Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
10340
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: TransferWise? (2. sayfa)
A
3 yıl
Yarbay

transferwise ile yurtdışına para gönderemiyor muyuz?
arayüzde send var ve IBAN a gönderebiliyorum görünüyor



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Er

https://transferwise.com/invite/u/cemk53 bu linkten gönderim yaparsanız ücretsizdır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Er

15.07.2020 tarihinde hesabımı kapattılar. Yalnızca bir ay sonra paranın ancak yarısını iade ettiler, gelen ödemeleri de iade etmedikleri cabası, şirket dolandırıcının önde gideni, kullanmayın kullandırtmayın yoksa tüm bakiyeniz elden gider. 5 ay boyunca boş yere uğraşırsınız Transferwise müşteri ekibiyle, şikayet edin arkadaşlar Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edin, verin savcılığa, dolandırıcılarla siz değil emniyet uğraşsın. Çok zaman kalmaz BDDK da iptal eder bunların lisansını zaten yakında Çiftlik Bank gibi patlar bu da.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yüzbaşı

yıllardır kullanırım daha başıma böyle bir olay gelmedi. saniyeler içerisinde paramı hesabıma yatırıyorlar. kanıtla, madem bk atıyorsun kanıtlamak zorundasın.

nick içerik uyumu, karalama çalışması gibi.. üstelik 0 mesaj bak bak, lisans iptal edermiş. gayette memnunuz hizmetten sanırım ondan iptal edecekler..




Bu mesajda bahsedilenler: @Doğruyuesirgemem
G
3 yıl
Er

https://transferwise.com/invite/u/erkank66 link üzerinden kayıt olursanız ilk transferinizde hizmet bedeli alınmıyor. Şu ana kadar toplamda 3000 euro civarında transferi problemsiz gerçekleştirdim.



T
3 yıl
Er

Bu link ile de ilk transfer ücretsiz yapılabilir: https://wise.com/invite/aef/muhammetue

Bir süre kullandım, pek sorun yaşamadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Er

Aşağıdaki link üzerinden kayıt olursanız ilk transferinizde hizmet bedeli alınmıyor. 3000 euro üzerinde transferi problemsiz gerçekleştirdim.

https://wise.com/invite/u/erkank66



E
2 yıl
Er

Aşağıdaki linkten referansımla para gönderirseniz 500 euroya kadar işlem ücreti almıyor. Bende böyle bir referansla 500 euro’yu kayıpsız gönderebildim.
https://wise.com/invite/u/emreu104



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 yıl
Teğmen

merhaba arkadaşlar,
aşağıya bıraktığım linki tıklayıp üye olursanız 500 euroya kadarki ilk para transferinizi herhangi bir ücret ödemeden yapabilirsiniz:
https://wise.com/invite/u/oemerc77

transferwise işleyişi veya güvenliği ile ilgili sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukçu Bey -- 20 Aralık 2021; 22:19:34 >

F
geçen yıl
Yarbay

iki senedir almanya-turkiye arasi para gondermek icin kullandigim guvenilir uygulama. sabah erken saatlerde islem yaparsaniz 30 dk gibi kisa bir surede islem gerceklesiyor https://wise.com/invite/u/yahyaa32 uye olursaniz ucretsiz transfer hakki kazanabilirsiniz. sorular icin mesaj atabilirsiniz



W
geçen yıl
Çavuş

ingiltere'de bir akrabam aracılığı ile wise kart sipariş ettim ve kendisi kartı türkiye'ye getirdi. yaklaşık 2 senedir wise card'ı sorunsuz şekilde kullanıyorum. ama bugün wise card'ımı dondurduklarını söyleyen bir mail aldım, bunun sebebi de kart hizmetini türkiye'ye veremiyor olmalarıymış ve de adresim ingiltere gözüktüğü için, bu adresin bana ait olduğunu "proof of address" dökümanları ile kanıtlamamı istiyorlar.

kısacası benden ingiltere'de yaşadığıma dair kanıt istiyorlar. bunun için de fatura veya herhangi bir devlet tescilli belge lazım. en son ingiltere'ye 2 sene önce gittim, vizemin de süresi dolmuş durumda, vize olsa da kendi adıma bir fatura vs. düzenlemem mümkün mü bilmiyorum?

şu anda bu durumu yaşayan var mı? bir çözüm yolu düşünen veya bulmuş olan varsa, ve bana ulaşabilirse çok sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderer41 -- 16 Mart 2023; 22:7:16 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.