Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
107
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Microsoft Hub klavye, iOS platformuna da geldi
E
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Microsoft Hub klavye, iOS platformuna da geldi


Mobil cihazlara yoğun bir şekilde uygulama geliştiren Microsoft, geçtiğimiz Şubat ayında Android platformuna yönelik farklı bir klavye uygulaması yayımlamıştı. Microsoft Hub klavyesi, şimdi iOS platformuna geldi.


 


Hub adındaki klavye, gelişmiş tahmin yeteneği kullanmaktan ziyade, içinde bulunduğunuz uygulamadan ayrılmadan, bazı kişisel verilerinize erişmenizi ve kullanmanızı sağlıyor. Örneğin panoya erişerek yakın zamanda kopyaladığınız parçaları ekranınıza getiriyor. Veya Office 365 veya cihazınızdaki dokümanları tarayarak, internet adreslerini topluyor.


 


Ayrıca Bkz.iOS 9.3 çökme hatası gideriliyor

Yine cihaz veya Office 365 üzerinde rehberinizi tarayarak kişileri havuza aktarıyor. Ayrıca gönderdiğiniz mesajları anlık olarak da tercüme edebiliyor. Uygulama şu anda ABD ve İngiltere'de erişilebilir durumda. Kısa süre içerisinde diğer ülkelere ve dillere de çevrilecek.


 


Google Play Store indirme linki 


 


AppStore indirme linki 


 



 Haberi Portalda Gör

B
8 yıl
Yarbay

Güzel görünüyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
8 yıl
Çavuş

kendi telefonunda yok bu özellik. ilginç bi firma microsoft




B
8 yıl
Yarbay

Bu ülkemizde kullanılmıyor

3.dünya ülkesiyiz

Adamlar haklı...




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.