Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
696
Cevap
11450
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Erdoğan'dan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması (5. sayfa)
E
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Videoyu izlemek için tıklayınız

Açıklamayı sanırım burada yaptı..2.13 de Paralel den bahsediyor Cumhurbaşkanı.Hemen ardından birisi gelemez diye bağırıyor.Görmek isterdim

Adam ne dese alkış evet falan filan..Siz salaksınız dese evett diyecek olanlar var..Anlamıyorum hiç dinlemiyorlar mı ?



H
8 yıl
Yüzbaşı

Bulgar mahaciri dediğin adam türktü...şimdi uzun uzun anlatirdimda ne anlatiyorumki sana değmez klasik akp seçmenisin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @neS aY miyilkraF
A
8 yıl
Binbaşı

rteye söven çıksın beyler kasıyor



T
8 yıl
Yüzbaşı

Ya tamam zamanında size oy verdik ama bu kadarına pes yahu yeter artık yeter. Lan bi brezilya gibi topluca tepki göstermeyi öğrenemedik yıllardır



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Ooo konuya bak, ırkçılık tavan yapmış durumda. bu çağda bu kafanın hüsrana uğraması kaçınılmaz!

Modern ve çağdaş bir ülke iddiasıyla kurulan TC rejimini ırkçılar ve ulusalcılar en çağdışı rejime çevirmeyi başardılar. Irkçılar ve ulusalcılar, önce bin yıldır bu topraklarda yaşayan, sanat ve zanaatçılıkta Anadoluyu geliştiren Ermenileri şeytanlaştırıp Anadoludan temizlediler. Tüm dünyada şeytan ilan edilen Yahudilere müslümanlar kuçak açtı ve Anadoluya yerleştirdi. Irkçılar ve ulusalcılar ise TC rejimi adına Yahudi ve Hristiyanları da devletin varlığı için tehdit görmüş, her dine mensup kişinin kendi dinini yayma özgürlüğünü "MİSYONERLİK FALİYETİ" adı altında şeytanlaştırıp Yahudi ve Hristiyanları ülkeden temizlediler. 3 bin yıldır bu topraklarda büyük uygarlık kuran Rumları da şeytanlaştırıp düşman ilan ettiler ve onları da ülkeden temizlediler. (Oysa Fatih Sultan Mehmet Rumları asla şeytanlaştırmadı, aksine onları onure etti ve haklarına saygı gösterdi). 500 yıl Yahudi ve Hristiyanlar Anadolu müslümanlarıyla birlikte uygarca yaşadılar. TC rejimi adına ırkçılar ve ulusalcılar Yahudi ve Hristiyanları müslümanlara düşman olarak benimsettiler ve onları ülkeden temizlemekle kalmadılar. İslamiyet dindarlarına da kan kusturdular. Kürtlere de ırkçılığın, insanlık dışı işkencelerinin en alçakcasını ULUSACALCILIK adı altında yaptılar. Osmanlıyı ve İslamiyeti gericilikle suçlayanlar, başka dinlere ve ırklara müsamaha göstermediğini iddia ettikleri İslam şeriatını ret edip, şeytanlaştırıp, dinleri, milletleri, dincilik ve ırkçılık adı altında çağdışı görüp, Laiklik ilkesi adı altında yeni rejim kurduğunu iddia edenler Tüm ırkları ve tüm dinleri Anadoludan temizlediler. Şimdi sıra Araplara geldi. Ama ne mutlu ki, TC rejimi adına Araplara insanlık dışı muamale yapabilecek güçleri olmayan ULUCALCILAR ancak kin ve nefret kusmakla zamanlarını geçiriyorlar.

Bu ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Irktan bağımsız bir devlettir. Bu ülkede her ırktan kişinin TC vatandaşı olmak hakkı vardır. Bu hakkı hiç kimse engellemeyez. Bir insanın vatandaşlık hakkını ırkından dolayı kimse engelleyemez. Sosyolojik nedenlere dayanmayan her itiraz yok hükümdedir. Suriyeli Arapların Türkiye vatandaşı olmasına itirazın ardında ırkçılık, mezhepçilik, ideolojicilik, ulusalcılık kaygıları var. Bu kaygılar çağdığı kaygılardır. Ama kaygılar sosyolojik nedenlere dayanıyorsa bir anlamı vardır. Ancak bu konuya yazanların çoğu, olaya, ırkcılık, ulusalcılık, ideolojicilik acısından bakarak yorum yapıyor.

