Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
679
Tıklama
0
Öne Çıkarma
God of War: Chains of Olympus
A
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

God of War: Chains of Olympus oyununu ps3'te oynayan var mı?

GOW 1, 2 ve 3'te platinum torphy'lerim var. Chains of olympus'un ps3 versiyonu için de trophy'ler varmış, bunları almaya çalışıyorum. Oyuna Hard zorlukta başladım. Ama anlamadığım şekilde zor ve oynanaması diğerlerine göre yavan geldi.



A
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Trophy'lerin hatrına biraz sabredince oyuna alışmaya başladım sanırım. Gaunlets of Zeus aldıktan sonra yumruklarla oyundan intikam alırcasına devam ediyorum.

Oyunu oynamayı düşünenlere yardımcı olması açısından bir iki öneri yapayım;

1. Oyunun bakış açıları, özellikle giriş çıkışın kapatıldığı alanlarda, psp ekranına göre yapılmış. Çok hareket alanı yok. Bu yüzden olabildiğince darbe almaktan kaçınmak gerekiyor, kalabalık gruplar HP'yi çok hızlı indirebiliyor.

2. Sürekli kaçarsanız yaratıkların agresifliği artıyor. Kalabalık gruplarda, okçu veya kuş gibi küçük mob'a yönelip grab (O) yaparak bunları öldürmek daha iyi oluyor, çünkü grab animasyonuna geçince diğer yaratıklar sakinleşiyor.

3. Büyük yaratıkların saldırılarını engellemek zor, tam saldırı anında L1 yapmak gerekiyor. Tek yaratıkta kolay ama iki veya daha fazla yaratık olunca iyice zorlaşıyor. Dar alanlarda sıvışmak da zor olduğundan Efreet büyüsünü çakıp O ile combo yapmak kolaylaştırıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Chains of Olympus platinum trophy'yi de almış bulunmaktayım.



L
8 yıl
Yüzbaşı

Psp oynamıştım şimdi Ps4 oynuyorum oyun psp göre yapıldığı için çok ayrıntıli değil.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Crawlin'
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.