Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
366
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pangu İle Jailbreak Yapamıyorum.
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam herkese.

Bugün hem dh den olsun hemde internetten adım adım telefonuma jailbreak yapmaya karar verdim. Gittim Pangu'yu falanda yükledim ama daha başta hata ile karşılaştım.

İphone'umu bul ve parolayı kapattım, daha sonra uçak moduna alarak panguyu açtım. Start dedikten sonra ise böyle bi hatayla karşılaştım. Bunun çözümü nedir acaba? Telefon İphone 5 ve 9.0.2 sürümünü kullanıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >



F
8 yıl
Yüzbaşı

Bu işlemi yaparken internete bağlı mıydın?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: flickflick

Bu işlemi yaparken internete bağlı mıydın?

Evet. Kapattım yine aynı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayarda başka yönetici kullanıcı oluşturup internete *bağlı* olduğundan emin olup uygulamayı sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırı tıklayarak tekrar denemeni rica edebilir miyim?

Ayrıca uygulamayı çalıştırmadan önce antivirüsleri iptal etmelisin.
Eğer halen çözülmezse pangu uygulamasını olduğu klasörden başka klasöre taşı. Mesela masaüstündeyse belgelerime veya indirilenlere, indirilenlerdeyse masaüstünde bir new folder'ın içine. Son olarak pangu uygulamasının olduğu klasörde türkçe karakter bulunduran başka dosya olmamasına dikkat et.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flickflick -- 13 Kasım 2015; 15:40:30 >

E
4 yıl
Onbaşı

Merhaba,
çok eski bir konu ama iphone 4 telefon kullanmak zorunda kaldım, malum whatsapp çalışmıyor ve yükleyebilmek için jailbreak yapmaya çalışıyorum. pangu ile deniyorum ancak her ne yaptıysam bir türlü internet connection ı görmüyor. arkadaşın yazdığı herşey ok ama yine de yüklemiyor. redsn0w ile denedim o da olmadı, o da telefonu dfu moda aldığım halde dfu modunda cihaz bulunamadı diyor. acil bir konudur, yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.



Y
3 yıl
Teğmen

3utools kullan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.