ARAP düşmanlarına bir kaç sözüm var;

Bu bölgede ırkçılık yapacak bir ırk varsa o da Araplardır. Çünkü bu bölgede hiç bir Arap ulusu, başka hiç bir ulusun topraklarını işgal etmemiş, başka hiç bir ulusun halkını öldürmemiştir. Bu bölgede son 300 yıl her ulus birbirini kırmış, birbirinin topraklarını işgal etmiştir. ama Araplar sadece kendi topraklarında savaş vermiştir ve şu anda da kendi topraklarına savaş veriyor. Son 300 yıl içinde Arap topraklarında Araplar Türklerden tutunda, İngiliz, alman, İtalyan, Fransız, ABD'ye karşı hep savaş vermiştir. Son 20 yıla bile baktığımızda, Irak'da işgal edilen topraklar Arabın toprağıydı. Suriyede Arabın toprağı işgal ediliyor. Yemen'de Arabın toprağ işgal ediliyor. Arabın toprağında Tüm BATI, Türkler, Farsiler, Ruslar, Kürler işgal için seferberlik halinde. Özellikle son 300 yıldır Arapların topraklarına karşı barbarca saldırılar vaşka hiç ulusa karşı yapılmadı. 1. Dünya savaşı bitti, ikincisi bitti. Tüm ülkeler huzura kavuştu. Ama Arabın toprağını işgal etme süreçleri hiç bitmedi. Dünyanın en tehlikeli örgütçüleri siyonistler bile Arap toprağına bir atom bombası gibi kondu. Bu siyonist bombası başka bir ulusun toprağına düşseydi o ulus yok olurdu. O yüzden Arapları küçümsemeyi bırakın!

Örneğin 1400 yıldır Mısırı elinde tutan müslümanlar, hiç bir başka din mensuplarını ve ırkları yok etmediler. Şu anda mısırda 1 400 yıl öncekinden daha fazla Hristiyan ve farklı ırk var. Ama Anadoluda 1400 yıl önce olan ırklar ve dinler şu anda yok. Bugün Mısırda 15 milyon Hristiyan var. Bundan 100 önce Türkiyede bugünkü nüfus oranına vurursak ifade edersek 10 milyon Hristiyan vardı. Şimdi kaç tane var? Güya bu ülke Laik ya, Mısır Laik değil, anayasasında İslam yazıyor, TCninkinde LAİKLİK. Eğer Mısırda 100 önce TC rejimi gibi bir rejim kurulsaydı, Hristiyanlar yok olurdu, tıpkı dindarlığın yok edildiği gibi! Yani nerden bakarsan bak, Arapların toleransı bu bölgedeki diğer ırklardan kat be kat fazla!

Bu bölgenin ırklarından;
Türkler
Rumlar (Yunan)
Ermeniler
Kürtler
Ruslar
Farsiler

Birbirlerinin topraklarını işgal etmiş, birbirlerinin ırklarından insanları öldürmüştür. Bu bağlamda başka ırklara karşı en temiz ırk Araplardır.

O yüzden yukarıda saydığım ırkların hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değildir. Bu konuda içlerinde en temizi Arap ırkıdır malesef!

Bu ülkeyi ırkçıların kıskaçından kurtaracağız ve bu ülkenin sahibi "sadece TC vatandaşlarıdır" ilkesini kafalarına vura vura kazıyacağız!

Tamamen haklısın işte Atatürk ün izinden çıkınca böyle oldu Türk milleti 2002 den sonra ırkçı vurdumduymaz oldu, sen daha dur daha beterleride gelecek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yüzbaşı

Salak salak konuşmayın şurda ne kan dökmesi kimin kanını döküyorsun. İnsan gibi eylem yapın akpye oy verende katılsın,mhpye oy verende,chpye oy verende, senin anlattığın şekildeki eyleme anca vatan hainleri teröristler katılır ondanda bir cacık olmaz. Türkiyenin bugün bu halde olmasının tek sebebi muhalefet yok adam tek başına at koşturuyor 8 seçimdir kaybeden genel başkanlar hala koltuklarında halk olarak tepki göstersek insanca bir eylem yapmaya kalksak senin düşüncendeki hayvanlar gelip o eyleminde içine ediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @star scream
S
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Scheisse

