Yarbay

Bu alette tıpkı sahte ipodlar oldugu gibi sahte ipod aksesuarlarının da oldugunun gostergesidir.Asahi daha once kaliteden cook uzakta kalmıstır. Mumkunse uzak durulmalı jbl yada para bolsa ipod hi-fi bakılmaldır.Ha alarm ipodda da var muzik setine 2 ytl ye kablo al bir tarafını kulaklık diger tarafı kırmızı beyaz olan onu aux girisine bagla ac ipodun uyandırma olayını yok sa yemişim asahi yi gereksiz yani.Ama muzik seti yok odamda diyorsan jbl oneririm
jbl creature



İ
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

haklısın da benim esas göz ağrım ipod hi-fi o dehşet bi makina yurt dışında 350 $ da burda sadece 999.99ytl çok pahalı ben bu alete jbl olan versiyonunu görünce dedim bu kadar teferuurata gerek yok alırız bundan biter diye düşbndüm . jbl de 650 ytl felan oda az ucuz diil yani. neyse ben bunu sadece alarm olsun komplike olsun die düşündüm yoksa asahi hikaye bilioruz o markayı neyse biz kendimi daha fazla kandırmayalım.

ben geçenlerde kensington'ın çantasına baktım küçük boyut mp3 çalar ve ipod için. üsütnde hoparlör var. ppille çalışıo. abi dedik solada sağda alırız yanunımza hem muhafaz hem de ses çıakrıır. abi bir ses çıkıo dedim hemen paketleyelim raftaki tozu fazla dağılmadan yerine koyalım yazıktı r o rehatsız ettik yerinden oynadı ürün çok kötü ya.

peki sen creativein küçük çanta hoparlörleri hakkında bilgi sahibi misin ??


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yarbay

Ses konusunda pek bir sey soyleyemem ama kullanılabilirliği guzel
iPod hifi yurtdısından getirebilirsen cok iyi ama işte..Neyse altec lansing e baktın mı peki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

açıkçası bu alet dışında ipod için tüm docklara özellik açısından aayrı ayrı bi hayranlıım var da işte bu alaetin en büyük özelli bence fiyatı. ses önemli diil ya bende odamda 5+1 var ses olayı müzik olayı dert diil . şimdi bana enetresan gelen olay ben kendime alarmlı radyolu saat alıcaktım sony abicim bu alet nerden baksan 100-150 kaıt arası değişio. bu alet 90 kaıt alıcaksın, sesi de zaten bu tür bi amaç için bence yeterli olucaktır. gidip basit pc için olan plastik hoparlör koyucaıma bu daha cazip geldigibi. şekli de fena diil gibi tabiiii denemek şartttt


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yarbay

E alarm için bende diyorum ki ne gerek var bunlara al bi kablo bagla 5+1 e ipodu alarm zaten ipodun kendi ozelliği


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Binbaşı

Aman abicim ya bir alarm için o kadar zahmete girilir mi. Kur cep telefonunu bitsin bu iş..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.