Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
124
Cevap
13619
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: 3a--Değerlendirme:Cortina Metod ve Ücretsiz Dersleri (7. sayfa)
D
5 yıl
Çavuş

Paylaşım için Çok teşekkür ederim.



R
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: RauLgs21

bugün michel thomas ve pimsleur metodunu inceledim. bana göre Cortina iki metoda 10 çeker. herşeyden önce diğer iki metod cdlerindeki gibi boş boş ingilizce anlatımda bulunmuyor. Tekrar ettiriyor sadece. yakında ispanyolcasını Türkçeye çevirip memrise ekleyeceğim. o zaman herkesin işine yarar sanırım. ayrıca michel thomas ve pimsleur bunlarıda türkçeye çevireceğim. Paul noble mp3'lerini de bulursam onları da çevirebilirim. Şuan ispanyolcada çok iyi seviyedeyim. ihtiyacım olan pratik onu da bir şekilde bulacağım. tek hedefim ingilizce olsada şu anda yine de ispanyolcadan uzaklaşmak istemiyorum. ayrıca inci kutun kitabındaki bütün kelimeleri memrise ekledim. onlara ses dosyalarını da ekleyip yayımlayacağım. umarım işimize yarar.
Merhaba, peki ispanyolca ile ilgili hicbir bilgisi olmayan biri bu sete direkt baslayabilir mi sizce? ya da dile asina olmak acisindan kitap veya kaynak tavsiyeleriniz nelerdir?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Rue des Etoiles

Merhaba, peki ispanyolca ile ilgili hicbir bilgisi olmayan biri bu sete direkt baslayabilir mi sizce? ya da dile asina olmak acisindan kitap veya kaynak tavsiyeleriniz nelerdir?

Alıntıları Göster
merhaba kitap ingilizce. eğer ingilizce biliyorsanız elbette başlayabilirsiniz. zaten sıfırdan başlatıyor. en başta diyaloglar var 20 ünite boyunca (son 4 ünite karşılık diyalog değil) daha sonra gramer öğretiyor. dediğim gibi ingilizce biliyorsanız olabilir. Ben ingilizce bilmediğim için diyalogları ispanyolcadan TR çeviri ile ilerlemiştim.



E
3 yıl
Er

@rat.planet hocam Dil ögrenmek için hangisini tavsiye edersiniz Bu yönetemi mi yoksa başka bir yönetemi tavsiye edersiniz





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayaau -- 26 Ekim 2020; 17:7:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

X
2 yıl
Yüzbaşı

Cortina metodunu şiddetle tavsiye ediyorum



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.