Salak salak konuşmayın şurda ne kan dökmesi kimin kanını döküyorsun. İnsan gibi eylem yapın akpye oy verende katılsın,mhpye oy verende,chpye oy verende, senin anlattığın şekildeki eyleme anca vatan hainleri teröristler katılır ondanda bir cacık olmaz. Türkiyenin bugün bu halde olmasının tek sebebi muhalefet yok adam tek başına at koşturuyor 8 seçimdir kaybeden genel başkanlar hala koltuklarında halk olarak tepki göstersek insanca bir eylem yapmaya kalksak senin düşüncendeki hayvanlar gelip o eyleminde içine ediyor.

salak salak konuşmuyorum.dediğin eylem olsa hemen paralelci vatan haini damgası vuruverirler.afedersiniz ama karınızı alsalar bile vardır bir bildiği diyecek kıvama geldiniz konuşuyorsunuz birde.
bu vatan bizim arapların değil.araplara peşkeş çekilecekse kanda dökeriz!!!!!



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Bulgar macirlarini aldik ne oldu ? Ulke batti mi yoo beraber guzelce yasiyoruz.
Arap diye irkcilik yapan sizler lafa geldimi insanliktan taviz vermeyen kisilersiniz. Cok gulunc oluyorsunuz.

Bulgar Macırı değiliz biz. Balkanlar'da yaşayan Türklerdik. Türk'üz biz. O yüzden geldik. Türk olduğumuz için geldik. Haddini bil...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_


quote:

Orijinalden alıntı: asau

Ooo konuya bak, ırkçılık tavan yapmış durumda. bu çağda bu kafanın hüsrana uğraması kaçınılmaz!

Modern ve çağdaş bir ülke iddiasıyla kurulan TC rejimini ırkçılar ve ulusalcılar en çağdışı rejime çevirmeyi başardılar. Irkçılar ve ulusalcılar, önce bin yıldır bu topraklarda yaşayan, sanat ve zanaatçılıkta Anadoluyu geliştiren Ermenileri şeytanlaştırıp Anadoludan temizlediler. Tüm dünyada şeytan ilan edilen Yahudilere müslümanlar kuçak açtı ve Anadoluya yerleştirdi. Irkçılar ve ulusalcılar ise TC rejimi adına Yahudi ve Hristiyanları da devletin varlığı için tehdit görmüş, her dine mensup kişinin kendi dinini yayma özgürlüğünü "MİSYONERLİK FALİYETİ" adı altında şeytanlaştırıp Yahudi ve Hristiyanları ülkeden temizlediler. 3 bin yıldır bu topraklarda büyük uygarlık kuran Rumları da şeytanlaştırıp düşman ilan ettiler ve onları da ülkeden temizlediler. (Oysa Fatih Sultan Mehmet Rumları asla şeytanlaştırmadı, aksine onları onure etti ve haklarına saygı gösterdi). 500 yıl Yahudi ve Hristiyanlar Anadolu müslümanlarıyla birlikte uygarca yaşadılar. TC rejimi adına ırkçılar ve ulusalcılar Yahudi ve Hristiyanları müslümanlara düşman olarak benimsettiler ve onları ülkeden temizlemekle kalmadılar. İslamiyet dindarlarına da kan kusturdular. Kürtlere de ırkçılığın, insanlık dışı işkencelerinin en alçakcasını ULUSACALCILIK adı altında yaptılar. Osmanlıyı ve İslamiyeti gericilikle suçlayanlar, başka dinlere ve ırklara müsamaha göstermediğini iddia ettikleri İslam şeriatını ret edip, şeytanlaştırıp, dinleri, milletleri, dincilik ve ırkçılık adı altında çağdışı görüp, Laiklik ilkesi adı altında yeni rejim kurduğunu iddia edenler Tüm ırkları ve tüm dinleri Anadoludan temizlediler. Şimdi sıra Araplara geldi. Ama ne mutlu ki, TC rejimi adına Araplara insanlık dışı muamale yapabilecek güçleri olmayan ULUCALCILAR ancak kin ve nefret kusmakla zamanlarını geçiriyorlar.

