Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
137
Cevap
6126
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: VAMPYR (PLAYSTATION 4 ANA KONU) (7. sayfa)
F
5 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar oyunda türkçe dil eklendi mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Yüzbaşı

bilen yokmu arkadaşlar ? oyunu oynamak istiyorum yardım lütfen !!!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener1980 -- 12 Ocak 2019; 21:0:57 >

R
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: fener1980

arkadaşlar oyunda türkçe dil eklendi mi ?
hocam böyle bir durum yok bahsi dahi geçmedi bildiğim kadarıyla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

hocam böyle bir durum yok bahsi dahi geçmedi bildiğim kadarıyla

Alıntıları Göster
cevabın için tşk ederim
niyw böyle oluyor üvey evlat muamelesi görüyoruz pc de official olarak çıkmış ama ps4 e gelince boş
çokmu zor update ile eklemek bu kadarda olmaz yaaa
alt tarafı bi text dosyası ekliyceksin işte
yazık gerçekten çok yazık !!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Yarbay

PC de resmi destek filan yok çeviri grupları Türkçe yaptı.

https://store.steampowered.com/app/427290/Vampyr/



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fener1980
F
5 yıl
Yüzbaşı

hadi yaaa ben resmi diye biliyordum
türkçe oyunlara ağırlık versek keşke ...




Bu mesajda bahsedilenler: @Hellknight69
T
5 yıl
Yarbay

Oyuna yeni başladım ve atmosferi olsun, karakter olsun , hikayeler olsun baya bir hoşuma gitti. Yalnız o ne boktan combat sistemidir demeden edemiyor insan.

Şimdi gelelim soruma; ismi doherty olan bir hemşireyle ilgili hikayeyi tamamladım ve kacak dispanserden çıktım. Daha sonra Geldiğimde ise bu hemşireyi içerde vampir olarak gösteriyor ve levelide yuksek olduğu için bulaşmak istemedim. Şimdi bu ılerleyen dönemde tüm bölge halkını temizleyecek mı? Yoksa öldürmek için uğraşayım mı?

Bir de whitecapel bölgesi için kritik durum seviyesi gösteriyor. Bunu nasıl iyi duruma getirebilirim. Bazı npc lerden ufak görevler alıyorum ama map te gözükmüyor sanırım bunlar?

Ingilizcem çok iyi değil fakat oyun baya sardığı için bırakmakta gelmiyor içimden. Yoksa her combat esnasında öldüğümde sövüp sövüp bırakacağım deyip ara veriyorum sonra yine devam ediyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

Ufaktan başladım bakalım hikayeye bitince bir değerlendirme bırakacağım buraya. ama başlangıç olarak combatta ciddi bir sıkıntı var o kesin.



T
5 yıl
Yarbay

Sonunda oyunu bitirdim. başlangıçta korktuğum gibi combat sistemi faciaya çevirmedi oyunu. Bir süre sonra alıştım. Mümkün mertebe kimseyi hüpletmemeye çalıştım elimden geldiğince herkesi iyileştirdim vampirlik yerine doktorlukla uğraştım. Başlangıçta zordu ama yeteneklerde biraz ilerleyince işler kolaylaşıyor. Hatta sonlara doğru benimle karşıma çıkan düşmanlar arasında 10 level seviye farkı olsa da dert olmuyordu. 25-35 şeklinde.Hikaye güzel . uzun süredir vampirli düzgün bir oyun olmadığı için beklentileri çok artırmazsanız oyun sizi memnun ediyor. Şehir haritası küçük. yani 4 bölüm var bir süre sonra nereden gidilirse nereye varılır hepsine alışıyorsunuz. Fast Travel yok . Yalan yok bazen aradım FT yi. çünkü bir yerden bir yere 2 dk lık bir iş için bile giderken yeri geliyor 10 tane adamla uğraşıyorsunuz. bazen dönüşte tekrar uğraşıyorsunuz spawn oluyorlar çünkü. Silahlar ve geliştirmeleri gayet yeterli . Vampir güçleri fena değil. Belki biraz daha farklı şeyler olabilirdi bilemiyorum. Boss savaşları az olsa da güzel. Görsellik pek günümüze yakışmıyor ama dediğim gibi herşey beklentiyle ilgili oyun AA . Siz AAA beklerseniz kötü gelecektir. Bir de trophy için bölgelerin durumunu critic e düşürmek gerekiyor aman başta yapmayın. yoksa adım atamaz hale geliyorsunuz. Heryer çığrından çıkıyor. Ana göreve zor gidersiniz. Son cümle ile ben tatmin oldum bu oyundan.



