Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
252
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Keybinds lerin değiştirilmesi, Z,X,C,V tuşları
K
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar elim Z,X,C,V tuşlarına çok zor gidiyor. yıllarca diğer oyunlarda bu tuşların yerine sürekli Alt+1, alt+2, alt+3 ve alt+4 kullandım. ayarlardan da bu tuşlar değiştirilmiyor. bir program vs varmı ben Alt+1 yapınca "Z" tuşuna basmış gibi bir durumu gerçekleştirecek basit bir program



N
8 yıl
Yüzbaşı

program çalışmayabilir, çalışssa bile 3rd pt olarak banlanmana sebep olabilir. oyunda alt tuşunda ana fonksiyonlardan biri olduğu için problem yaşıyorsun. ctrl veya shift kombinasyonlarını kullanabilirsin. bu tuşlar zor dersen gaming mouse üzerinden bir tuşu ctrl veya shift olarak ayarlamanı öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

6 tuşlu gaming mouse um var ama tuşlardan birini nasıl ctrl veya shift ayarlayacağımı bilmiyorum. mouse un bir programı var ama böyle bir işlevi varmı bilmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Yüzbaşı

mouse üzerindeki fazladan tuşların amacı zaten hızlı erişim için istediğin tuşu atamak kardeşim, bunun için her markanın kendi yazılımı oluyor, mouse marka ve modelin nedir buna göre arama yapar öğreniriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @limon2015
K
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Halettim teşekürler :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 25 Şubat 2016; 2:02:30 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.