Bu ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Irktan bağımsız bir devlettir. Bu ülkede her ırktan kişinin TC vatandaşı olmak hakkı vardır. Bu hakkı hiç kimse engellemeyez. Bir insanın vatandaşlık hakkını ırkından dolayı kimse engelleyemez. Sosyolojik nedenlere dayanmayan her itiraz yok hükümdedir. Suriyeli Arapların Türkiye vatandaşı olmasına itirazın ardında ırkçılık, mezhepçilik, ideolojicilik, ulusalcılık kaygıları var. Bu kaygılar çağdığı kaygılardır. Ama kaygılar sosyolojik nedenlere dayanıyorsa bir anlamı vardır. Ancak bu konuya yazanların çoğu, olaya, ırkcılık, ulusalcılık, ideolojicilik acısından bakarak yorum yapıyor.

ARAP düşmanlarına bir kaç sözüm var;

Bu bölgede ırkçılık yapacak bir ırk varsa o da Araplardır. Çünkü bu bölgede hiç bir Arap ulusu, başka hiç bir ulusun topraklarını işgal etmemiş, başka hiç bir ulusun halkını öldürmemiştir. Bu bölgede son 300 yıl her ulus birbirini kırmış, birbirinin topraklarını işgal etmiştir. ama Araplar sadece kendi topraklarında savaş vermiştir ve şu anda da kendi topraklarına savaş veriyor. Son 300 yıl içinde Arap topraklarında Araplar Türklerden tutunda, İngiliz, alman, İtalyan, Fransız, ABD'ye karşı hep savaş vermiştir. Son 20 yıla bile baktığımızda, Irak'da işgal edilen topraklar Arabın toprağıydı. Suriyede Arabın toprağı işgal ediliyor. Yemen'de Arabın toprağ işgal ediliyor. Arabın toprağında Tüm BATI, Türkler, Farsiler, Ruslar, Kürler işgal için seferberlik halinde. Özellikle son 300 yıldır Arapların topraklarına karşı barbarca saldırılar vaşka hiç ulusa karşı yapılmadı. 1. Dünya savaşı bitti, ikincisi bitti. Tüm ülkeler huzura kavuştu. Ama Arabın toprağını işgal etme süreçleri hiç bitmedi. Dünyanın en tehlikeli örgütçüleri siyonistler bile Arap toprağına bir atom bombası gibi kondu. Bu siyonist bombası başka bir ulusun toprağına düşseydi o ulus yok olurdu. O yüzden Arapları küçümsemeyi bırakın!

Örneğin 1400 yıldır Mısırı elinde tutan müslümanlar, hiç bir başka din mensuplarını ve ırkları yok etmediler. Şu anda mısırda 1 400 yıl öncekinden daha fazla Hristiyan ve farklı ırk var. Ama Anadoluda 1400 yıl önce olan ırklar ve dinler şu anda yok. Bugün Mısırda 15 milyon Hristiyan var. Bundan 100 önce Türkiyede bugünkü nüfus oranına vurursak ifade edersek 10 milyon Hristiyan vardı. Şimdi kaç tane var? Güya bu ülke Laik ya, Mısır Laik değil, anayasasında İslam yazıyor, TCninkinde LAİKLİK. Eğer Mısırda 100 önce TC rejimi gibi bir rejim kurulsaydı, Hristiyanlar yok olurdu, tıpkı dindarlığın yok edildiği gibi! Yani nerden bakarsan bak, Arapların toleransı bu bölgedeki diğer ırklardan kat be kat fazla!

Bu bölgenin ırklarından;
Türkler
Rumlar (Yunan)
Ermeniler
Kürtler
Ruslar
Farsiler

Birbirlerinin topraklarını işgal etmiş, birbirlerinin ırklarından insanları öldürmüştür. Bu bağlamda başka ırklara karşı en temiz ırk Araplardır.

O yüzden yukarıda saydığım ırkların hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değildir. Bu konuda içlerinde en temizi Arap ırkıdır malesef!

Bu ülkeyi ırkçıların kıskaçından kurtaracağız ve bu ülkenin sahibi "sadece TC vatandaşlarıdır" ilkesini kafalarına vura vura kazıyacağız!

