Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
392
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: EKSPERE DANIŞIN; KAZA SONRASI YANLIŞ UYGULAMALARDAN KORUNUN.
S
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba,

Hayatımda ilk defa kaza yaptım ve ne yapacağımı pek bilmiyorum. Olay kısaca özetlersek düz(ana) yolda 85 ile ilerlerken yan yoldan karşıma araç fırladı ve kafa kafaya çarpıştık. Karşı taraf "Güneş olduğu için görmedim sen bana çarpana kadar diyor.". Jandarma ve poliste olay esnasında karşı taraf hatalı dedi ama tutanak Pazartesi trafik şubeden gelecek. Konuya gelirsek 20 gün önce borç harç 15bin tl ye aldığım 98 model opel corsa karşı tarafın hatası yüzünden darmaduman oldu. Resim ekledim ben karşı tarafa vurduktan sonra savrulup kaldırıma çıktım. Aklıma takılanlar,

1. Araç pert olursa pert parası 11250Tl yani benim daha faizini bile ödeyemediğim 3750Tl havaya gitti.
2. Araç tamir edilirse hasar kaydı olmayan araçta en az 6-8bin tl hasar kaydı çıkacak ben nasıl satacam?
3. yeni yasada muadil yan sanayi parça takılabiliyormuş benim aracım full orjinaldi gene ben zarardayım.

Yani 3 ihtimalde de benim suçum olmamasına rağmen hep ben mağdurum. Tamam trafiktir hata olur kaza olur ama neden ben zar zor aldığım araçtan 20 günde 4bin tl ye yakın zarar ediyorum? Karşı taraftan şikayetçi olmalı mıyım? Beni ambulansla hast. gönderdiler polisler giderkende şikayetçimisin dedi tüm masrafları karşılasınlar değilim dedim ama ne imza attım ne bir tutanak gördüm. Ne yapmalıyım? (ayrıca konu olarakta açtım. Hala yattığım için araştıramıyorum )
< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.