Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
264
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILDI Deep Cool Maelstrom 120
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
D
8 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

1
1 SATILDI Deep Cool Maelstrom 120
Forum Dışında satılmıştır




Merhabalar,

Yurt içi faturalı 23 Ay garantisi olan deep cool maelstrom 120 model sıvı soğutma sistemimi kasamın yapısına uymadığı için satmak istiyorum. ürün totalde 2 gün kullanıldı, faturası kutusu vs herşeyi durmakta. vida girişlerinin çevresinde birkaç tane kılcal çiziği mevcut (ki o da normaldir heralde ) bunların dışında tertemiz durumdadır.

Önceliğim istanbul içi elden alışveriş, diğer türlü önce havale sonra kargo olarak alışveriş yapabiliriz. İsteyen olursa sahibindende aradaki farkı da ekleyip GET açabilirim.

120MM fanlı korsair sıvı soğutma sistemleri ile (üstüne para verebilirim) yada temiz garantili hava soğutma ürünleri ile takas düşünebilirim. Tekliflerinizi bekliyorum.

Ürünün fotoları eklenecektir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.