Tamamen haklısın işte Atatürk ün izinden çıkınca böyle oldu Türk milleti 2002 den sonra ırkçı vurdumduymaz oldu, sen daha dur daha beterleride gelecek

Atatürkün izinden kimler çıktı? Atatürküçüyüm diyenler, yani Kemalist ve ulusalcılar tabiki. Partizanlık ve RTE düşmanlığı gözünüzü kör etmiş. Bu topraklarda Ermeniye, Yunana, Yahudiye Hristiyanlığa ve İslam dindarlığına karşı savaşı kim açtı? İslam mı, TC rejimi adına ırkçı ulusacalcılık mı? Bu bölgede Türkçülük milliyetçiliği, laiklik fetişizmi olmadan önce bu topraklarda Yahudisi, Hristiyanı, Ermenisi, Yunanı barış içinde yaşamıyor muydu?

Bundan 150 yıl önce müslümanlar için Yunanı Ermenisi sorun değilken, Osmanlıya "Türkçü ulusalcılık" egemen olunca, hatta iktidarı da ele geçirince bu zihniyet ne yaptı. Ermenileri şeytanlaştırıp ve müslümanlara düşman gösterdi. Bu topraklardaki dindar müslüman Türkler Ermenileri şeytandan beter algılar oldu. Neden İngilizi, Fransızı değil de, Ermeniyi şeytanlaştırdı. Bunu yapan İslam mı, yoksa TC rejimi adına ırkçı ulusalcılık mı? Yunanı Rumu şaytanın babası algısı haline kim getirdi? TC kuruldu. Önce İslam dindarları asıldı, yok edildi. Sonra Hristiyanlar ve Yahudiler sistematik bir biçimde sürüldü. TC rejimin derin yapılanları eliyle Hristiyanları malvarlıkları yağmanlandı. Ülkenin en payalı yerleri örneğin Peradaki gayrimüslimler göçe zorlandı ve mallarına laikçi ulusacalçılar beleşten kondu. Ülkenin en zengin kesimi olan Ermeni ve Rumun malvarlıklarına konan ırkçı ulusalcı zihniyet değil miydi? Bu ülkede farklı inanç ve ırklara karşı sert tavırlar takınıldı. En sonunda Kürtlere karşı yapılanlar ortada.

Soralım bakalım.
Dinarlar mı Hristiyanları, Yahudileri, Ermenileri, Rumları şeytanlaştırdı, yoksa laiklik diyenler mi?
Bu ülkede (RTEye kadar) 70 yıldır muktedir olan laikçi ulusalcılar Rumları, Ermenileri, Yahudileri, Hristiyanları, dindar müslümanlara şeytan gösterip, onları bu yönde eğitip sonra da dindarlar çağdışıdır, gericidir, başka ırklara, başka dinlere karşı toleransları yok deyip bu sefer de İslam dindarlarını başka dinden olanlara karşı şeytanlaştırmadı mı?
Örneğin "Ermeni dölü" imgesini dindarlık mı yarattı, yoksa TC rejimi adına ırkçı ulusalcılık mı?


Bir Sunni Vahhabi fıkhı ile yönetilen Arabistanda mı daha çok Hristiyan var, yoksa Türkiyede mi?
Yahudiler (dinlerini yaşayabilme açısından), katı Şii fıkhı uygulanan İranda mı daha özgür, yoksa Türkiyede mi?

Son bir soru:
TC vatandaşı olmanın kıstası nedir,?
1 milyon Türk (ne bileyim, Rusyadan bir yerden gelse, Kazak, Azeri, Türkmen vs...) Türkiye gelse ve vatandaş olmak istese buna karşı çıkar mısın?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 3 Temmuz 2016; 1:45:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yüzbaşı

S
8 yıl
Yüzbaşı

Anca kendi kanınızı dökersiniz halktan destek alamazsınız. Ortalık gene savas alanına döner pkklılar fırsat kollar ülkeyi zarara sokmaktan başka,Akp yi güçlendirmekten başka birşey geçmez elinize




Bu mesajda bahsedilenler: @star scream
_
8 yıl
Yüzbaşı

artık bu adama ve çevresindekilere ne diyeceğimi bilmiyorum.. Allah'a havale ediyorum artık..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
8 yıl
Binbaşı

Azıcık aklı olan, vatanını milletini seven ve ülkenin geleceğini düşünen herkes, eğer böyle bir şey olursa parti gözetmeksizin protesto etmelidir.