K
4 yıl
Binbaşı

Oyunu ps now'dan indirdim. Beklediğimden fazla keyif alıyorum. Atmosferi gotik, karamsar ve ürkütücü. Save sisteminin kısa aralıklı olması dışında souls havası var bence. Vur-dodge'la-vur kafasında bir combat sistemi mevcut. Gayet keyifli. Karakter geliştikçe pek zorluk kalmıyor gerçi (ki bu benim için artı puan). Ancak ben nedense görev leveling'in 6-7 level altında kaldım. Mob'lar tamam da boss'larda ciddi sıkıntı çıkıyor. Biraz boş boş dolaşıp level kasarsam oyunu bitiririm diye düşünüyorum. Metacritic puanının üstünde bir eğlence vaat ediyor bana kalırsa. Oyunsuzluk çekenlere tavsiyemdir.



L
3 yıl
Yüzbaşı

L
3 yıl
Yarbay

Bu oyunu ben de oynuyorum. Hikayesi, hikayenin ilerleyişi, yan karakterlerin birbiri ile olan bağlantısı ve bu karakterlere olan merak duygusu o kadar iyi ki, oyunun sağda solda bahsedilen teknik sıkıntılarını neredeyse görmezden geliyorsunuz. Şunu net söyleyim; ben hiçbir oyunda yan karakterlerin hikayelerini derinlemesine bu kadar merak etmedim, bunun sebebi oyunun bunu çok iyi bir şekilde başarıyor olması. Oyunun atmosferi bana Darkness 1 i andırıyor, combat kısımlarını souls a benzetmeye çalışmışlar ama tam olmamış, yine de zamanla alışıyorsunuz. Karakter ve skill gelişimi bence gayet yeterli. Fast travel özelliği yok ama ben bundan çok şikayetci değilim harita zaten çok büyük değil, gezerek ilerlemekten keyif alıyorum. Müziklere de değinmeden edemem, cidden çok başarılı ve atmosfere çok uygun. Bazı teknik sıkıntılar yüzünden bu oyunu oynamamak bence büyük kayıp, hak ettiği ilgiyi görememiş olduğu da kesin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
3 yıl
Yarbay

Oyun güzel ilerliyor atmosferi falan güzel.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @leonheart07
-
3 yıl
Binbaşı

fight sahneleri kanser etsede benim cok begendigim bir oyun oldu önceden oynamıstım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
3 yıl
Yarbay

Bazen işkenceye dönüşüyor dövüş sahneleri m olsun yine de şans verilip oynanması gereken bir oyun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-RAUL
S
2 yıl
Yarbay

Ps5 sahipleri için 60fps ve çözünürlük güncellemesi aldı. Çok da başarılı olmuş. Tekrardan oynamak için aldım hdr ve 2K çözünürlük ile oyun mükemmel gözüküyor.



V
2 yıl
Yarbay

PS5'e 60 FPS ve gelişmiş grafik güncellemesi geldi...

-----

Vampyr - Gelişmiş Grafik Güncellemesi

https://www.youtube.com/watch?v=lAuMq3wEdH0



L
2 yıl
Yarbay

Ben bu oyuna şans verip, keyifle oynayıp bitirmiştim. Ps5 güncellemesi cidden bir kez daha oynamak isterdim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.