0
8 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: asau

Ooo konuya bak, ırkçılık tavan yapmış durumda. bu çağda bu kafanın hüsrana uğraması kaçınılmaz!

Modern ve çağdaş bir ülke iddiasıyla kurulan TC rejimini ırkçılar ve ulusalcılar en çağdışı rejime çevirmeyi başardılar. Irkçılar ve ulusalcılar, önce bin yıldır bu topraklarda yaşayan, sanat ve zanaatçılıkta Anadoluyu geliştiren Ermenileri şeytanlaştırıp Anadoludan temizlediler. Tüm dünyada şeytan ilan edilen Yahudilere müslümanlar kuçak açtı ve Anadoluya yerleştirdi. Irkçılar ve ulusalcılar ise TC rejimi adına Yahudi ve Hristiyanları da devletin varlığı için tehdit görmüş, her dine mensup kişinin kendi dinini yayma özgürlüğünü "MİSYONERLİK FALİYETİ" adı altında şeytanlaştırıp Yahudi ve Hristiyanları ülkeden temizlediler. 3 bin yıldır bu topraklarda büyük uygarlık kuran Rumları da şeytanlaştırıp düşman ilan ettiler ve onları da ülkeden temizlediler. (Oysa Fatih Sultan Mehmet Rumları asla şeytanlaştırmadı, aksine onları onure etti ve haklarına saygı gösterdi). 500 yıl Yahudi ve Hristiyanlar Anadolu müslümanlarıyla birlikte uygarca yaşadılar. TC rejimi adına ırkçılar ve ulusalcılar Yahudi ve Hristiyanları müslümanlara düşman olarak benimsettiler ve onları ülkeden temizlemekle kalmadılar. İslamiyet dindarlarına da kan kusturdular. Kürtlere de ırkçılığın, insanlık dışı işkencelerinin en alçakcasını ULUSACALCILIK adı altında yaptılar. Osmanlıyı ve İslamiyeti gericilikle suçlayanlar, başka dinlere ve ırklara müsamaha göstermediğini iddia ettikleri İslam şeriatını ret edip, şeytanlaştırıp, dinleri, milletleri, dincilik ve ırkçılık adı altında çağdışı görüp, Laiklik ilkesi adı altında yeni rejim kurduğunu iddia edenler Tüm ırkları ve tüm dinleri Anadoludan temizlediler. Şimdi sıra Araplara geldi. Ama ne mutlu ki, TC rejimi adına Araplara insanlık dışı muamale yapabilecek güçleri olmayan ULUCALCILAR ancak kin ve nefret kusmakla zamanlarını geçiriyorlar.

Bu ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Irktan bağımsız bir devlettir. Bu ülkede her ırktan kişinin TC vatandaşı olmak hakkı vardır. Bu hakkı hiç kimse engellemeyez. Bir insanın vatandaşlık hakkını ırkından dolayı kimse engelleyemez. Sosyolojik nedenlere dayanmayan her itiraz yok hükümdedir. Suriyeli Arapların Türkiye vatandaşı olmasına itirazın ardında ırkçılık, mezhepçilik, ideolojicilik, ulusalcılık kaygıları var. Bu kaygılar çağdığı kaygılardır. Ama kaygılar sosyolojik nedenlere dayanıyorsa bir anlamı vardır. Ancak bu konuya yazanların çoğu, olaya, ırkcılık, ulusalcılık, ideolojicilik acısından bakarak yorum yapıyor.

ARAP düşmanlarına bir kaç sözüm var;

Bu bölgede ırkçılık yapacak bir ırk varsa o da Araplardır. Çünkü bu bölgede hiç bir Arap ulusu, başka hiç bir ulusun topraklarını işgal etmemiş, başka hiç bir ulusun halkını öldürmemiştir. Bu bölgede son 300 yıl her ulus birbirini kırmış, birbirinin topraklarını işgal etmiştir. ama Araplar sadece kendi topraklarında savaş vermiştir ve şu anda da kendi topraklarına savaş veriyor. Son 300 yıl içinde Arap topraklarında Araplar Türklerden tutunda, İngiliz, alman, İtalyan, Fransız, ABD'ye karşı hep savaş vermiştir. Son 20 yıla bile baktığımızda, Irak'da işgal edilen topraklar Arabın toprağıydı. Suriyede Arabın toprağı işgal ediliyor. Yemen'de Arabın toprağ işgal ediliyor. Arabın toprağında Tüm BATI, Türkler, Farsiler, Ruslar, Kürler işgal için seferberlik halinde. Özellikle son 300 yıldır Arapların topraklarına karşı barbarca saldırılar vaşka hiç ulusa karşı yapılmadı. 1. Dünya savaşı bitti, ikincisi bitti. Tüm ülkeler huzura kavuştu. Ama Arabın toprağını işgal etme süreçleri hiç bitmedi. Dünyanın en tehlikeli örgütçüleri siyonistler bile Arap toprağına bir atom bombası gibi kondu. Bu siyonist bombası başka bir ulusun toprağına düşseydi o ulus yok olurdu. O yüzden Arapları küçümsemeyi bırakın!

Örneğin 1400 yıldır Mısırı elinde tutan müslümanlar, hiç bir başka din mensuplarını ve ırkları yok etmediler. Şu anda mısırda 1 400 yıl öncekinden daha fazla Hristiyan ve farklı ırk var. Ama Anadoluda 1400 yıl önce olan ırklar ve dinler şu anda yok. Bugün Mısırda 15 milyon Hristiyan var. Bundan 100 önce Türkiyede bugünkü nüfus oranına vurursak ifade edersek 10 milyon Hristiyan vardı. Şimdi kaç tane var? Güya bu ülke Laik ya, Mısır Laik değil, anayasasında İslam yazıyor, TCninkinde LAİKLİK. Eğer Mısırda 100 önce TC rejimi gibi bir rejim kurulsaydı, Hristiyanlar yok olurdu, tıpkı dindarlığın yok edildiği gibi! Yani nerden bakarsan bak, Arapların toleransı bu bölgedeki diğer ırklardan kat be kat fazla!

Bu bölgenin ırklarından;
Türkler
Rumlar (Yunan)
Ermeniler
Kürtler
Ruslar
Farsiler

Birbirlerinin topraklarını işgal etmiş, birbirlerinin ırklarından insanları öldürmüştür. Bu bağlamda başka ırklara karşı en temiz ırk Araplardır.

O yüzden yukarıda saydığım ırkların hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değildir. Bu konuda içlerinde en temizi Arap ırkıdır malesef!

Bu ülkeyi ırkçıların kıskaçından kurtaracağız ve bu ülkenin sahibi "sadece TC vatandaşlarıdır" ilkesini kafalarına vura vura kazıyacağız!

Dedi arap sevici



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

L
8 yıl
Yarbay

Bu forumdaki bazı kişilerin kulağını çok çınlattım. Onlar kendilerini biliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 3 Temmuz 2016; 1:53:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

artık bu adama ve çevresindekilere ne diyeceğimi bilmiyorum.. Allah'a havale ediyorum artık..

Allah'a havale ediyormuş! Çok komiksin! Tanrı da Türk mü yoksa?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yüzbaşı

Böyle birşey yapamaz... boşa konuşmuş gündem değiştirme çabaları .... bunun için referandum gerekir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: asau


quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

artık bu adama ve çevresindekilere ne diyeceğimi bilmiyorum.. Allah'a havale ediyorum artık..

Allah'a havale ediyormuş! Çok komiksin! Tanrı da Türk mü yoksa?

Egemen Bağış senmisin

Durmak yok ayet sallamaya devam mı yine



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Yüzbaşı

Gerçekleri söyleyene ırkçı diyen vatan hainlerinin,zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkma çabalarını ibretle izliyoruz.



G
8 yıl
Yarbay

Ellerim kopsun ki ben bu adama bir kere oy verdim 2009 ellerim kopsun . Türkleri azınlık yaptın yazıklar olsun sana yazıklar . REFARANDUM YAP BAKALIM NE ÇIKIYOR . BU MİLLET SANA NE CEVAP VERCEK.VERDİĞİM OY HARAM ZIKKIM OLSUN . VATANLARINI TERK EDİP KAÇANLARINDA ALLAH BELASINI VERSİN.


Bu mesaja 1 cevap geldi.